jusder 14.11.11, 10:41 Spieszę poinformować, że 12tego - w sobotę na świat w tempie ekspresowym przyszła nasza druga domowa córeczka. Położna dojechała juz po wszystkim, mąż dzielnie asystował. W wątku opisowym umieszczę za chwilę dokładną relację. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hortensjaaaa Re: urodziłam 14.11.11, 12:26 Gratulacje !!! Dużo zdrowia dla mamy i maleństwa ! Odpowiedz Link
monicus Re: urodziłam 14.11.11, 14:20 oh jejku jejku! czego chceic wiecej?! wielkie gratulacje. Odpowiedz Link
oldzinka Re: jest opis 14.11.11, 22:39 O kurcze! Rzeczywiście migiem się uwinęliście. Toż to poród ekspresowy. Jeszcze raz gratuluję. A czemu położna telekonferencyjna kazała się na plecy położyć jak urodziłaś główkę??? Odpowiedz Link
jusder Re: jest opis 14.11.11, 22:50 Kazała na plecy zanim się główka urodziła. Ja ją tylko czułam pod ręką ale jeszcze nie była na zewnątrz. Położna chciała żeby się za szybko jednak nie urodziła, m. in. też po to żeby chronić krocze. Odpowiedz Link
kropkaa Re: urodziłam 15.11.11, 22:47 Piękne, szybkie i wzruszające, a ja się przy okazji uśmiałam Położna daleko, ale "rządziła" jak trza! Wszystkiego najlepszego dla Was wszystkich! Zaś dla Malutkiej szczególnie, dużo zdrowia! Odpowiedz Link
tofffi Re: urodziłam 16.11.11, 01:04 Piękne Megagratulacje dla wszystkich! Szacunek i respekt, że się tak wyrażę, że daliście radę sami okiełznać wszystko łącznie ze starszą. Odpowiedz Link