Gość: Jacek IP: *.pl 30.07.03, 16:06 słyszałem, że powstaje nowa strona NDM. jak ktoś wie jaki ma adres to proszę o znak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin Re: strona NDM na www 30.07.03, 17:43 to ja jeszcze nic o tym nie wiem?? jak sie dowiem to dam znac ale porzadna strona by sie przydala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: strona NDM na www IP: *.proxy.aol.com 31.07.03, 12:37 Jest stara strona: www.nowydwormaz.pl , ale dosc nudna. Kiedys byla lepsza - ten sam adres i tego samego "autorstwa", ale lepsza... szkoda. :( Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: strona NDM na www 31.07.03, 16:12 to prawda strona jest nieco nudnawa i przychylam sie do wypowiedzi poprzednika byla kiedys lepsza i ciekawsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Grabowski Re: strona NDM na www IP: *.hapay.pl / 192.168.3.* 05.08.03, 12:22 Witam Państwa! :) Fakt, strona zrobiła się nudna. Kiedyś była trochę lepsza, ponieważ miałem w jej prowadzeniu wolną rękę. Obecnie sytuacja się zmieniła - przyszli nowi ludzie, którzy mają zupełnie inne pomysły na wizerunek miasta w Interncecie, niż ja. Mówicie o konieczności stworzenia nowodworskiego portalu. Napiszcie, co chcielibyście tam znaleźć i czy bylibyście w stanie włączyć się w jakiś sposób w jego tworzenie. Sądzę, że wspólnymi siłami można zrobić coś ciekawego. Ja ze swojej strony mogę przygotować oprogramowanie do portalu i fajny layout. Jeżeli znajdą się chętni, to może uda się namówić Pana Burmistrza, aby pozwolił na swobodny rozwój portalu? Taki sajt mógłby pełnić funkcje promocyjne i budować więzi między mieszkańcami (fora dyskusyjne, chaty, e-kartki i inne usługi). Co Wy na to ? Pozdrawiam, Łukasz Grabowski info@NOSPAMgrabowski-it.com www.nowydwormaz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: strona NDM na www 05.08.03, 13:14 Pomysl mi sie bardzo podoba, i mysle, ze to milo ze strony Lukasza (sorry, ze tak na Ty... ale znamy sie tak wlasnie ;) ), ze sklada taka propozycje. Moze nareszcie nastanie jakies ozywienie w Nowiaku - chociazby tylko w tym wirtualnym... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKANDAL Re: strona NDM na www IP: 80.48.171.* 25.10.03, 15:28 NO TO DO DZIEŁAIJESTEM ZA Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: strona NDM na www 25.10.03, 15:32 jak zbierzemy ekipe ktora cokolwiek bedzie pisac na ta witryne??? bo stronka bez txt to chyba malo ciekawa... Odpowiedz Link Zgłoś
paladin zalozenia to strona off'owa 05.08.03, 14:31 z tego co ja wiem to narazie jest w fazie testowej nie jest jeszcze do konca obrobiona i brakuje tekstow i troche zdjec nie ma jeszcze forum i czatu ma byc niezalezna i nie moderowana ale to tylko moje przypuszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: zalozenia to strona off'owa 05.08.03, 14:40 zobaczcie stronę Czosnowa. www.czosnow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: zalozenia to strona off'owa 05.08.03, 14:41 zobaczcie stronę Czosnowa. Nie jest za piękna ale może coś sie komuś spodoba. www.czosnow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slavek Re: zalozenia to strona off'owa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 13:02 zuzaleczka napisała: > zobaczcie stronę Czosnowa. Nie jest za piękna ale może coś sie komuś spodoba. > www.czosnow.com.pl extra, zwłaszcza informacje o balu karnawałowym - na czasie :-) Odpowiedz Link Zgłoś