IP: 195.136.68.* 26.05.03, 09:51
Nie wiecie, co się paliło wczoraj w Pustelniku? Tak koło północy taka łuna
błysła że aż strach...
Obserwuj wątek
    • Gość: Leszek Re: pożar IP: 195.136.50.* 28.05.03, 22:22
      co prawda nie wiem co sie palilo na pustelniku
      Ale dzisiaj tez byl niezly pozar w strudze.
      Moze ktos wie co sie spalilo?
      Leszek
      • Gość: piotrek Re: pożar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 23:07
        Dom się spalił. Kompletnie. Trzeba im jakoś pomóc.
        • Gość: amba Re: pożar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 10:08
          Piotrku,czy masz jakiś pomysł na pomoc? Chętnie wesprę pogorzelców.Daj znak.
          Pozdrawiam serdecznie:-)
          • Gość: Pani Ela Re: pożar IP: 195.136.3.* 29.05.03, 18:11
            Ja rownież chętnie pomogę. Może uzgodnimy formę pomocy?
            Ze swojej strony mogę zaofiarować posciel, ubrania, sprzęt agd, itp

Pozdrawiam
            • Gość: piotrek Re: pożar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 20:35
              Jeden z pomysłów, które wczoraj padły, to ogłosić zbiórkę w kościele. Może też
              gmina pomoże...
              • Gość: amba Re: pożar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 22:00
                Zasiegałam dziś, w sprawie ewentualnej pomocy, informacji w Ośrodku Opieki
                Społecznej.Napisałam o sytuacji w wątku "pozar" autorstwa Piotrka.Trzeba chwilę
                poczekać,aby rozeznano sie w potrzebach ludzi ,którym spłonął dom.Jutro będzie
                cos konkretnego wiadomo.Wiem ,że maja gdzie spac i nie sa głodni.Chętni
                dobroczyńcy mogą się kontaktowac z Ośrodkiem Pomocy Społecznej,jest tam b.miła
                i kompetentna pani,która koordynuje działania.
                Pozdrawiam serdecznie.
                • Gość: amba Re: pożar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 10:23
                  Mówię do osób zainteresowanych niesieniem pomocy poszkodowanej Rodzinie.
                  Najbardziej potrzebne w tej chwli jest
                  ŁÓŻKO,POŚCIEL,KRZESŁA,NACZYNIA.Potencjalnych ofiarodawców proszę o wpisywanie w
                  tym wątku,lub informację na adres ania.banasik@marki.net.pl
                  Pozdrawiam serdecznie:-))))
                  • Gość: Pani Ela Re: pożar IP: 195.136.3.* 04.06.03, 16:12
                    Pani Aniu,

Ja tez jestem normalną kobietą. Opiekuję się od lat uroczą staruszką ze
                    Stargardu Szczecińskiego. Jest cudowną, pełną uroku repatriantką ze Lwowa,
                    łączniczką AK, którą los okrutnie doświadczył.
                    Dlaczego o tym mówię? Bo otrzymałam w życiu wiele bezinteresownej pomocy,
                    ciepła i przyjaźni, którą staram się odwzajemnić.
                    To tyle dygresji.
                    Skoro znam już adres, więc w najbliższy piątek lub sobotę przewiozę narożnik i
                    pościel. Znam niedrogą firmę transportową, z której usług kilkakrotnie
                    korzystałam, zatem nie ma problemu. Na miejscu zorientuję się, co jeszcze
                    mogłabym przywieżc. Zorganizuję ewentualnie zbiórkę rzeczy wśród znajomych,
                    gdyby okazało się, że czymś nie dysponuję.
                    A propos
                    Wspomina Pani, że pracuje w Domu Kultury. Czy dyrektorem jest nadal Krysia
                    Klimecka? Jeśli tak, proszę ją serdecznie ode mnie pozdrowić.

Pozdrawiam Panią serdecznie i życzę miłego weekend'u.
                    • Gość: amba Re: pożar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 20:20
                      Pani Elu,
                      Chyle czoła przed Pani przedsiębiorczością i SERCEM :-)))))))
                      Telefon do zainteresowanych podam via e-mail,będziecie mogli się Państwo umówić
                      co do szczegółów.
                      JEST PANI WIEEEELKA!!!!!
                      ps.Pozdrowienia dla p.dyr.Klimieckiej przekaze z największą przyjemnościa!
                      Pozdrawiam Panią serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka