koxon 30.01.04, 15:24 Co sądzicie o Gorlickiej scenie Hiphopowej?? moim zdaniem jak na to miasto jest zajebista tylko ze za mało koncertow to nie ma kto to zorganizować. Napiszcie kto jest waszym zdanie dobry o ile znacie jakiegos MC ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: GORLICKI HIP HOP 30.01.04, 21:11 koxon ty sie wypowiedz, ja bladego pojecia nie mam a chcialabym sie dowiedziec, nie mieszkam juz w gorlicach:( Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: GORLICKI HIP HOP 30.01.04, 21:42 coz jak kazda "kultura muzyczna" ma swoj czas....teraz rzadzi HIP_HOP... Ja jest r. 81 wiec mnie to "nie objelo" .... Genrelanie mozna powiedziec ze w G. jest malo koncertow...ale nie ma sie co dziwic...glownym powodem jest mala frekwencja ludzikow...moge podac przyklady...JAREK(YARO) wie dobrze co i jak...Koncer KOwalskiej i Stachurkiego na stadionie..ze dwa lata temu...wiecej ludzi chyba bylo na moscie w parku nie w srodku :F Pozniej koncert "SOYKI" -smiech na sali ...nie odbyl sie bo nie sprzedano wystarczajaca duzo biletow....i jak tu w G. co organizowac? Odpowiedz Link Zgłoś
koxon Re: GORLICKI HIP HOP 11.02.04, 14:19 Jesli chodzi o Gorlicki HH to wydaje mi sie ze idzie cały czas do przodu jest kilka zespołów lub MC ktorzy mają szanse na wybicie,niedlugo powstanie portal o hiphopie gorlickim:)) Jedni z najlepszych na scenie gorlickiej moim zdaniem to Rumun,Łuka,Ćmara,Przemas,Martin,Morus,Królik,Alan i jest jeszce kilka spox ludzi polecam strone www.hip-hop.gorlice.prv.pl/ jest tam troche mp3 niedlugo wyjdzie pośmiertna płyta Martina bedzie ona tam dostępna polecam kawalek "Dwa Światy" są w nim Łuka,Przemas,Morus,Rumun chyba jest to najlepszy kawałek w miescie sprawdzie to juz niedługo!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: GORLICKI HIP HOP 11.02.04, 17:32 Czesc Mam troche lat,ale powiem ze nie raz sluchalem hip hopu Dla mnie jest to nowe,teksty lepsze i gorsze ale da sie sluchac Teraz wlasnie slucham Przemasa i Martina "Dwa Swiaty" fajne Przykre jest to , ze Martina juz nie ma , Dobrze ,że koledzy o nim pamietaja , byl jednym z pierwszych hip hopowcow w Gorlicach. ------------------------------------------- > pozdr aleks44 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: GORLICKI HIP HOP 11.02.04, 17:44 uuuu aleks ale ty sie znasz:))) ja pojecia nie mam o hip hopie,nie te rejony muzyczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: GORLICKI HIP HOP 11.02.04, 18:08 "Trza isc do przodu" Kiedys jak mialem dzien , to sluchalem przez pol dnia utworu Pejii "glucha noc"ale syn w padl i zabral plyte. Nie jestem zwolenikiem hip hopu choc slucham go (za duzo wulgarnych slow) Ale widocznie tak ma byc. pozdr. aleks44 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: GORLICKI HIP HOP 11.02.04, 18:24 no widzisz, trendy facet z ciebie,dobrze wiedziec co jest grane! syn ci to ulatwia hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: GORLICKI HIP HOP 11.02.04, 19:01 Przyprowadzilem go z przedszkola z plyta i zaczolem sluchac ------------------------------------------- > pozdr aleks44 Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: GORLICKI HIP HOP 11.02.04, 18:48 To Aleks podziwiam za sposob podejscia do tej muzyki... "Elastycznosc" jest mile widziana....ja mam przez pol tyego co TY jesli wnioskowac po nicku a hip hop to dla mnie juz inne pokolenie...dziwne nie? Mogloby sie wydawac pare latek roznicy a tak odmienne gusta...choc przyznam sie ze "Cicha noc " mi sie podobala i to bardzo...mam nadzieje ze nie byla to tylko kwestia osluchania sie z tym utworem.Niestety wiekszosc jestem sceptycznie nastawiony do tego rodzaju muzy...ale szanuje jak kazdy nowy trend w muzyce i kulturze...sluchamy tego co nam sie podoba prawda? :D "Ile ludzi tyle gustow" Odpowiedz Link Zgłoś