ph78 03.09.10, 21:42 Sieemy propagandę prodomową na łamach lokalnego brukowca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ph78 Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 20:34 Soldie, a Ty nie z Łodzi? Trzeba było kupić szmatławiec, uśmiechałyśmy się urokliwie z okładki Odpowiedz Link
soldie Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 20:46 Na szczęście rodzice sumiennie kupują Express, więc już się zdążyłam zapoznać Właśnie zastanawiałam się czy tam gdzieś cię nie ma Odpowiedz Link
ph78 Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 21:22 Wszyscy kupują "Express", dlatego tam propagujemy tę cenną ideę! ramka z wypowiedzią naczelnego położnika trochę smutna, ale poza tym tekst jest gładki Trza nam było zawieźć egzemplarz na Zjazd... Odpowiedz Link
soldie Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 21:34 > Wszyscy kupują "Express", dlatego tam propagujemy tę cenną ideę! my to znaczy kto? Pomysł przedni,zwłaszcza, że ludzie z reguły wierzą ślepo w to co w mediach , na moja mamę podziałało pozytywnie Do porodu w domu ustosunkowana pokojowo,a dwa lata temu było,że położna która by taki poród odebrała, musiałaby być schizofreniczką To chyba spory postęp Odpowiedz Link
ph78 Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 21:44 ja z córką Brawa dla mamy! I o to chodzi! Odpowiedz Link
soldie Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 23:33 Jak od tego artykułu w ogóle doszło? Heh a podobała mi sie ta dziewczyna, która rodziła w Holandii, holenderki były zdziwione,że rodzi w szpitalu- brzmiało to mniej więcej jak zdziwienie u nas na poród w domu Odpowiedz Link
soldie Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 23:34 > Jak od tego artykułu w ogóle doszło?- miało być do oczywiście Odpowiedz Link
ph78 Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 07.09.10, 21:14 Położna zadzwoniła do nas z zapytaniem od dziennikarki poszukującej domówek. Odpowiedz Link
agnesp76 Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 07.09.10, 11:15 Aż muszę poszukać tego expressu u rodziców Odpowiedz Link
hortensjaaaa Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 08.09.10, 09:51 A może zeskanujecie? zrobicie zdjęci lub cokolwiek innego żebyśmy mogły zobaczyć?!?! Odpowiedz Link