Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia z Torunia

IP: 158.75.197.* 24.12.02, 10:43
Szczesliwosci pomyslnosci oraz zdrowia kolezanki i koledzy forumowicze :)
Obserwuj wątek
    • Gość: PEGAS Re: Pozdrowienia z Torunia IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 24.12.02, 10:46
      Dzięki
      • Gość: Maciek Re: Pozdrowienia z Torunia IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 24.12.02, 13:46
        Dzieki Toruniowi za zyczenia. Wam tez zycze wszystkiego wszystkiego !!
        • naka Re: Pozdrowienia z Torunia 27.12.02, 22:10
          Życzę szampanskiego sylwestra - Wabrzezno + naleciałosci z pewnego nadwislanskiego grodu :))
          • Gość: Maciek Re: Pozdrowienia z Torunia IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 28.12.02, 20:26
            Toruniowi, z ktorego mam rowniez wspaniale wakacyjne wspomnienia, zycze
            rozhustanego sylwestra i pelnego wspanialych realizacji roku 2003.
            • Gość: PEGAS Re: Pozdrowienia z Torunia IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 29.12.02, 00:42
              Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Toruniowi, z ktorego mam rowniez wspaniale wakacyjne wspomnienia, zycze
              > rozhustanego sylwestra i pelnego wspanialych realizacji roku 2003.

Maciek tylko napisz jakie to mają byc te raelizacje?
              • Gość: Maciek Re: Pozdrowienia z Torunia IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 30.12.02, 13:57
                Kazda osoba pelnoletnia powyzej 18-tu lat sama decyduje o swych realizacjach i
                rezolucjach na nowy rok. A moze zdradzisz nam PEGAS do jakich ty sie
                przymierzasz ?
                • Gość: PEGAS Re: Pozdrowienia z Torunia IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.12.02, 13:59
                  Tradycyjnie zabawa i napoje wyskokowe, no może jakies petardy.
                  • naka Re: Pozdrowienia z Torunia 30.12.02, 18:21
                    Pegas - petardy itp.... to beda w sylwetra a Maciek pyta o twoje realizacje w 2003 roku !!!!
                    • Gość: Maciek Re: Pozdrowienia z Torunia IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 30.12.02, 21:24
                      Nako, jak ty potrafisz ujac pewne rzeczy, hmm, precyzyjnie. Teraz napewno PEGAS
                      juz wie o co mi chodzilo :))
                      • Gość: PEGAS Re: Pozdrowienia z Torunia IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 31.12.02, 10:53
                        A tak postanowiłem cos zrealizować w 2003 roku, tylko czy wyjdzie? Póki co nie
                        będę nic zdradzał, żeby nie zapeszyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka