Gość: maciek IP: 195.136.68.* 26.05.03, 09:51 Nie wiecie, co się paliło wczoraj w Pustelniku? Tak koło północy taka łuna błysła że aż strach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leszek Re: pożar IP: 195.136.50.* 28.05.03, 22:22 co prawda nie wiem co sie palilo na pustelniku Ale dzisiaj tez byl niezly pozar w strudze. Moze ktos wie co sie spalilo? Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: pożar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 23:07 Dom się spalił. Kompletnie. Trzeba im jakoś pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: pożar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 10:08 Piotrku,czy masz jakiś pomysł na pomoc? Chętnie wesprę pogorzelców.Daj znak. Pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Ela Re: pożar IP: 195.136.3.* 29.05.03, 18:11 Ja rownież chętnie pomogę. Może uzgodnimy formę pomocy? Ze swojej strony mogę zaofiarować posciel, ubrania, sprzęt agd, itp Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: pożar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 20:35 Jeden z pomysłów, które wczoraj padły, to ogłosić zbiórkę w kościele. Może też gmina pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: pożar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 22:00 Zasiegałam dziś, w sprawie ewentualnej pomocy, informacji w Ośrodku Opieki Społecznej.Napisałam o sytuacji w wątku "pozar" autorstwa Piotrka.Trzeba chwilę poczekać,aby rozeznano sie w potrzebach ludzi ,którym spłonął dom.Jutro będzie cos konkretnego wiadomo.Wiem ,że maja gdzie spac i nie sa głodni.Chętni dobroczyńcy mogą się kontaktowac z Ośrodkiem Pomocy Społecznej,jest tam b.miła i kompetentna pani,która koordynuje działania. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: pożar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 10:23 Mówię do osób zainteresowanych niesieniem pomocy poszkodowanej Rodzinie. Najbardziej potrzebne w tej chwli jest ŁÓŻKO,POŚCIEL,KRZESŁA,NACZYNIA.Potencjalnych ofiarodawców proszę o wpisywanie w tym wątku,lub informację na adres ania.banasik@marki.net.pl Pozdrawiam serdecznie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Ela Re: pożar IP: 195.136.3.* 04.06.03, 16:12 Pani Aniu, Ja tez jestem normalną kobietą. Opiekuję się od lat uroczą staruszką ze Stargardu Szczecińskiego. Jest cudowną, pełną uroku repatriantką ze Lwowa, łączniczką AK, którą los okrutnie doświadczył. Dlaczego o tym mówię? Bo otrzymałam w życiu wiele bezinteresownej pomocy, ciepła i przyjaźni, którą staram się odwzajemnić. To tyle dygresji. Skoro znam już adres, więc w najbliższy piątek lub sobotę przewiozę narożnik i pościel. Znam niedrogą firmę transportową, z której usług kilkakrotnie korzystałam, zatem nie ma problemu. Na miejscu zorientuję się, co jeszcze mogłabym przywieżc. Zorganizuję ewentualnie zbiórkę rzeczy wśród znajomych, gdyby okazało się, że czymś nie dysponuję. A propos Wspomina Pani, że pracuje w Domu Kultury. Czy dyrektorem jest nadal Krysia Klimecka? Jeśli tak, proszę ją serdecznie ode mnie pozdrowić. Pozdrawiam Panią serdecznie i życzę miłego weekend'u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: pożar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 20:20 Pani Elu, Chyle czoła przed Pani przedsiębiorczością i SERCEM :-))))))) Telefon do zainteresowanych podam via e-mail,będziecie mogli się Państwo umówić co do szczegółów. JEST PANI WIEEEELKA!!!!! ps.Pozdrowienia dla p.dyr.Klimieckiej przekaze z największą przyjemnościa! Pozdrawiam Panią serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś