Dodaj do ulubionych

Weterynarz

19.04.07, 11:20
Czy poratujecie mnie drodzy forumowicze namiarami na weterynarza w markach?
Potrzebuje zakupic i zaaplikowac specyfik do odstraszania kleszczy mojemu
czworonogowi.
Macie jakies wyprobowane srodki na kleszcze?
Obserwuj wątek
    • markus182 Re: Weterynarz 19.04.07, 15:09
      Pan Didier Bambara to dobry weterynarz,ma gabinet koło pomnika na Paderewskiego.
      • Gość: persik Re: Weterynarz IP: *.play-internet.pl 16.07.20, 17:20
        Pan D.Bombara to zły weterynarz. Na drut związał kość mojemu kotu i połamał ją w drugim miejscu na koniec uciął łapkę i kot nie przeżył. Robił dwie operacje bez naszej wiedzy i zgody. Zgodziłam się na złożenie łapy a nie na drudą operację łamania kości i w końcu obcięcia łaki ze śmiertelnym skutkiem !!!!!!!!!!! taki to weterynarz !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • monikabu1 Re: Weterynarz 19.04.07, 16:12
      Witam,
      Szczerze polecam przychodnię na Paderewskiego ( przy bazarku ). Mojak kotka
      była tam sterylizowana . Miła , kompetentna obsługa w zadbanym lokalu .
      Niewygórowane ceny.
      Podaję namiary:
      ART-VET lecznica weterynaryjna
      ul. Paderewskiego 2B Marki
      tel. (022) 781 22 97

Godziny przyjęć:
      Pn.- pt.: 9.00-20.00
      Sb.: 10.00-16.00 ( chyba )

Szeroki zakres usług:
      -chirurgia urazowa i ortopedyczna
      -operacje kręgosłupa
      -interna
      -dermatologia
      -położnictwo
      -intensywna terapia
      -możliwość leczenia stacjonarnego
      -RTG , Laser , EKG

Pozdrawiam,
      Monika
      • Gość: persik Re: Weterynarz IP: *.play-internet.pl 16.07.20, 17:28
        Witam panią weterynarz z gabinetu, reklama wyśmienita, tylko pracujący tam lekarz bez uczucia do zwierząt i ludzi. Jego praca polega na podejściu : albo się uda albo nie no i trudno to nie moje zwierzę. Doświadczyliśmy tego z moim zwierzakiem na własnej skórze od dr bombary, ja żyję on niestety nie, a przecież to tylko złożenie złamanej łapki było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • milka4321 Re: Weterynarz 20.04.07, 02:23
      Równiez polecam tego pana. Widac ze zna sie na rzeczy i ma dobre podejscie do
      zwierzat.
      • lyrica Re: Weterynarz 29.04.07, 19:05
        A ja zdecydowanie odradzam! Lepiej już pojechać do W-wy niż oddać swoje zwierzę
        w jego ręce! Mój pies ma przez niego traumę i nie chce podawać łapki, bo dr
        obciął mu pazurki do krwi - płakaliśmy oboje, a dr się uśmiechał!!! Zresztą
        podobne odczucia mam do lekarzy przyjmujących przy Komendzie.
        • marek30022 Re: Weterynarz 30.04.07, 08:14
          Byłem kilkakrotnie w przychodni pzry pomniku z owczarkiem niemieckim. Leczenie
          po ukąszeniu przez kleszcza - wyzdrowiała b. szybko, leczenie rozległej choć
          płytkiej rany też bez problemów. Także tam wykonuję szczepienia. Na razie nie
          zamierzam zmieniać przychodni.
    • gosienka78 Re: Weterynarz 04.05.07, 08:24
      ja jakos nie ufam wet.z Marek, swojego psiaka leczę w przychodni weterynaryjnej
      na Bródnie ul. Kondratowicza 22 na przeciwko ratusza. Bardzo mila obsluga,
      pełen zakres usług, ceny porównywalne z tymi z lecznicy przy bazarze w Markach.
      Co jest najlepsze w tej przychodni to to, ze każdy zwierzak ma u nich zalożoną
      karte w komputerze, gdzie dokladnie opisuja z jakim problemem zwierze do nich
      trafilo, pracują też w niedziele i w niektóre dni swiąteczne, poza tym maja tam
      fryzjera dla zwierzakow, co dla posiadaczy psow typu sznaucer czy york bardzo
      ważne.

A na kleszcze mojemy psiakowi pomogla obroża zakupiona u weta za 35 zl (dziala
      4 m-ce)od miesiaca nic nie zlapal, wczesniej przy stosowaniu kropelek na siersc
      co tydzien wyciągalam mu kleszcza
    • mamusiatomusia Re: Weterynarz 16.11.07, 22:54
      Gdyby ktos z okolic Marek potrzebował weterynaryjnej pomocy, można
      dzwonić między 9.00 a 21.00. Mamy długoletni staż pracy w zawodzie,
      ok 15 lat. Prowadzimy własną Przychodnie dla Zwierząt, co prawda w
      Warszawie, ale od niedawna mieszkamy w Markach i możemy w okolicy
      jeździć na wizyty domowe. Zainteresowani mogą dzwonić 501 455 747
      lub 503 100 733.
      • mamusiatomusia Re: Weterynarz 17.11.07, 00:09
        O nawet nasza przychodnia w Warszawie na Borowej Góry jest
        wymieniona na tym forum o tu :
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=450&w=48814330&a=48892679 :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka