wondol 13.02.04, 00:00 A jednak komuś się zachciało zamieszać. Widziałem obwieszczenie na temat referendum odwołującego naszą radę wraz z Kowalskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin Re: Vox populi vox Dei 13.02.04, 10:26 porozgladam sie w okolicy moze i u mnie cos podobnego powiesili ciekawe swoja droga kto wzial sie za mieszanie... Odpowiedz Link Zgłoś
wondol Re: Vox populi vox Dei 13.02.04, 22:08 Obwieszczenie widziałem na tablicy ogłoszeniowej przy stacji, własciwie przy przejezdzie. A z mieszających ujawnił się jak narazie niejaki pan Mariański z pawilonu przy ulicy Przejazd gdzie należałoby sie udać celem podpisanialisty. Apel do narodu nowodworskiego trącił lekko populistycznymi hasełkami, ale chyba się do goscia wybiorę bo chce sie dowiedzieć o co im chodzi i kto za tym stoi. pozdro wondol Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Vox populi vox Dei 14.02.04, 21:49 mam nadzieje ze zamiescisz na forum o co chodzilo panu M. rowniez pozdro :) pal. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Vox populi vox Dei 16.02.04, 08:16 a i spółdzielnia przestała działać (na 1-2 dni) - bo w końcu zakończyła się sprawa Czerniawskiej (rządzącej w Dążności, której nie mozna odlepić od stołka) i ludzie którzy z nia walczyli w sądzie (i w końcu udowodnili jej przekręty itp) wygrali chcięli ją siłą wywalić. Niestety nie wyszło i czekamy na dalszy ciąg. Na klatkach schodowych wiszą duże ogloszenia na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: Vox populi vox Dei 16.02.04, 16:27 a propos Dążności to swego czasu sporo się o tym pisało i z tego co pamiętam sytuacja nie była taka jednoznaczna (byc może to się zmieniło). Wyciąganie siłą kogokolwiek jest, delikatnie mówiąc, niesmaczne i jeśli już ktoś powinien to robić to nie członkowie spółdzielni. Ale powoli się uczymy walczyć o swoje prawa - vide casus z tego wątku ;). Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: Vox populi vox Dei 16.02.04, 20:05 W spółdzielni jest teraz jak w podrzędnej dyskotece, przy wejściu stoi trzech panów reprezentujących ochronę (typ mocno podmiejski) i trzeba się tłumaczyć po co przyszliśmy. Bramka jak się patrzy ... Czekam nd dj-a, może ta kobieta siedząca w kasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Vox populi vox Dei 16.02.04, 20:43 czyzby swojego rodzaju dorselekta?? -- <><><><><><>< Paladin ><><><><><><> Traktem Brukowanym DoCelu Odpowiedz Link Zgłoś
lol34 Re: Vox populi vox Dei 17.02.04, 00:47 paladin napisał: > czyzby swojego rodzaju dorselekta?? > -- > <><><><><><>< Paladin ><>< > 62<><><><> > Traktem Brukowanym DoCelu Tego nie wiem ale wiem ze na kazdego ochroniarza nawet z dyskoteki mozna przyprowadzic wiekszego jesli sie zna:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Vox populi vox Dei 17.02.04, 08:08 nie wiem czy ktos widział, ale na słupie ogłoszeniowym przy "CECH -u" (koło parku) wiszą 2 ciekawe ogłoszenia: 1 - na temat właśnie Dążności i wyroków sądowych 2 - na temat odwołania burmistrza (nieudolnego J. Kowalskiego) i toczącej sie przeciwko niemu sprawy sądowej oraz możliwości składania podpisów w "centrali" popierającej jego odwołanie Odpowiedz Link Zgłoś