Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 08:46 Dostałem fakturę za Neo+ 191,53 zł brutto a obiecywali od września 149,00 brutto. Czy ktoś coś wie na ten temat? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.pustelnik Re: Faktura za Neo+ 27.09.03, 09:31 Gość portalu: gość napisał(a): > Dostałem fakturę za Neo+ 191,53 zł brutto a obiecywali od września 149,00 > brutto. Czy ktoś coś wie na ten temat? > Pozdrawiam Dzielę się tym co wiem: 1. ci co mają umowy na czas nieokreslony - bedą mieć nowy abonament automatycznie 2. ci co mają umowy na czas określony, muszą załatwić sprawę osobiście w BOK podpisując praktycznie nową umowę na 12 m-cy z nizszym abonamentem, lub można załatwic to poprzez infolinię. Ja załatwiłem to parę minut temu poprzez infolinię, przyjęto nowe zgłoszenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xil Re: Faktura za Neo+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 11:25 3. od 1 pazdiernika wszyscy co maja umowe na 12 miesiecy AUTOAMTYCZNIE przejda na nizszy abonament, nic nie trzeba podpisywac i nigdzie nie trzeba dzwonic :) Odpowiedz Link Zgłoś