ellenai 01.02.04, 22:51 bardzo serdecznie,zachecami do wpisywania sie,napisz cos o sobie pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Aleks44 witamy na forum 02.02.04, 09:17 Ja też serdecznie witam. O sobie ;żona,dwoje dzieci,miałem jeszcze psa, ale już niestety nie mam. Narazie jeszcze pracuje , lubie las , jazdę na rowerze , jednym słowem odpoczynek na swieżym powietrzu. To chyba tyle pozdrawiam aleks44 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Aleks44 witamy na forum 02.02.04, 15:54 hej aleks,ty w gorlicach,kolo gorlic czy daleko od tych rejonow?no bo mnie wyrzucilo na druga polkule, buuuuuuuu,choc fajnie jest to jednak tamte tereny i ludzie sa mi bardzo bliscy:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 witamy na forum 03.02.04, 00:06 Ja urodziłem się w Gorlicach i tu mieszkam. A Ty jesteś Sądeczanką ???????????????? Bo nie zatrybiłem z tą drugą półkulą , czyżby hameryka. Dlatego tak wczesnie idziesz spać 6 godz.różnicy?????? pozdrawiam alex Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Aleks44 witamy na forum 03.02.04, 00:17 aleks pochodze z uscia, a jestem w hameryce ,a jakze,tam mnie wygnalo,i mamy 8 godzin roznicy cmok:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 witamy na forum 03.02.04, 00:56 >w Uściu też jest fajnie , jeżdziłem tam nad zalew pod namiot, kilka lat wcześniej ,ale teraz to już nie . Rozbijałem namiot na polu p.Markowicza mieszkał w centrum koło kościoła. Bardzo porządny gość. I mam jeszcze sąsiadkę z Uścia mieszka w bloku obok. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai sasiadka z uscia:)) 03.02.04, 01:01 hmmmmmmm, ciekawam kto to,jezeli moge zapytac:) napisz na priva oczywiscie jak chcesz:)pan Markowicz to swoj gosc! uscie jest zakrecone jak swinski ogon ale fajne! ta sasiadka mnie strasznie ciekawi! kto to moze byc!ani chybi ja znam! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: sasiadka z uscia:)) 03.02.04, 01:08 chce tylko nie wiem jak ma na imie Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai sprawdz skrzynke na gazecie:) 03.02.04, 01:22 nie kojarze,ciapa jestem ,ale wyslalam ci maila:) sprawdz skrzynke!dostales? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: sprawdz skrzynke na gazecie:) 03.02.04, 01:42 dostałem ale fajny, też wysłałem ale nie wiem czy dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: sprawdz skrzynke na gazecie:) 03.02.04, 01:55 dostalam bez problemu,stokrotne dzieki:) sasiadki i tak nie wykumalam,gapa ze mnie:)cmok:)odpisalam ci:) Odpowiedz Link Zgłoś