Dodaj do ulubionych

czy forumowicze wąbrzezcy...?

21.09.02, 11:33
hej
pozdrowionka z Łodzi.. jakoś polubiłem to wasze forum..
mam pytanie.. czy spotykacie się czasem w "realu"?
w małym mieście pewnie znacie się co najmniej z widzenia.. ale czy macie
jakieś spotkania?
np my w łodzi czaem się spotykamy, czasem nawet coś wspólnie robimy np
wczoraj rozegraliśmy wspaniały mecz w piłkę nożną z zespołem gazety (tzw
redakcja) niestety mimo wspaniałego dopingu w tym piosenek w stylu..
kopać kazdy może
forum lepiej, redakcja gorzej
ale nie o to chodzi
ile bramek gdzie wchodzi
odnieśliśmy tylko moralne zwycięstwo..
no ale to było tylko na marginesie.. więc jak to wygląda u was?
Obserwuj wątek
    • Gość: PEGAS Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: *.Wabrzezno.com.pl 21.09.02, 13:39
      Część z nas zna się już od wielu lat - więc siłą rzeczy gdzieś zawsze się
      spotkamy i jakiegoś browara wypijemy. Jednak takiego oficjalnego spotkania
      forum-owiczów jeszcze nie było, ale wszystko jest na dobrej drodze. Dlaczego?
      Nasze forum zaczęło mało wiele działać prężnie od końca czerwca tego roku - jak
      widzisz to niedługi okres czasu. Jednak padały juz na forum propozycje (patrz
      wanilia1) aby sie gdzieś spotkac w knajpce razem. Do tego na razie nie doszło,
      ale zapewniam Ciebie, że w najbliższym czasie dojdzie do takiego spotkania i
      wtedy wszyscy będą nareszcie wiedzieć z kim dyskutują.
      Co do wspólnego meczu - to raczej kiepsku u nas z frekwencją, na może z
      czasem jak to forum sie rozwinie???? Pzdr. dla Łodzi.
      • vladip Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? 21.09.02, 14:36
        mecz to tylko przykład że wspólne pisanie na forum może się rozwinąć w różne
        dziwne/fajne inicjatywy.. czego i wam życzę
      • Gość: 373 M Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 19:48
        Może i piję niekiedy piwo z forumowiczami, ale doprawdy nie wiem, że to oni.
        Mam też nadzieję, że oni nie wiedzą, że to ja. A jeżeli który to wie, niech
        trzyma mówiącą część ciała na kłódkę.
        Miło mi Was wszystkich poznać.
      • Gość: 373 m Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 19:51
        W poprzednim liściku zapomniałem poprosić cierpliwych o policzenie tej
        forumowej trzódki. Wiele nas czy niewiele? Czy tylko od gadania jest tak wysoka
        frekwencja? Ciekawe.
        No to do.
        • Gość: PEGAS Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.09.02, 08:31
          Informuję wszystkich FORUM-owiczów, że zostały przełamane pierwsze lody. Otóż
          doszło do skutku spotkanie moje z wanilią1. To chyba pierwsze spotkanie
          forumowiczów wąbrzeskich. Może kiedys w przyszłości jak pisała kiedyś
          przyprawka - wszyscy razem sie gdzies spotkamy - kto to wie?????
          • wanilia1 Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? 24.09.02, 10:23
            Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> Informuję wszystkich FORUM-owiczów, że zostały przełamane pierwsze lody. Otóż
            > doszło do skutku spotkanie moje z wanilią1. To chyba pierwsze spotkanie
            > forumowiczów wąbrzeskich. Może kiedys w przyszłości jak pisała kiedyś
            > przyprawka - wszyscy razem sie gdzies spotkamy - kto to wie?????

Otóż niniejszym chciałam potwierdzić powyższą informację, dodam tylko, że na
            przyszłość nie możemy umawiać się w poniedziałki w Nautiliusie, zwłaszcza wobec
            zbliżającego się sezonu zimowego...
            • Gość: Figo Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.09.02, 08:39
              PEGAS zaprosiłeś żonę do Nautiliusa? ;-))))
              • Gość: PEGAS Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.09.02, 08:42
                he he he he
                • Gość: NIN Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.09.02, 09:00
                  Bigamista?
              • Gość: PEGAS Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.09.02, 09:01
                Gość portalu: Figo napisał(a):

> PEGAS zaprosiłeś żonę do Nautiliusa? ;-))))
                żonę do Nautiliusa zapraszam dosyć często, natomiast z przyprawką spotkałem sie
                tylko jeden raz i to nie w Nautiliusie bo w poniedziałki jest zamknięty.
                Ale próbuj dalej twoje śledztwo odnośnie przyprawki - jak na razie to "KUŃ BY
                SIE Z TEGO UŚMIAŁ"
                • wanilia1 Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? 25.09.02, 13:51

> Gość portalu: Figo napisał(a):
                  >
                  > > PEGAS zaprosiłeś żonę do Nautiliusa? ;-))))
                  > żonę do Nautiliusa zapraszam dosyć często, natomiast z przyprawką spotkałem
                  sie
                  >
                  > tylko jeden raz i to nie w Nautiliusie bo w poniedziałki jest zamknięty.
                  > Ale próbuj dalej twoje śledztwo odnośnie przyprawki - jak na razie to "KUŃ BY
                  > SIE Z TEGO UŚMIAŁ"

To i ja dodam, że śledztwo nie idzie w najlepszym kierunku.
                  Figo, podejrzewasz, że jestem żoną PEGASa?
                  Cóż, los nie był dla mnie taki łaskawy...
                  • Gość: NIN Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.09.02, 14:00
                    No proszę jakie śledztwo mamy na forum. Co na to nasz super-detektyw Figo?
      • Gość: PEGAS Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: *.Wabrzezno.com.pl 26.09.02, 16:57
        I widzicie - dzieki takiemu wątkowi wchodzą i zabierają głos nowe osoby na
        naszym forum. Reguła jest taka im więcej kontrowersji tym więcej osób się
        interesuje. W tym wątku można wiec sobie odpowiedziec na pytanie dlaczego
        reality show cieszą się takim powodzeniem. Do miłego.
    • Gość: PEGAS Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: *.Wabrzezno.com.pl 25.09.02, 16:36
      Tak tym naszym śledczym jest figo nasz Sherlock Holmes. Tylko dlaczego z uporem
      zaawansowanego maniaka śledzi moją żonę.
      Figo chciałem Ci tylko powiedzieć, iż na FORUM gazety mogą wpisywac sie jak
      dobrze wiesz osoby z całego świata. Warunek jest tylko taki, aby mogły się
      gdzieś wpiąć do sieci. Dlaczego więc z całego ogółu populacji naszej akurat
      uparłeś się, że wanilia to moja żona, gdzie ja twierdzę, że nią nie jest. Sama
      wanilia1 jak czytasz tez sie do tego nie przyznaje. Wiem wiem teraz to juz jest
      sprawa honoru i trzeba trzymac twarz.
      Z mojej strony to życzę owocnego śledztwa - może jakieś przesłuchania w
      przyszłości itd. Mimo wszystko pozdrawiam
      • Gość: Figo Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.09.02, 09:58
        Wanilia napisała :
        "To i ja dodam, że śledztwo nie idzie w najlepszym kierunku.
        Figo, podejrzewasz, że jestem żoną PEGASa?
        Cóż, los nie był dla mnie taki łaskawy..."

Ty PEGAS ona chyba na ciebie leci ;-))))))
        • Gość: NIN Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.09.02, 10:05

> Ty PEGAS ona chyba na ciebie leci ;-))))))

Chyba raczej leciała..... PEGAS kiedy się z nia spotykał chował obraczkę do kieszeni. Teraz dzieki forum dziewczyna już wie, że facio jest żonaty. Na coś się w koncu przydaliśmy.
          • Gość: PEGAS Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.09.02, 10:54
            Sorki ale wanilia doskonale wie, że jestem żonaty, mało tego wanilia tez
            poznała moją żonę. Wiec panowie wasze dywagacje są do niczego.
            • Gość: KAB Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 11:12

> Sorki ale wanilia doskonale wie, że jestem żonaty, mało tego wanilia tez
              > poznała moją żonę. Wiec panowie wasze dywagacje są do niczego.

A czy Wasze mamy też się poznały?:-)))
              • Gość: mama Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: *.Wabrzezno.com.pl 26.09.02, 13:59
                Gość portalu: KAB napisał(a):

> Gość portalu: PEGAS napisał(a):
                >
                > > Sorki ale wanilia doskonale wie, że jestem żonaty, mało tego wanilia tez
                > > poznała moją żonę. Wiec panowie wasze dywagacje są do niczego.
                >
                > A czy Wasze mamy też się poznały?:-)))
                No właśnie Pegas przedstaw mi wanilę !!!!
                • Gość: mamawanilii Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: 217.97.134.* 26.09.02, 14:04
                  Gość portalu: mama napisał(a):
                  > No właśnie Pegas przedstaw mi wanilę !!!!

Ja też się juz nie mogę doczekać, kiedy poznam tego PEGASA!!!
                • Gość: KAB Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 14:10
                  Gość portalu: mama napisał(a):

> No właśnie Pegas przedstaw mi wanilę !!!!

Dobra, dobra nie galopujmy, bo zaraz ktoś się zaloguje jako teściowa i będzie
                  już mniej zabawnie...
              • wanilia1 Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? 26.09.02, 14:01
                > A czy Wasze mamy też się poznały?:-)))

Jeszcze nie, ale pracujemy nad tym!!!
                • vladip Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? 26.09.02, 15:46
                  widzę że sprawy idą w dobrym kierunku..
                  a co do śledzenia i szpiegowania.. to mogę wampodesłać sieciowego detektywa..
                  www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3079367
                  • Gość: Figo Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 10:25
                    Wyglada na to że będa jakieś trójkaciki, Pegas nawet żonę zaprasza ;-)))
                    • Gość: Figo Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 10:30
                      Vladip, to chyba nie ty pisałeś. Tyle błędów ortograficznych. Wstyd.
                      • Gość: Figo Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 10:35
                        Mam dzisiaj problemy z przelewaniem swoich myśli na słowo pisane. Chodziło mi oczywiście w poprednim poście o opowiadanie o detektywie reklamowane przez vladipa.
                        • Gość: PEGAS Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 10:49
                          proponuję wontek ortograficzny.
                          • vladip Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? 27.09.02, 11:19
                            opowiadanie?? nie nie ja pisałem.. moje próby grafomańskie są w zupełnie innym
                            miejscu...
                            chodziło mi tylko o promowanie detektywa..:)
                            • Gość: KAB Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 11:30
                              vladip napisał:

> opowiadanie?? nie nie ja pisałem.. moje próby grafomańskie są w zupełnie
                              innym
                              > miejscu...
                              > chodziło mi tylko o promowanie detektywa..:)

Bo po prostu trzeba pisać jaśniej, tak żeby Wszyscy mogli zrozumieć. A nie Ty
                              piszesz do grupki Yntelektualystuf;-))) No i wiesz był Czarnobyl...
                              • wanilia1 do vladipa 27.09.02, 11:33
                                > vladip napisał:
                                >
                                > > opowiadanie?? nie nie ja pisałem.. moje próby grafomańskie są w zupełnie
                                > innym
                                > > miejscu...
                                > > chodziło mi tylko o promowanie detektywa..:)
                                >
                                to podaj to miejsce, gdzie można zapoznać się z Twoimi próbami grafomańskimi!!!
                                Może przyćmi to sprawę Wiadomego Śledztwa...
                                • vladip do wanilii pierwszej... 27.09.02, 11:59
                                  sama tego chciałaś..:)
                                  www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=235243&a=235243
                                  • Gość: Figo Re: do wanilii pierwszej... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.09.02, 15:16
                                    Vladip przyznaj się co bierzesz ;-))))
                                    Tak naprawdę to odważny z ciebie gośc!!!!!
                                    • vladip Re: do wanilii pierwszej... 27.09.02, 21:42

> Vladip przyznaj się co bierzesz ;-))))
                                      biorę co dają.. byle ładne było.. i dużo..:)

> Tak naprawdę to odważny z ciebie gośc!!!!!
                                      to kwestia postrzegania świata i autoironii*
                                      • Gość: Maciek Re: do vladip... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 29.09.02, 20:32
                                        Czytalem te twoje teksty; zenujace!! Radze ci, wez sie raczej za cos
                                        innego :)), moze efekt nie bedzie taki tragiczny.
                                        • vladip Re: do vladip... 29.09.02, 22:22
                                          hmm de gustibus...
                                          ale gwoli wyjaśnienia powiem ci, że celem powstania tych tekstów była dobra
                                          zabawa i uwierz mi że była.. zresztą nie tylko dla mnie...
                                          • Gość: Figo Re: do vladip... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.09.02, 09:49
                                            Maciek co ty taki brutal się zrobiłeś? Poczatki sa zawsze trudne. Daj mu się wykazac. Może kiedyś bedziesz mógł powiedziec, że znasz noblistę ;-)))))
    • j24 Re: czy forumowicze wąbrzezcy...? 07.10.02, 12:10
      vladip napisał:

> hej
      > pozdrowionka z Łodzi..

i drugie z Gorzowa.

> jakoś polubiłem to wasze forum..

Agent też czasem zagląda :) (ciekawe, czy Wy zaglądacie do nas)

> np my w łodzi czaem się spotykamy, czasem nawet coś wspólnie robimy np
      > wczoraj rozegraliśmy wspaniały mecz w piłkę nożną z zespołem gazety (tzw
      > redakcja)

My niedawno upiliśmy naszego admina :))))))

Szkoda tylko, że nasz etatowy haker się nie ujawnił, chociaż ponoć przez
      15 minut przyglądał się reszcie forumowiczów popijając browara.
      Gdyby się dosiadł, to teraz pewnie by się nie odgrażał, że znowu narozrabia
      na forum :)))
      Następna impreza na ORP "Kuna" :)))

"... bo wszyscy forumowicze, to wielka rodzina,
      młody i stary, chłopak i dziewczyna"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka