Dodaj do ulubionych

Co robimy od momentu...........

IP: *.tnt7.montreal.qb.da.uu.net 15.07.02, 04:48
skonczenia pracy ( nauki ) do wyjazdu na urlop ( wakacje ) ??? Pytanie na czasie.

Ja jutro tj w poniedzialek, po zamknieciu za soba na 5 tygodni drzwi biura pojde do pubu na
mala whisky. Wieczor spedze na zalatwieniu zaleglej korespondencji, zeby po powrocie z
wakacji czekaly na mnie jakies listy, bo przyznam, ze lubie je dostawac. A we wtorek w
ciagu dnia juz tylko ostatnie przedwyjazdowe zakupy, wymiana kasy na euro i dopiecie
prawie zapakowanych juz waliz. I po takim meczacym dniu wieczorem wylot do Paryza
( tylko na pare dni ), a potem juz prosto do Polski.
Obserwuj wątek
    • Gość: Figo Re: Co robimy od momentu........... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 15.07.02, 07:35
      ...i będąc w Polsce odwiedzisz najpiękniejsze miasto na świecie - Wąbrzeźno
      • Gość: Maciek Re: Co robimy od momentu........... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 15.07.02, 14:09
        Bardzo, bardzo prawdopodobne . A szykuja sie jakies atrakcje, koncerty w czasie
        lata, zebym ewentualnie zaplanowal moja wizytke w tym, jak piszesz,
        najpiekniejszym miescie na swiecie wlasnie na okres jak bedzie sie tam cos
        dzialo. Inaczej wy forumowicze mielibyscie zadanie mnie rozrywac :)))
        • Gość: Figo Re: Co robimy od momentu........... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 15.07.02, 14:39
          Wojtek Gąssowski (cha, cha) i nie wiem co jeszcze. Zawsze można iść na podzamek
          i pyknąć z 10 piwek w nowej knajpce, lub pod parasolem.
          • Gość: NIN Re: Co robimy od momentu........... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 15.07.02, 14:46
            A może ktoś wie co ciekawego będzie się działo jeszcze w naszej "krainie
            uśmiechu" do końca wakacji i podzieli się z forumowiczami?
            • Gość: Maciek Re: Co robimy od momentu........... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 15.07.02, 18:23
              Gość portalu: NIN napisał(a):
              A może ktoś wie co ciekawego będzie się działo jeszcze w naszej "krainie
              > uśmiechu" do końca wakacji i podzieli się z forumowiczami?

No wlasnie; ale szybko, zebym jeszcze zdazyl zlapac te informacje przed
              wyjazdem jutro wieczorem !!
    • Gość: ico Re: Co robimy od momentu........... IP: 80.51.243.* 22.04.03, 21:13
      icorobimy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka