kolejne_konto 19.04.07, 11:20 Czy poratujecie mnie drodzy forumowicze namiarami na weterynarza w markach? Potrzebuje zakupic i zaaplikowac specyfik do odstraszania kleszczy mojemu czworonogowi. Macie jakies wyprobowane srodki na kleszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus182 Re: Weterynarz 19.04.07, 15:09 Pan Didier Bambara to dobry weterynarz,ma gabinet koło pomnika na Paderewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: persik Re: Weterynarz IP: *.play-internet.pl 16.07.20, 17:20 Pan D.Bombara to zły weterynarz. Na drut związał kość mojemu kotu i połamał ją w drugim miejscu na koniec uciął łapkę i kot nie przeżył. Robił dwie operacje bez naszej wiedzy i zgody. Zgodziłam się na złożenie łapy a nie na drudą operację łamania kości i w końcu obcięcia łaki ze śmiertelnym skutkiem !!!!!!!!!!! taki to weterynarz !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monikabu1 Re: Weterynarz 19.04.07, 16:12 Witam, Szczerze polecam przychodnię na Paderewskiego ( przy bazarku ). Mojak kotka była tam sterylizowana . Miła , kompetentna obsługa w zadbanym lokalu . Niewygórowane ceny. Podaję namiary: ART-VET lecznica weterynaryjna ul. Paderewskiego 2B Marki tel. (022) 781 22 97 Godziny przyjęć: Pn.- pt.: 9.00-20.00 Sb.: 10.00-16.00 ( chyba ) Szeroki zakres usług: -chirurgia urazowa i ortopedyczna -operacje kręgosłupa -interna -dermatologia -położnictwo -intensywna terapia -możliwość leczenia stacjonarnego -RTG , Laser , EKG Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: persik Re: Weterynarz IP: *.play-internet.pl 16.07.20, 17:28 Witam panią weterynarz z gabinetu, reklama wyśmienita, tylko pracujący tam lekarz bez uczucia do zwierząt i ludzi. Jego praca polega na podejściu : albo się uda albo nie no i trudno to nie moje zwierzę. Doświadczyliśmy tego z moim zwierzakiem na własnej skórze od dr bombary, ja żyję on niestety nie, a przecież to tylko złożenie złamanej łapki było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milka4321 Re: Weterynarz 20.04.07, 02:23 Równiez polecam tego pana. Widac ze zna sie na rzeczy i ma dobre podejscie do zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś
lyrica Re: Weterynarz 29.04.07, 19:05 A ja zdecydowanie odradzam! Lepiej już pojechać do W-wy niż oddać swoje zwierzę w jego ręce! Mój pies ma przez niego traumę i nie chce podawać łapki, bo dr obciął mu pazurki do krwi - płakaliśmy oboje, a dr się uśmiechał!!! Zresztą podobne odczucia mam do lekarzy przyjmujących przy Komendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek30022 Re: Weterynarz 30.04.07, 08:14 Byłem kilkakrotnie w przychodni pzry pomniku z owczarkiem niemieckim. Leczenie po ukąszeniu przez kleszcza - wyzdrowiała b. szybko, leczenie rozległej choć płytkiej rany też bez problemów. Także tam wykonuję szczepienia. Na razie nie zamierzam zmieniać przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
gosienka78 Re: Weterynarz 04.05.07, 08:24 ja jakos nie ufam wet.z Marek, swojego psiaka leczę w przychodni weterynaryjnej na Bródnie ul. Kondratowicza 22 na przeciwko ratusza. Bardzo mila obsluga, pełen zakres usług, ceny porównywalne z tymi z lecznicy przy bazarze w Markach. Co jest najlepsze w tej przychodni to to, ze każdy zwierzak ma u nich zalożoną karte w komputerze, gdzie dokladnie opisuja z jakim problemem zwierze do nich trafilo, pracują też w niedziele i w niektóre dni swiąteczne, poza tym maja tam fryzjera dla zwierzakow, co dla posiadaczy psow typu sznaucer czy york bardzo ważne. A na kleszcze mojemy psiakowi pomogla obroża zakupiona u weta za 35 zl (dziala 4 m-ce)od miesiaca nic nie zlapal, wczesniej przy stosowaniu kropelek na siersc co tydzien wyciągalam mu kleszcza Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiatomusia Re: Weterynarz 16.11.07, 22:54 Gdyby ktos z okolic Marek potrzebował weterynaryjnej pomocy, można dzwonić między 9.00 a 21.00. Mamy długoletni staż pracy w zawodzie, ok 15 lat. Prowadzimy własną Przychodnie dla Zwierząt, co prawda w Warszawie, ale od niedawna mieszkamy w Markach i możemy w okolicy jeździć na wizyty domowe. Zainteresowani mogą dzwonić 501 455 747 lub 503 100 733. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiatomusia Re: Weterynarz 17.11.07, 00:09 O nawet nasza przychodnia w Warszawie na Borowej Góry jest wymieniona na tym forum o tu : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=450&w=48814330&a=48892679 :) Odpowiedz Link Zgłoś