Dodaj do ulubionych

Co warto kupić w Czechach

IP: *.chello.pl 30.04.07, 18:35
Będę na majówce w Czechach, co warto tam kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Co warto kupić w Czechach IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.07, 19:18
      jedziesz na majówkę czy na zakupy?
      • Gość: pikolo Re: Co warto kupić w Czechach IP: *.chello.pl 30.04.07, 19:43
        jedziesz na majówkę czy na zakupy?

Szczerze powiedziawszy wybieram się na Pradziada, więc niedaleko granicy, taka
        mała wycieczka na wieżyczkę na Pradziadzie. Zakupy w Czechach zawsze mi się
        kojarzyły z dobrą wódeczką czy piwkiem ale czasy się zmieniają, ceny zresztą
        też. Co proponujesz? Może masz jakieś namiary na dobry hotelik czy apartament?
        • Gość: Anka Re: Co warto kupić w Czechach IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.07, 20:12
          Nie masz nic zarezerwowane? Jedziesz w ciemno? W długi weekend majowy?
          Hmm...
          A w poniższym linku (i poście) masz wymienione co warto kupić.
          • Gość: pikolo Re: Co warto kupić w Czechach IP: *.chello.pl 30.04.07, 20:47
            > Nie masz nic zarezerwowane? Jedziesz w ciemno? W długi weekend majowy?
            > Hmm...
            > A w poniższym linku (i poście) masz wymienione co warto kupić.

Tak masz racje jadę w ciemno, po prostu nie lubię planować, nigdy nic nie
            wiadomo co będzie, a do czeskiej granicy mam tylko 65km. jadę tylko na dwa dni 2
            i 3 maja, niestety obowiązki dłużej nie pozwalają, praca i te sprawy.
    • Gość: Anka Ale proszę: IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.07, 19:20
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=48906573&a=49302759
    • jagoda85 Re: Co warto kupić w Czechach 30.04.07, 21:11
      Ja napewno kupiłabym mąkę orkiszową. Nie wiem ile tam kosztuje, ale napewno
      taniej niż w Polsce. Z orkiszowej mąki jest świetny chleb. Mniam. Chyba jutro
      upiekę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka