Dodaj do ulubionych

Pani Agnieszka

23.12.10, 11:48
Pani Agnieszka prosiła mnie abym poruszył wątek na forum co niniejszym czynię:

Chodzi o wszelkie błędy, niedomówienia oraz celowe wprowadzanie w błąd byle kupić mieszkanie lub już po jego zakupie, których dopuściła się ta Pani.

Ja zacznę jako że już jej to powiedziałem:
Obiecywała mi 1,5 miejsca parkingowego na mieszkanie a teraz wychodzą kwiatki sami wiecie jakie. Teraz trzeba się cieszyć jeśli dadzą nam 1 miejsce na mieszkanie. Jeśli spotkała was podobna krzywda z ust Pani Agnieszki piszcie proszę.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • red-meduza Re: Pani Agnieszka 23.12.10, 12:53
      O zgrozo! Ludzie, dajcie już sobie spokój! Nawzajem się nakręcacie i stwarzacie sztuczne problemy! Idzcie do biura i załatwiajcie swoje sprawy tam a nie zadajecie pytania za pośrednictwem forum które miało być towarzysko- poznawcze. Trochę pokory i cierpliwości Drodzy Sąsiedzi awanturnicy, kupiliście mieszkania w Nowym Dworze a macie wymaganie jak by to był apartamentowiec w centrum Warszawy.Cieszcie się że macie fajne, dobrze wykończone mieszkania. Każdy się z tym powinien liczyć od początku że jakiś czas będzie mieszkał na placu budowy.
      • mariuuusz Re: Pani Agnieszka 23.12.10, 13:02
        Nikt nie stawrza problemów, tylko stwierdza fakty!
        Pozdrawiam :)
      • krzysiexesox1984 Re: Pani Agnieszka 23.12.10, 18:40
        Podpisuję się obydwoma rękoma pod powyższym postem...
        Red- meduza nie zdziw się też, jak między słowami wyczytasz niedługo podejrzenia o współpracę z developerem:)) Ja już zostałem w ten sposób osądzony po kilku postach, które przeciwstawiały się krzywopojętej "walce o swoje".

Moim zdaniem (nie tylko zresztą moim) dla paru osób forum jest swoistą "lanserką", wobec nadchodzącego głosowania do zarządu wspólnoty. Ja od jakiegoś czasu czytam posty przez palce i zazwyczaj powstrzymuje się od swoich przemyśleń, co by mnie nie zlinczowano:)

Co do Pani Agnieszki, to owszem może nie jest idealna i potrafi czasem wkurzać swoimi odzywkami, ale nie demonizujmy już jej osoby jakby zrobiła nie wiadomo co. Przykoloryzowała paru osobom na temat parkingów- tak jak to robi zresztą każdy, a jako że nikt nie dopilnowałaby było to gdzieś zapisane to jest jak jest.

Pozdrawiam serdecznie i życzę wesołych świąt, jednocześnie odcinając się od tej bezzasadnej (w moim odczuciu) dyskusji.
        • trakowiec_ndm Re: Pani Agnieszka 23.12.10, 22:47
          Dołączając się do życzeń,

Zdrowych, spokojnych i radosnych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze w oderwaniu od bolączek dnia codziennego.
        • trakowiec_ndm Re: Pani Agnieszka 27.12.10, 11:34
          Krzysztofie, podtrzymiję wcześniejsze wypowiedzi i odniosę się do kolejnej.

W biznesie Twoje stwierdzenie "koloryzowania" jest przeze mnie interpretowanie jako: świadome bądź nieświadome wprowadzenie drugiej strony w błąd mające na celu uzyskanie korzyści finansowych.

PS.
          1/ nikt Ciebie ani innej osoby na tym forum nie zlinczował
          2/ krzysiexesox1984 napisał:
          "Moim zdaniem (nie tylko zresztą moim) dla paru osób forum jest swoistą "lanserką", wobec nadchodzącego głosowania do zarządu wspólnoty."

Dla jasności sytuacji: na "lanserce", "chęci zaistnienia na forum", oraz wejściu do zarządu wspólnoty mi nie zależy i jestem od tego daleki.
      • trakowiec_ndm Re: Pani Agnieszka 27.12.10, 11:15
        hmmm......,
        niestety nadal w PL osoba oczekująca realizacji waruków umowy jest awanturnikiem.

Naszego "Dewelopera" szanuję ponieważ w NDM buduje najciekawsze architektonicznie budynki i osiedla - nie idzie na łatwiznę stawiając "kanciaki".

Jednak powyższe nie zmienia oczekiwań odtyczących wywiązania się z zawartej 2-stronnej umowy.

PS.
        forum.gazeta.pl/forum/w,95241,120145895,120156872,Re_Pytania_do_Developera_i_odpowiedz.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,95241,116961717,119944711,Re_Termin_odbioru_mieszkania.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,95241,110803182,118792224,Re_droga_dojazdowa.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,95241,114051426,114219646,Re_Debowy_Park_co_za_kretyn_wymyslil_taka_nazw.html
        • red-meduza Re: Pani Agnieszka 27.12.10, 11:57
          No cóż, żenada Panie trakowiec_ndm...
          • trakowiec_ndm Re: Pani Agnieszka 27.12.10, 13:51
            Dziękuję i podzielam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka