gustaw.jelen 01.05.09, 20:25 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6562067,Odebral_porod_w_domu__Instrukcje_znalazl_na_YouTube.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anionka Re: Phi ;-) Nie takie rzeczy się robiło! 02.05.09, 00:13 "Jo Stephens mówi, że wiedziała, iż jej mąż ma wiele zdolności manualnych, ale nie przypuszczała, że w razie potrzeby będzie potrafił zastąpić położną." ke? ciekawe jakimi to 'zdolnosciami manualnymi' sie w.w. malzonek popisal? Odpowiedz Link
kaakaa Re: Phi ;-) Nie takie rzeczy się robiło! 02.05.09, 07:41 Jak to, jakimi zdolnościami? No, przecież umiejętnie "odebrał" poród - dziecko mu nie upadło, matka przeżyła... No, miszcz, po prostu... Odpowiedz Link
kaakaa Znalazłam w oryginale... 02.05.09, 07:50 tutaj: news.sky.com/skynews/Home/UK-News/YouTube-Videos-Help-Father-Deliver-Baby-Marc-Stephens-Watched-Childbirth-Clips-Before-Birth/Article/200905115273115?f=rss Łeee, to było ich czwarte... No, to my sobie poradziliśmy bez instrukcji z youtube... Faktycznie, nie takie rzeczy się robiło... A w gazetach o mnie i mężu nie pisali, że mamy zdolności Odpowiedz Link
mala_ika Re: Znalazłam w oryginale... 02.05.09, 10:40 Nas też nie opisali Ale to może za wcześnie jeszcze. No i to dopiero drugie dziecko, a mąż dźwiękowiec świetnie dał radę. Tylko pani neonatolog bardzo była zdziwiona, że on tak bez położniczego wykształcenia potrafił przyjąć dziecko na świecie, tzn. "odebrać poród". Odpowiedz Link
987ania mala_ika 02.05.09, 10:53 Ty też tak jak kaakaa pewnie mediom się nie pochwaliłaś a teraz to trzeba następne w domu bez położnej, żeby być sławną Odpowiedz Link
987ania kaakaa 02.05.09, 10:52 a zgłosiłaś się do gazety? na pewno by opisali, tylko nie wiedzieli Odpowiedz Link