yoolcia1 05.05.05, 21:08 ej przyjaciele..może bysmy zorganizowali jakś majówkę-nie mylić z naborzeństwem majowym.tylko taką bibkę w przemiłym miejscu....z przemiłymi ludxmi....---może u górki poznańskiej? ludzie wiosna jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-batory Re: robimy majówkę?? 06.05.05, 13:07 Ta lokalizacja raczej nie wcodzi w rachubę, górka poznańska niestety przebywa na stolicy! Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: robimy majówkę?? 07.05.05, 17:03 to przenosimy imprę do stolicy!!!!!hurrrraa górko,ja znam tamte uliczki..."w moich snach wciąz warszawa....." proponuje kręgle w bibliotece uniwersyteckiej na powiślu:))-żeby to tak ładnie ,statecznie wygladało i z zasadami górki...(może być nudno) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: robimy majówkę?? 07.05.05, 18:55 Nie no! Zawiedziony jestem jakem admin! Majówka Forum Kętrzyn może się odbyć wyłącznie w Królewskim Mieście Kętrzynie na przykład w Krzakach Za Farelem albo w innym równie miłym miejscu. Udział admina niewykluczony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: robimy majówkę?? 09.05.05, 12:33 dlaczego w krzakach? ..."człowiek-to brzmi dumnie w trzcinie".... ja nie idę za farel!!!to może na górnej..widać panoramkę ketrzyna....po zmroku,ciasno od aut,hmmmmm...ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś