Gość: makary IP: 193.0.117.* 10.11.03, 10:26 Kiedy przejeżdżam koło Dębinki widzę na ścianie baraku komunalnego napis o Papudze a w oknie jakiś plakat ze słowami REWIZJA. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin Re: Intrugujące na Dębince 10.11.03, 12:42 az pojde zobaczyc bo nie zwracalem wiekszej uwagi na to co napisane jest na tym baraku... trzeba przeprowadzic rekonesans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex_pert Re: Intrugujące na Dębince IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 13:03 papuga? rewizja? może to informacja dla obrońcy (adwokata) tego człowieka u którego przeprowadzana jest rewizja;) Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: Intrugujące na Dębince 22.11.03, 12:56 Ale co by nie mówić akcja jest skuteczna, od ciągłego ogladania rzeczonych napisów nazwisko byłego burmistrza miast (czy też prezydenta, nie wiem już) nieodparcie kojarzy mi się ze złodziejem. Była też faza plakatów z Kwaśniewskim, cos o rodzinach Katyńskich, jak dla mnie to jeden z nielicznych w tym miescie performerów :) Odpowiedz Link Zgłoś