Dodaj do ulubionych

Prywata - nocleg we Wrocku

21.09.10, 21:38
Dziewczyny! W piątek wybieram się na sympozjum "okołoporodowe" do Wrocka. No i przydałby mi się jakiś nocleg z piątku na sobotę. Jeśli któraś z Was może coś polecić lub zaproponować to bardzo się polecam waszej uwadze. Chodzi o nocleg dla jednej mało wymagającej osoby. Może być kawałek podłogi z rzuconym kocem, bo mam śpiworek cieplutki.
Poratujecie?
A BTW, któraś z Was będzie na tym sympozjum?
Obserwuj wątek
    • mimi_p Re: Prywata - nocleg we Wrocku 21.09.10, 22:12
      Ojej! Niestety w naszej dziupli będzie gościć Teściowa z przyległościami w tym czasie... sad
      Słyszałam, że pokój za niezbyt wygórowaną cenę oferuje Dolnośląska Izba Lekarska - jeżeli chcesz to mogę się jutro dowiedzieć co i jak.
      • kaakaa Re: Prywata - nocleg we Wrocku 21.09.10, 22:30
        mimi_p - jeśli to dla Ciebie nie problem, to będę wdzięczna za informacje ile sobie winszują za nocleg, jakie mają warunki i czy można "z marszu" przyjechać w piątek wieczorem, czy jakoś szczególnie trzeba się wcześniej rezerwować.
        • mimi_p Re: Prywata - nocleg we Wrocku 21.09.10, 22:45
          Ok. Dowiem się jutro i dam znać na forum (raczej wieczorem, ale może uda mi się wcześniej wpaść na moment).
          • marianna0077 Re: Prywata - nocleg we Wrocku 22.09.10, 10:09
            Nasza położna tam jedzie smile
            Dlatego też mam piątek i sobotę wyłączoną z rodzenia... Wstępnie umówiłysmy się na wtorek w dzień (dzieci łatwiej wyekspediować), po egzaminie mojego męża, najblizszy termin, który wszystkim odpowiada wink
            • sziszaczek Re: Prywata - nocleg we Wrocku 22.09.10, 10:50
              Kaakaa, my z mamą nocujemy w hotelu, 3 minuty od Hali Ludowej. Wyjezdzamy jutro w nocy.
              P.S. Na jakie seminarium się zapisałas? smile
              • kaakaa Re: Prywata - nocleg we Wrocku 22.09.10, 12:21
                Sziszaczku, nie zapisałam się na żadne seminarium - bardziej mi zależy na piątkowych wykładach i możliwości spotkania ciekawych ludzi. A nocować bym chciała, bo, jeśli tylko będzie pogoda, to na sobotę dojedzie do mnie mąż z dziećmi i chcielibyśmy Wrocław trochę pozwiedzać rodzinnie.
                A ten hotel to drogi? I czy tak z marszu mnie zameldują, czy trzeba wcześniej rezerwację robić? Bo ja ostateczną decyzję podejmę dopiero w piątek jak będę wiedziała jaka się pogoda zanosi na sobotę i czy jest sens ciągnąć dzieciaki te 100 km.
                • sziszaczek Re: Prywata - nocleg we Wrocku 22.09.10, 17:10
                  aaa Ty zawsze jesteś zorganizowana ze swoją gromadkąsmile pozazdrościć smile my hotel rezerwowałyśmy polecony ze strony KiN www.rezydent.pl
    • mimi_p DIL... 22.09.10, 18:40
      ...oferuje noclegi dla lekarzy w pokoju dwuosobowym w cenie zniżkowej 40 zł. Pani, na pytanie czy zniżka obejmuje również położne stwierdziła, cytuję: położna? Eee, to prawie jak położnik, nie? Więc obejmuje. Bez zniżki jest 80 zł.
      W nocy z piątku na sobotę jest jedno wolne miejsce (tzn. było w momencie dzwonienia). Tutaj numer, gdzie na bieżąco można uzyskać informacje: tel. 71 798 80 –50/52.
      • kaakaa Re: DIL... 22.09.10, 22:58
        Dzięki za informacje. Ja niestety nie mam ze sobą żadnego kwitu, że jestem położną, więc na zniżkę nie mam co liczyć. Ale to sympatyczne, że ta pani z hotelu uważa, że położna, to prawie jak położnik wink
        • kropkaa Re: DIL... 22.09.10, 23:56
          Kaakaa, lepiej szybko odszczekaj, bo jak Cię niekoleżanka dorwie... devil
          • soldie Re: DIL... 23.09.10, 00:15
            kropkaa, widzę,że dokarmianie pewnego wątku cię rozeźliło smile
    • kawo-szka Re: Prywata - nocleg we Wrocku 01.10.10, 20:37
      Ajć, Kaakaa! Czemu do mnie nie napisałaś?
      Ostatnio tu w ogóle nie zaglądałam, ale Ciebie z przyjemnością byśmy z Mężem i Olusiem gościli! smile
      Następnym razem, jeśli idzie o Wrocław - to od razu wal do mnie, ok? smile Najwyżej odmówię i wtedy poszukamy Ci innego lokum wink
    • kaakaa Nie ma tego złego... 01.10.10, 22:18
      Wiecie, w sumie, to fajnie się stało, że żadnego noclegu zawczasu nie znalazłam, bo dzięki temu miałam możliwość spędzić tę noc we Wrocku z dwiema cudownymi położnymi domowymi - jedną z Warszawy a drugą z Poznania. Dwie fantastyczne dziewczyny, których bym nie poznała, gdyby ktoś znajomy zaproponował mi nocleg. A tak, jest szansa, że z tych nowych położniczych znajomości coś się ciekawego wykluje smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka