Gość: MAŁY IP: 213.186.77.* 12.03.03, 08:46 Kto ma nowe wiadomości na temat tego dobrego klubu.Co tam nowego słychać.Pozdrawiam wszystkich fanów PROMIENIA KOWALEWO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NIN Re: PROMIEŃ KOWALEWO wiadomości IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.03.03, 10:26 Gość portalu: MAŁY napisał(a): > Kto ma nowe wiadomości na temat tego dobrego klubu.Co tam nowego > słychać. Poruszenie przed sezonem w klubie straszne! Z Wichra Gwiździny sprowadzono utalentowanego bramkarza - Romualda Kunikowskiego oraz super-snajpera Błękitnych Montowo - Czesława Kłysia. Za pieniądze zebrane od głównego sponsora - bab na miejscowym bazarze - dokonano zakupu wycieraczek, które położono przed wejściem do budynku klubowego. Na stadionie wyremontowano trybunę główną - postawiono tam dwie ławki, stojące dotychczas na rynku. Wszyscy z niecierpliwością czekają na inaugurację rundy rewanżowej i mecz derbowy z "nieposkromionym lwami" ze Zrywu Wrocki. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁY Re: PROMIEŃ KOWALEWO wiadomości IP: 213.186.77.* 12.03.03, 10:38 Dzieki za wiesci. Licze a wiecej.Jak idzie nowemu prezesowi.Kto jest sponsorem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: PROMIEŃ KOWALEWO wiadomości IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.03.03, 10:53 eee tam! myślałem, że jako prawdziwy kibic zbluzgasz mmnie publicznie! a tak na poważnie: tylko podziwiać, że takie małe miasto z tak skromnym budżetem, stać na utrzymanie nie tylko sekcji piłkarskiej, ale i lekkoatletycznej i to niezłym wynikiem. może panowie z wąbrzeźna pojechaliby i zobaczyli jak to się robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁY Re: PROMIEŃ KOWALEWO wiadomości IP: 213.186.77.* 13.03.03, 08:44 Dzięki NIN ja pisałem z daleka bo az ze slaska i na prawde chciałem co nieco się dowiedziec.Dzięki chociaż za to.Myslałem ze na tym forum lubicie czasem podyskutować na rożne tematy.Zrobiłem tak bo jest to najbiiższe forum w okolicy KOWALEWA.Pozdrawiam wszystkich fanów PROMIENIA KOWALEWO !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁY Re: PROMIEŃ KOWALEWO wiadomości IP: 213.186.77.* 21.04.03, 10:01 JAK PRZYDOTOWANIA DO NOWEGO SEZONU. Będa grac czy sie rozpadną. Jest jakiś sponsor czy tradycyjnie dużo gatki i na tym koniec.Kto ma wieści niech pisze.A może cos innego ale ciekawego to tez proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: PROMIEŃ KOWALEWO wiadomości IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.04.03, 08:25 Całkiem nieźle sobie chłopaki radzą. W tym roku awansu do IV ligi nie będzie, ale w przyszłym daję im 70%. Odpowiedz Link Zgłoś