Dodaj do ulubionych

Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze

03.09.10, 21:42
Sieemy propagandę prodomową na łamach lokalnego brukowca big_grin
Obserwuj wątek
    • soldie Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 03.09.10, 23:03
      coś więcej napisz smile
      • ph78 Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 20:34
        Soldie, a Ty nie z Łodzi? smile Trzeba było kupić szmatławiec, uśmiechałyśmy się urokliwie z okładki wink
        • soldie Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 20:46
          Na szczęście rodzice sumiennie kupują Express, więc już się zdążyłam zapoznaćsmile Właśnie zastanawiałam się czy tam gdzieś cię nie ma wink
          • juleg Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 21:01
            Pokażcie jak maciesmile
            • ph78 Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 21:22
              Wszyscy kupują "Express", dlatego tam propagujemy tę cenną ideę!
              ramka z wypowiedzią naczelnego położnika trochę smutna, ale poza tym tekst jest gładki smile

Trza nam było zawieźć egzemplarz na Zjazd...
              • soldie Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 21:34

> Wszyscy kupują "Express", dlatego tam propagujemy tę cenną ideę!

my to znaczy kto? smile
                Pomysł przedni,zwłaszcza, że ludzie z reguły wierzą ślepo w to co w mediach , na moja mamę podziałało pozytywniesmile Do porodu w domu ustosunkowana pokojowo,a dwa lata temu było,że położna która by taki poród odebrała, musiałaby być schizofreniczką big_grin To chyba spory postęp big_grin
                • ph78 Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 21:44
                  ja z córką smile
                  Brawa dla mamy! I o to chodzi!
                  • soldie Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 23:33
                    Jak od tego artykułu w ogóle doszło? Heh a podobała mi sie ta dziewczyna, która rodziła w Holandii, holenderki były zdziwione,że rodzi w szpitalu- brzmiało to mniej więcej jak zdziwienie u nas na poród w domubig_grin
                    • soldie Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 06.09.10, 23:34
                      > Jak od tego artykułu w ogóle doszło?- miało być do oczywiście smile
                      • ph78 Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 07.09.10, 21:14
                        Położna zadzwoniła do nas z zapytaniem od dziennikarki poszukującej domówek.
    • agnesp76 Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 07.09.10, 11:15
      Aż muszę poszukać tego expressu u rodziców smile
      • hortensjaaaa Re: Łódzki "Express Ilustrowany", pt. 3 wrze 08.09.10, 09:51
        A może zeskanujecie? zrobicie zdjęci lub cokolwiek innego żebyśmy mogły zobaczyć?!?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka