k_suliga 28.07.08, 13:53 Witam Za niedługo sprowadzam się do Marek właśnie w okolicę Granicznej, a że teraz bez neta jak bez ręki chciałem się dowiedzieć czy jest coś dostępne (tpsa, radiówka itp.) Pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mdzalewscy Re: Internet - ul. Graniczna 29.07.08, 21:38 TPSA leży, działa Sferia oraz operatorzy mobilni Iplus, Orange GO, itd... Ja mam Iplusa i dobrze działa Odpowiedz Link Zgłoś
tadek1947 Re: Internet - ul. Graniczna 01.08.08, 20:49 Jak to jest w zł. TPSA - 150 zł padło.Netia 90 zł padło, Sferia działa ale jakie ceny transferów - do 1.0 GB na m-c umowa na min.24 mc.= 61zł+12złdzierżawa - to opłata co m-c, a przy transferach do 4.0 MB opłata 81zł + dzierżawa. Internet ok , ale Skype nie jestem pewien ponieważ dopiero zaczynam Odpowiedz Link Zgłoś
lessuper3 Re: Internet - ul. Graniczna 04.08.08, 12:49 Witaj my mieszkamy na zurawinowej przy granicznej jesli to twoje okolice to daj znak mailem leszekl1@tlen.pl moze bede ci mogl podeslac namiar do naszego admina sieci osiedlowej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś