glosnik.3 03.11.11, 13:38 Witam wszystkch. Chciałbym się dowiedzieć czy może coś już wiecie na temat Osiedla Słoneczne kiedy będzie oddane, jaka jest cena za m2 i czy coś wiecie na temat dwewlopera czy warto tam kupić mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pixma.1 Re: Osiedle Słoneczne 07.11.11, 11:50 Cześć glosnik.3 z tego co dowiedziałem się w internecie na temat tego osiedla to wiem że cena za m2 wynosi 4600zł(jak na nowy dwór to sporo) budynki będą ładne oraz będą się wyróżniać roztaw mieszkań jest ciekawy tylko nie wiem po co te 100 metrowe, jeżeli chodzi o dewelopera to jest to firma BMI mają osiedla w warszawie z tego co się dowiedziałem to jest to dobry inwestor oczywiście można znaleść negatywne informację na jego temat ale więcej jest pozytywnych opinni. Podsumowując osiedle i mieszkania fajne deweloper w porządku tylko ta cena odstrasza najwyższa w nowym dworze. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalndm Re: Osiedle Słoneczne 07.11.11, 19:25 Ale dzwoniłem i mówili, że cena jest do negocjacji... Szczególnie dla mieszkań większych niż 50 m^2 Odpowiedz Link Zgłoś
pixma.1 Re: Osiedle Słoneczne 08.11.11, 09:08 Jestem ciekawy ile można wynegocjować? Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 Re: Osiedle Słoneczne 09.11.11, 23:52 Ja też, tylko negocjować nie bardzo się chce na stare lata... Odpowiedz Link Zgłoś
pixma.1 Re: Osiedle Słoneczne 14.11.11, 09:59 już wiem czemu taka cena za m2. mają najwyższej jakości produkty z jakich powstanie osiedle i trochę się im nie dziwie że tak się cenią w porównaniu do innych nowo powsyających budynków to jest duża różnica Odpowiedz Link Zgłoś
kazisko Re: Osiedle Słoneczne 14.11.11, 15:13 Ciekawe czy ktoś jest na tyle łatwowierny, żeby złapać się na taką pisaninę pod publiczkę? Jeśli deweloper posuwa się do takich metod manipulowania potencjalnymi klientami jak zaprezentowana wyżej pisanina, to chyba szuka naiwniaków. Jak trafi się głupek, który tą pisaninę weźmie za dobrą monetę, to kupi też każdego bubla i to za dowolnie wysoką cenę. Życzę więc udanych łowów. Odpowiedz Link Zgłoś
pixma.1 Re: Osiedle Słoneczne 16.11.11, 09:24 kazisko nie wiem o co co chodzi ale chyba sie pomyliłeś bo wraz z żoną po przeczytaniu w internecie informacji na temat osiedla i po tym jak żona zadzwoniła do biura i dowiedziała się bardziej konkretnych rzeczy to zastanawiamy się nad kupnem mieszkania fakt cena jak na nowy dwór jest kosmiczna w porównaniu do innych mieszkań nowo powstających ale wraz z żoną cenimy sobie jakość( może i to wygląda jak autoreklama dwelopera ale nią nie jest i nie życzymy sobie takich komentarzy) a mówienie że jestem dewloperem zachować dla siebie POZDRAWIAM WRAZ Z ŻONĄ Odpowiedz Link Zgłoś
kazisko Re: Osiedle Słoneczne 16.11.11, 09:30 Energia jaką wkładasz w zaprzeczanie wiele mówi. Brakuje jeszcze tylko ostrzeżenia, że za chwilę skierujesz sprawę na drogę sądową. Tak czy inaczej - sukcesów w sprzedaży życzę i trochę więcej finezji na przyszłość. No i ukłony dla żony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
glosnik.3 Re: Osiedle Słoneczne 16.11.11, 09:02 Dzięki pixma za info w sprawie osiedla a może coś więcej wiecie na temat dewelopera? Odpowiedz Link Zgłoś
glosnik.3 Re: Osiedle Słoneczne 16.11.11, 09:58 witam dowiedziałem się ze ten deweloper ma cztery osiedla w warszawie więc wydaje się być już sprawdzonym deweloperem może ktoś słyszał o jego osiedlach w warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
glosnik.3 Re: Osiedle Słoneczne 17.11.11, 09:02 witam, dla zainteresowanych dowiedziałem się trochę na temat osiedli tego dewelopera w warszawie. wszytkie osiedla są na białołęce są ładne zadbane więcej można się dowiedzieć na temat tych osiedli oraz samego osiedla słoneczne na ich stronie bmi.com.pl z tego co da się przeczytać w internecie to jest to solidna firma. mam pytanie czy kupił ktoś już mieszkanie lub ma w planach kupić mieszkanie na osiedlu słoneczne jak tak to proszę dać znać Odpowiedz Link Zgłoś