Dodaj do ulubionych

Przeterminowany opis.

05.10.11, 00:06
Witajcie dziewczyny, dawno do Was nie zaglądałam. A jak już zaglądałam, to strasznie marny ruch tutaj. Co tak nie rodzicie? smile I tak sobie pomyślałam, że może w końcu zaległy opis napiszę i wkleję, żeby cokolwiek, chociaż i przeterminowane rzucić. A tu proszę, Hortensja też coś wstawiła, to i macie do poczytania. Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • gustaw.jelen Re: Przeterminowany opis. 05.10.11, 10:56
      Melduję, że przeczytałam, oczywiście ledwo widzę, co piszę, bo tradycyjnie spłakałam się jak bóbr.
      I chciałam Ci tylko powiedzieć, że też mam córkę po dwóch chłopakach i też tak na nią spojrzałam---urodziłam, by i ona przeżywała to samo. Przedziwne uczucie. Mam tylko nadzieję, że i jej będzie dane urodzić tak dobrze, jak ona się nam rodziła.
    • kropkaa Re: Przeterminowany opis. 05.10.11, 13:51
      Ach, aż mi się rodzić zachciałosmile Byle by piękniewink A już mówiłam, że też chcę trzecie? I czwarte? big_grin
      • kropla_teczy Re: Przeterminowany opis. 09.10.11, 12:27
        Tak czytalam i czytalam i czulam,ze Twoj opis po roku od porodu troche rozni sie od tych "na swiezo", jest bardziej refleksyjny, opowiada o wielkich emocjach w wywazony, spokojny sposob. Jest w nim cos hmmm....czego nie umiem jeszcze okreslic, ale co zasialo ziarno swiadomosci nt. pewnych procesow w mojej glowie. smile wspaniale mi sie go czytalo. Dziekuje Ci za to, ze go tu wlozylas smile
        • yolinka78 Re: Przeterminowany opis. 11.10.11, 14:19
          Taaak, te świeże bardziej relacjonują nawet wielkie emocje, ale z perspektywy "tej chwili", są spontaniczne i takie "na żywo". Twój opis to "mądry przekaz" tych samych wielkich emocji, przeanalizowanych i dających inne spokojniejsze refleksje...
          Wszystkie opisy są piękne
          Życzę sobie takich emocji i myślę, że TU będzie odpowiednie miejsce, żeby się nimi podzielić...

...Czekamy na Ciebie Igorku po prostu w domu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka