paladin 28.05.04, 17:05 czy ktos wie na jaki czas zostal zakontraktowany koncert Pudelsow? wiadomo jak dlugo beda grali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miastaszept Re: koncert Pudelsow 29.05.04, 17:53 Rozwinę to pytanie. Wie ktoś może ile wezmą za ten występ? Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: koncert Pudelsow 29.05.04, 19:35 pojde jeszcze dalej. czy Pan Malenczuk bedzie trzezwy?? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: koncert Pudelsow 01.06.04, 12:28 sobota, godz. 21.30 - KONCERT PUDELSÓW Odpowiedz Link Zgłoś
derwisz8 Re: koncert Pudelsow 07.06.04, 10:19 Koncert nie wyszedł za rewelacyjnie, aczkolwiek poprawnie. Trzeba przyznać, że Maleńczuk się starał i miał dużo cierpliwosci. Pogoda fatalna, ale jakoś to poszło (mimo zakłóceń energetycznych). Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: koncert Pudelsow 07.06.04, 12:04 slyszalam ze naublizal jakiejs dziewczynie:) czy to prawda? :P Odpowiedz Link Zgłoś
paladin pudelsi 07.06.04, 12:39 ja odebralem to w inny sposob,wyszlo poprawnie ale bez zadnych rewelacji. nikomu nie naublizal, to chyba wyssal ktos sobie z palca... jak mozna komus naublizac przezmikrofo ktory nie dziala od czasu do czasu, a jesl dziala to trzeba spiewac a nie ublizac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: pudelsi 07.06.04, 14:18 Nie wiem jak Wy to odbieracie ale dla mnie te dni nowego dworu to jedna wielka chala.Nie wiem jak bylo 4 i 5 ale bylam 6-go i widzialam kilka małotal usilujacych spiewac przeboje (tak fałszowały ze strach sluchac ich bylo)i troche 10-13latek skaczacych po scenie (dosc nierowno im to szlo) ot, wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
wondol Re: pudelsi 07.06.04, 23:40 Te małolaty były słabve jak barszcz to fakt, ale Czarno czarni dali rewelacyjny koncert. Zestaw piosenek z nogami na sam koniec ubarwił colargol z wielkim organem i stary numer wykonywany przez min Bielizne "Pasażer" co derme z siedzeń wyrywa :)))))))) wondol Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: pudelsi 08.06.04, 14:12 podobno w niedzielę grała tez jakaś metalowa kapela z NDM ??, ktoś wie coś więcej?? Odpowiedz Link Zgłoś
wondol Re: pudelsi 08.06.04, 21:25 TAAAAAAAK~!!!!!!! Słuchajcie to była rewelacja!!!!!! porządne gitarowe granie jakiego w naszym miescie juz dawno nie było. Kejmartin sie chowa. Chłopaki podobno są z nowodwoprskiego liceum. Wokal musi popracować bo jak tak dalej pójdzie to odpłynie jego gardło w siną dal, ale instrumental... Pięknie :)))))))\ Wondol Odpowiedz Link Zgłoś