Dodaj do ulubionych

"PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE".

IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.06.02, 09:08
proponuję dla wszystkich FORUM-owiczów aktywny udział w zbliżających się
wyborach w nowo powstałym ugrupowaniu "PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE".
Forumowicze - zgłaszajcie swoje kandydatury i wystartujmy pod wspólnym szyldem.
Zróbmy sobie przedwyborczą kampanię internetową-zobaczymy jakie poparcie
będziemy mieć. A po wyborach całe nasze miasto zamienimy na Cyber miasto, a
kontaktować ze społeczeństwem będziemy się tylko przy pomocy internetu. CO WY
NA TO??????
Przejmijmy to miasto-tego jeszcze nie było?????
Obserwuj wątek
    • Gość: NIN Re: IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.06.02, 09:49
      Wybierzta mnie!
      Zburzę a następnie odbuduję amfiteatr, wyremontuję chodnik na długości 15
      metrów na ulicy Wolności (będzie huczne otwarcie), obiecuję obiecać obwodnicę
      wokół działek na ulicy Żwirki i Wigury, nagram płytę ze swoimi przemówieniami z
      sesji Rady Miejskiej a otrzymany dochód przeznaczę na kupno dywanu do swojego
      gabinetu.
      • Gość: Maciek Re: IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 28.06.02, 02:25
        Gosc portalu: NIN napisał(a):
        < obwodnicę wokół działek na ulicy Zwirki i Wigury, >

A ja proponuje, dla zwiekszenia ilosci ulic w miescie, obiecac rozdzielenie wszystkich ulic o
        nazwach dwuczlonowych; dla przykladu obecna ulica Zwirki i Wigury, po tej reformie wygladala
        by tak ze lewa strona tej ulicy nazywalaby sie Zwirki, a prawa Wigury; pozostale ulice podobnie
        !!
        • Gość: KANGOOR Re: IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 02:59
          Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Gosc portalu: NIN napisał(a):
          > < obwodnicę wokół działek na ulicy Zwirki i Wigury, >
          >
          > A ja proponuje, dla zwiekszenia ilosci ulic w miescie, obiecac rozdzielenie ws
          > zystkich ulic o
          > nazwach dwuczlonowych; dla przykladu obecna ulica Zwirki i Wigury, po tej refor
          > mie wygladala
          > by tak ze lewa strona tej ulicy nazywalaby sie Zwirki, a prawa Wigury; pozostal
          > e ulice podobnie
          > !!

a JA UWAŻAM, ŻE LEWA STRONA POWINNA NAZYWAĆ SIĘ WIGURY A PRAWA ZWIRKI. ;))))))))))
    • Gość: maciej Re: IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.06.02, 07:33
      Jako założyciel tego wątku stanowczo mówię nie tego typu zachowaniom na forum.
      Nie kłóćmy się między sobą nawzajem o jakieś ulice, przybliżmy zatem naszym
      mieszkańcon nasz plan działalnia, obietnice wyborcze (bez demagogii itp), tak
      aby nasi mieszkańcy w sposób jasny wiedzieli, że należy głosować na ugrupowanie
      "PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE". Musimy jeszcze wymysleć hasło pod którym
      pujdziemy do wyborów, jakąś flagę, sztandar itp. Zaszokujmy wszystkich-więcej
      inwencji twórczej i do dzieła (no chyba, że ktoś z FORUM-owiczów wyłamuje się
      ze startowania w wyborach - a szkoda, to niechaj zgłosi ten fakt). Liczę że
      nasze PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE dojdzie do władzy. Pozdrawiam
      • Gość: Maciek Re: IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 28.06.02, 18:42
        Ja na przelomie lipca i sierpnia bede niedaleko, to moze sie wam na cos
        przydam. Czekam na cynk.
        Maciek (jak narazie jeszcze z daleka)
    • Gość: maciej Re: IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.07.02, 12:25
      KAB w jakiś wątku napisał, że "ja" na Burmistrza - zgadzam sie z tą propozycją -
      wybierzmy "ja" zaocznie Burmistrzem i ogłośmy to światu i w Wąbrzeźnie.
      Specjalnie o tym pisze w tym wątku - bo widzę, że został zapomniany przez
      forumowiczów
      • Gość: KAB Re: IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 13:04
        To już trochę trochę kandydatów na burmistrza(-ów) się nazbierało.
        Pierwszy był Kangoor, potem samozwańczo wystawił się NIN, następnie wypłynęła
        kandydatura Reksia zbojkotowana przez Maćka (Reksio nie przeszedł lustracji),
        no i ostatnia perełka wśród naszych kandydatów, ostoja wąbrzeskiej
        inteligencji "ja" (maciej mam nadzieję, że naprawdę nie miewasz rozdwojenia to
        byłoby straszne;-))))))))))))(ŻART!!!). I kogo tu wybrać? Wybory coraz bliżej a
        my jak na rasowych małomiasteczkowiczów przystało kłócimy sie o kandydata.
        Forumowicze apeluję o jednolitą linię , korytem będziemy się dzielić później.
        Typuję mimo wszystko Reksia (i Tolę na proboszczową to było niezłe NIN:-)))
    • Gość: PEGAS Re: 'PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE'. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.09.02, 15:04
      A dlaczego nikt tego wątku nie ciągnie, przecież cała wąbrzeska kablówka to
      tędęcyjna kampania wyborcza strony rządzącej.
      • Gość: Figo Re: 'PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE'. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.09.02, 13:22
        Fragment notatki służbowej do Służby Bezpieczeństwa: "Ob. Władysław W. do ustroju socjalistycznego i obecnej rzeczywistości ustosunkowany jest bardzo pozytywnie. Tylko jeden raz podczas meczu piłkarskiego wykrzyknął Precz z komuna, lecz wówczas prawdopodobnie był pijany i nie można tego brać poważnie. Będzie dobrym kandydatem na członka PZPR(...)".
        • j24 Re: 'PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE'. 10.10.02, 09:59
          Gość portalu: Figo napisał(a):

> Fragment notatki służbowej do Służby Bezpieczeństwa: "Ob. Władysław W. do
          > ustroju socjalistycznego i obecnej rzeczywistości ustosunkowany jest bardzo
          > pozytywnie. Tylko jeden raz podczas meczu piłkarskiego wykrzyknął Precz
          > z komuna, lecz wówczas prawdopodobnie był pijany i nie można tego brać
          > poważnie. Będzie dobrym kandydatem na członka PZPR(...)".

Kurde, to ja mu polałem, ale miał krzyczeć "niech żyje ZSRR" :)
          • Gość: Figo Re: 'PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE'. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 10.10.02, 14:39
            Ciekawe co teraz by krzyczał. Pewnie : Jeb... Legie jeb... ;-)))))
            Albo Tylko Osama zrobi z ciebie szamana ;-)))))
    • Gość: PEGAS Re: 'PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE'. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 15.10.02, 08:23
      Czy w Wąbrzeźnie odbędzie sie jakaś debata przedwyborcza??? Napiszcie jeżeli
      coś takiego będzie miało miejsce.
      • Gość: NIN Re: 'PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE'. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 15.10.02, 08:32
        Odbędzie się, ale bez burmistrza, bo ten się boi.
        • Gość: KAB Re: 'PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE'. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 12:55
          Chyba jeszcze nikt nie pisał o przedwyborczych papierowych mediach. Jak wam się
          podobał komiks? Naprawdę daje do myślenia;-) A z kolei w WW nie omieszkałem
          poczytać "programóf wyborczych" - "przyjaciel młodzieży", "obwodnica uczyni
          nasze miasto szczęśliwym", "zlikwidujemy bezrobocie". Ciekawe czy dotrzymają
          pierwszej obietnicy, a mianowicie dnia 15.10.2002 miał ruszyć internetowy
          adres: www.porozumienie.wabrzezno.com.pl. Zostało 11 godzin, no zobaczymy:-)
          Ostrzymy sobie ząbki na pytania do kandydatów, co nie?;-))) Oho właśnie pojawił
          się link, ale strona jeszcze nie aktywna...

Ps. A tak w ogóle to ruszyło cuś (bo nie wiem jak to nazwać). Adres
          www.wabrzezno.com.pl Chciałem dodać linka na to forum, ale wstawiono
          fantastyczny skrypcik i nie można wpisać długiego adresu :-<<< Jeszcze wiele
          ścieków wypłynie z mleczarni do jeziora zanim będzie to coś się nadawało do
          odwiedzenia. Aha i kontakt z "twórcami" też jest deko utrudniony - nie każdy
          lubi prdukty microsftu:-)))
          • Gość: Figo Re: 'PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE'. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 15.10.02, 13:44
            No cóż tak tu jest z większościa rzeczy - słomiany zapał.
            • Gość: NIN Re: 'PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE'. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 15.10.02, 14:41
              Fakt media papierowe dały czadu w ostatnim tygodniu. Z jednej strony komiks pt. "co zrobilim dla miasta" w stylistyce epoki gierkowskiej, z drugiej populistyczne teksty kandydatów w "WW".
              Tylko ani jedni, ani drudzy badziewiacy nie podali spisów okręgów i obwodów głosowania oraz przynależności do nich poszczególnych ulic. Tak chłopaki zacietrzewione, że zapominają od rzeczach podstawowych.
              • Gość: KAB Re: 'PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE'. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 15:03
                Gość portalu: NIN napisał(a):

> Tak chłopaki zacietrze
                > wione, że zapominają od rzeczach podstawowych.

Ciekawe czy wiedzą w ogóle w jakich wyborach startują, bo zapał co najmniej na
                prezydenta stolicy;-)))
                • wasylij Re: 'PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE'. 15.10.02, 15:41
                  Zapewne nie wiedzą w jakich wyborach startują, skoro czytam, że tylko u Was
                  wojna rozgrywa sie na papierki. A pewnie nikt z kandydatów nie przedstawił
                  logicznego planu działania. Dlaczego sami nie startujecie na burmistrza - jak
                  czytam w pierwszym poście. Idea świetna zrobić z Wąbrzeźna cyber miasto -
                  ewenement na skalę światową.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka