Dodaj do ulubionych

Nowe forum eksperckie

03.06.09, 16:24
Nie wiem czy zauważyłyście nowe forum z ekspertem "Ciąża bez lęku"
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1144
gdzie ekspertem jest dr. Kurczuk-Powolny.

Przypomniało mi się, że na tym forum (PD znaczy) czytałam, że jest ona pro-domowa i że sama rodziła w domu. Zakładam więc, że i jako ekspert będzie przychylna smile

A swoją drogą pytanie: jeśli ktoś ma info na temat obecnych przyjmowania pani doktor (miejsc/godzin/cen/namiarów), bardzo poproszę (może być na gazetowy).
(I jeszcze jedno: może wiecie jakie są jej poglądy na długie karmienie (24m+)? )
Obserwuj wątek
    • monicus Re: Nowe forum eksperckie 03.06.09, 16:28
      urodzila e domu. mowi ze jest najwieksza fanka wsrod lekarzy. ale po cc
      straszyla i straszyla. po 2 cc to juz nawet w szpitalu nie widzi mozliwosci.
      jest pozornie tolerancyjna. generalnie ciezko z nia w ogole dyskutowac. ale
      symaptyczna i gabinet ma dostosowany dla ciezarnych - np nisko fotel a sama
      siada jeszcze nizej, pomaga przy wstawaniu. a przyjmuje chyba tylko w
      piasecznie. w soboty i jakos w tyg po poludniu. juz nie pamietam jak.
      wiec nie lubie jej za pogladysmile o karmieniu nic nie wiem
      • kaeira Re: Nowe forum eksperckie 03.06.09, 16:40
        No ja właśnie po CC, ale mnie poród domowy i tak nie interesował (jestem fanką i
        kibicuję smile ale planowałam rodzić w Domu Narodzin). Ale SN owszem (na razie w
        ciąży nie jestem, ale planuję, odpukać)
        • monicus Re: Nowe forum eksperckie 03.06.09, 20:25
          nu ale dom narodzin sie chyba zwinal troche? czy tez moze maja juz lokal?
          • kaeira Re: Nowe forum eksperckie 03.06.09, 22:15
            Jak byłam w ciąży jeszcze działał. Teraz nic nie słyszałam, aby miały lokal,
            niestety.
        • sugarxxx Re: Nowe forum eksperckie 04.06.09, 02:05
          Kaeira, a dlaczego nie interesował Cię poród domowy?
          Ja też wybrałam DN i widzę, że to była fatalna decyzja. Szpital już był lepszy.
          I ja wiem dlaczego nie wybrałam porodu domowego: z niewiedzy i trochę z braku
          wiary w siebie.
    • 987ania Re: Nowe forum eksperckie 04.06.09, 22:09
      Trochę poczytałam i jak dla mnie to taki CiP tylko z ekspertem, poza tym wiele
      tematów pokrywa się z dobrym porodem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka