Dodaj do ulubionych

autoreklama

06.02.04, 14:32
Wg mnie (a jestem nowy na forum)za dużo się ten bwadas reklamuje. Gdzie by
prawie nie kliknąć natyka się człowiek na jego zdanie typu "popatrz tutaj" i
link oczywiście do jego prywatnej strony www. Skromny to on nie jest. Boję się
lodówkę otworzyć bo a nuż...
Co o tym myślicie (< niepotzrbne to zdanie, bo i tak napiszecie...)
12@
Obserwuj wątek
    • giks Re: autoreklama 06.02.04, 16:00
      ja o tym myślę, że może i masz rację ale nie mogę mu tego zabronić no
      ewentualnie mogę go poprosić ale ja osobiście nie widzę za wiele postów w
      których by było bezpośrednie namawianie do odwiedzina strony. A jeśłi chodzi o
      sygnaturke to ma prawo w niej umieścić linki . Ty możesz sobie na przykład w
      sygnaturce napisać że nie lubisz beskidu niskiego ;)
      Ja np. nie jestem zainteresowana za bardzo tym tematem i dlatego nie czytam
      postów o tej tematyce tobie też zalecam wybiórczośc tym bardziej, że jesłi
      forum wróci do dawnej formy to nawet ciężko będzie przeczytać wszystkie
      wątki ;)
      ..........tylko zawisza musi wrócić do nas ;)
      • ellenai Re: autoreklama 06.02.04, 16:41
        giks dobrze,to ujela ze przeciez czytac sie nie musi jak sie nie chce, mnie
        temat za to interesuje i sama go namawiam zeby zamieszczal linki do swojej
        strony jak cos tam zmienia i dodaje.Wlasnie miedzy innymi po to jestem na tym
        forum zeby sie cos dowiedzec takiego.Zaleta netu jest to ,ze zawsze mozna nie
        czytac pewnych rzeczy,nikt nikogo do niczego nie zmusza, pozdrawiam:) i witam
        na forum:)
      • zawisza777 Re: autoreklama 06.02.04, 17:33
        Jak dla mnie nie ma tematu...nie spamuje,pisze do rzeczy...jak kogos nie
        interesuje nie musi czytac...tyle...;)
    • roger93 Re: autoreklama 06.02.04, 18:05
      Brakowało takiej strony,wspaniale, że próbuje dotrzeć do do większego grona
      odbiorców - mam nadzieję, że urodzi się z tego serwis podobny do
      bieszczadzkiego "Bieszczady on line" nasz region zasługuje na to!
      Bartek włożył masę pracy i aktualizuje na bieżąco, każdy dokument, który wpada
      w jego ręce możemy obejrzeć siedząc wygodnie w fotelach. Czy byłoby to mozliwe
      bez tej strony? Dotychczas kilku ludzi zmierzyło się z tematem BN, ale Bartek
      chyba trafił w "10". Ja życzę mu rozwoju, rozbudowy serwisu i myślę,że każdy z
      nas znajdzie tam coś dla siebie. To nie jest komercja! A Bartek zapuścił
      korzenie gdzieś w Gliwicach , co nie ułatwia mu zadania.. Doskonała promocja
      regionu ! Polecie na: www.bieszczady.pl
    • aleks44 Re: autoreklama 07.02.04, 00:42
      > witaj
      > nikt nikogo nie namawia,żeby czytał i oglądał czyjeś strony www
      > masz wiele stron i ty decydujesz na którą zajrzec
      > ja jestem z Gorlic i region w około , jest naszym regionem Beskidem Niskim
      > bwadas ma swoją stronę ,wiele ciekawych artykułów z histori naszego regionu
      > nie ze wszystkimi się zgadzam , ale to jest moje zdanie
      > dzięki jego stronie dowiedziałem się, że istnieje strona gazeta.pl
      z naszym forum , na którym możemy się dowolnie wypowiadac.
      > mam propozycje załóż stronę www ,a ja obiecuje że jeżeli będzie dobra to
      będe ją często odwiedzał i polecał znajomym
      >pozdrawiam aleks44
      • twelwe Re: autoreklama 07.02.04, 08:38
        bronicie go jak lwy... Trochę to rozumiem, ale szkoda że to akurat Ślązak
        prowadzi dobrą stronę o Beskidzie Niskim a nie ktoś z Gorlic lub okolicy. Owszem
        są dobre strony o różnej tematyce prowadzone przez gorliczan, ale nie ma jakiejś
        jednej ogólnej o Gorlicach lub Beskidzie Niskim która by się szczególnie
        wyróżniała. Szczególnie brak strony która pokazywałaby coś ciekawego na temat
        historii naszego miasta. Kilka starych pocztówek nieopatrzonych komentarzem to
        nie jest coś imponującego. Oficjalne strony starostwa i miasta to - poza
        treściami dot. działalności w/w urzędów - żenada.
        Co do założenia własnej strony to właśnie tego dotyczy mój powyższy wywód -
        faktycznie nie ma się żadnych podstaw do krytyki jeśli jest się tylko "konsumentem".
        Myślę że każdy człowiek który ma dostęp do internetu i coś ze swoich
        zainteresowań do przekazania innym już sobie założył stronkę. Myślę także że
        jeśli te zainteresewonia byłyby odpowiednio poparte materiałami (zdjęcia, teksty
        itp.) to taka strona nie potrzebowałaby reklamy ;-)
        12@
        • aleks44 Re: autoreklama 07.02.04, 10:44
          > czesc
          > jak sam piszesz jesli sie jest konsumentem, a ja wlasnie nim jestem
          > jezeli ktos inny w padl na pomysl przed nami, mowi sie trudno, ale to nie
          przeszkadza, zeby powstala druga strona o naszym miescie ,regionie.
          > wladze miejskie i star.pow.maja widocznie wiele innych spraw na glowie
          zeby sie takimi ,,przyziemnymi sprawami zajmowac,,
          > duzo sie mowi o promowaniu miasta i regionu ale czy im to potrzebne
          powiedza ze nie ma na to pieniedzy
          > wlasnie powstanie nastepnej strony o Gorlicach i regionie moze byloby dobrym
          pomyslem z czego ci z calego serca zycze, a ze swojej strony jezeli ona
          juz bedzie to bede ja odwiedzal, jak i wielu innych ktorzy beda chcieli
          z naszym regionem sie blizej zapoznac
          > wiec namawiam cie, zbieraj materialy i do boju - powodzenia -
          ------------------------------------------
          > pozdr aleks44
          • twelwe Re: autoreklama 07.02.04, 13:38
            przeglądnałem tę stronę (bwadasa) i odnoszę wrażenie że ma ona być o wszystkim w
            Beskidzie Niskim. A wiesz - jak to mówią - jak coś jest o wszystkim, to o niczym
            solidnie. Nie neguję że człowiek robi lub posiada tego typu stronę - to jego
            niezbywalne prawo. Nikogo faktycznie też nie można zmusić do oglądania.
            Natomiast jako człowiek myslący mam niezbywalne prawo po obejrzeniu "produktu"
            wyrazić swoją opinię o nim. I moja opinia jest taka że nawet w zakresie mojej
            skromnej wiedzy o Beskidzie Niskim nie może mnie ta strona zaskoczyć. Pewnie -
            zza oceanu lub z Warszawy sie na to patrzy inaczej i każda wzmianka o rodzinnych
            stronach lub "dzikim" Beskidzie Niskim jest cenna, ale ja nie jestem za oceanem
            ani nie jestem warszawiakiem i w każdej chwili mogę zweryfikować treść tego typu
            strony toteż nie jestem "w skowronkach". Poza tym, zważ że ktoś kto prezentuje
            publicznie swoją twórczość naraża sie tym samym na krytykę a oglądający
            twórczość mają prawo do tejże krytyki. Zawsze uważałem że dobry "produkt" nie
            potrzebuje zbytniej reklamy i broni się sam. Podczas lektury tejże strony
            nasunęły mi się jeszcze 2 następne uwagi. Po pierwsze że na stronie są luki w
            stosunku do zamierzeń (nieaktywne działy i linki) a po drugie w ciągu jakiś 3
            ostanich lat pamietam con. 2 witryny o Beskidzie Niskim które także startowały
            wysoko i wylądowały na poziomie niewiele wyższym od startu. I teraz pokutują w
            necie jako takie "kikutki" z 20 - 30 %ami zrealizowanego zamierzenia. Należy
            także mieć na uwadze biorąc na tapetę CAŁY temat BN że nikt obecnie nie posiada
            wiedzy która obejmowałaby cały zakres zamierzony na stronie bwadasa w stopniu
            profesjonalnym (a już najmniej przewodnicy górscy) - nawet najlepsze przewodniki
            są pisane przez zespoły. Jeden zna się na tym, a drugi na owym.
            12@
            • aleks44 Re: autoreklama 07.02.04, 14:07

W zasadzie zgodziłbym się z tobą , ale nie można mieć pretensji
              do kogoś kto chce reklamowac coś w tym przypadku swoją strone.
              Wystarczy popatrzec w telewizje ile reklam, tego co juz mamy w domu.
              Uważam , że gdybyś autora zapytał o braki ,pewnie by ci
              odpowiedział.Przeglądałem tę strone jest pare rzeczy ,które powinno się
              wyjaśnic, ale sobie cos sprawdze i wysle na priv.
              Ten kto oglądał tę stronę , widział ją na własne oczy, dlatego ma
              prawo do swojej opini i nie zawsze musi być taka jak innych.
              Ale jeżeli oglądającemu się podobało , może to polecic innym.
              bwadas miał założyc licznik, tak mu ktos proponował w księdze gości
              Moge się założyc , że oglądalność na pewno wzrosła
              Zakładaj stronę www. będe pierwszym który się wpisze

-------------------------------------------
              > pozdr aleks44
              • twelwe Re: autoreklama 07.02.04, 14:36
                nie będziesz miał raczej okazji się wpisać... Z kilku powdów. Przytoczę 2.
                Licznik odwiedzin widoczny dla internautów uważam za kompletną "kichę" - poza
                tym istnieje grono bufonów którzy wpisują sobie na dobry początek jakiś 1000 -
                tak ot - "na szczęście". Drugi powód jest taki że księgę gości też uważam za
                "kichę" - wpisują sie na ogół "chwalcy" - wpisy typu "fajna strona","oby tak
                dalej" słowem miód na serce autora . Poza tym niepochlebne wpisy można usunąć -
                czyż nie ? Podobnie ma się rzecz z forum (np. z tym) kiedy wpisałem niejakiemu
                zawiszy iż nie odróżnia gminy miejskiej Gorlice od powiatu Gorlice skasował cały
                temat i wstawił z porotem temat z poprawionym tytułem.
                Najlepszy kontakt z autorami stron w necie zdecydowanie jest mejlem - jak nie
                masz chłopie nic do powiedzenia autorowi to raczej się nie biedzisz z mejlami
                typu : buzi-buzi. No i może on odpowiedzieć.
                Dzięki jednak za opinie wyrażone przez ciebie i innych, pozwoliły mi one
                zapoznać sie z typem ludzi jaki tutaj wymienia opinie; uważam temat z mojej
                strony za zakończony.
                12@
                • ellenai Re: autoreklama 07.02.04, 15:48
                  twelwe, nie zaperzaj sie na nas, mamy takie a nie inne zdanie,ty masz swoje i
                  oczywiscie masz wiele racji w tym co mowisz.Krytyka konstruktywna jest kazdemu
                  potrzebna.Odmnienne zdanie tez, bo bysmy sie zaslodzili na smierc,prawda? Wiec
                  ciesze sie ze tu jestes i wywolujesz dyskusje,sa ciekawe.Powiem ci ,ze to co
                  napisales w paru miejscach zastanowilo mnie.Widzisz,jestes tym ktory jest na
                  biezaco ze sprawami w Gorlicach wiec bez watpienia jestes kompetentny w tym co
                  mowisz,dlatego swietnie ze sie wypowiadasz.Ja nie moge zabierac glosu w
                  sprawach merytoryczych dotyczacych stonki bwadasa poniewaz, nie wiem wiele na
                  ten temat.Ogromnie mnie jednak cieszy ze ktos zajmuje sie tematem naszego
                  rejonu.Z tym licznikiem na stronach i ksiedze gosci to masz racje,heheh dobre!
                  pozdrawiam
                • aleks44 Re: autoreklama 07.02.04, 18:01
                  Dzięki jednak za opinie wyrażone przez ciebie i innych, pozwoliły mi one
                  zapoznać sie z typem ludzi jaki tutaj wymienia opinie; uważam temat z mojej
                  strony za zakończony.
                  12@
                  > po to jest forum, że można na nim wyrażac swoje opinie.
                  > tylko , że nie zawsze musza one być takie jak by się chciało
                  > z co do typów ludzi , przebywających na forum to właśnie udowodniłeś
                  że jak ktoś ma inne zdanie to jest be.
                  > pozdr aleks44
                  • zawisza777 Re: autoreklama 08.02.04, 17:10
                    wkurzyles mnie twelwe teraz.....

Wykasowalem watek bo nie mam innej opcji zeby naprawic tytul, a moge
                    przywrocic tylko nie widze powodu zeby robi balgan na forum...zarzucac ze nie
                    odroznia gminy miejskiej Gorlice od powiatu Gorlice mozesz 8 letniemu dziecku
                    ktore mam prawo nie wiedziec.....napewno slyszales o czyms takim jak blad
                    myslowy.... aaa i od razu mowie ze w dalsza dyskusje nie bede sie w dawal bo
                    jest zupelnie bezcelowa...
                    • ellenai Re: autoreklama 08.02.04, 19:09
                      ludziska wyluzujcie, jest ok:) cmok zawisz,cmok twelwe:)
                      • patrick78 Re: autoreklama 09.02.04, 21:37
                        a to o to poszlo,ellen ma racje,wyluzowac sie trzeba.Ja obecnosc bwadasa nie
                        uwazam bynajmniej za zaden spam,koles sie stara i niezle sa tego efekty:-)
                        • basman73 Re: autoreklama 09.02.04, 22:34
                          Płakać się chce z rozpaczy jak czytam te twoje pretensje twelwe...

Typowe kurde polskie zachowanie.
                          Ale jak to Sztaudynger napisał:

Krytyk i eunuch z jednej sa parafii
                          Obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi.

Jakakolwiek inna polemika z tym twoim krytykanctwem jest strata czasu....
                          • twelwe Re: autoreklama 10.02.04, 11:34
                            basman - teraz to mnie chłopie wkurzyłeś. Nie dziwota że denerwuje cie krytyka
                            bo to co robi bwadas w stosunku do swojej strony jest szczytem elegancji i
                            zawoalowania reklamy w porównaniu do twojego postu "jaworki" . Chryste,
                            chłopie - masz jakieś jeszcze inne recenzje swojego zespoliku - przyslij -
                            wszyscy chętnie się dowiedzą że jesteście wspaniali itp. itd. Wzmianka że w
                            Jaworkach grał "nie byle kto" to już szczyt "chwalstwa".
                            Uwaga o krytyku i eunuchu niestety w moim przypadku jest chybiona - z
                            zadowoleniem zauważam na stronie bwadasa że pisząc "musiał" skorzystać z
                            części wiedzy którą sam wniosłem do szerokiego tematu jakim jest Beskid Niski.
                            Poza tym jako samochwał oczywiście nie zauważyłeś że do samej stronki bwadasa
                            nic w zasadzie nie mam ale skrytykowałem fakt autoreklamy. Podobnie do twojego
                            zespołu nic nie mam - ale ty dałeś podręcznikowy popis samochwalstwa. Nie
                            widzisz różnicy ? Jeżeli od krytyki chce ci się płakać - proszę bardzo - płacz
                            sobie do woli. Świadomość swojej wartości i wartości tego co się robi to
                            zupełnie co innego niż pętanie sie tu i uwdzie i zachwalanie swoich "piórek".
                            Pointa moich "pretensji" zaś jest taka że dobry "towar" w zasadzie nie
                            potrzebuje reklamy, zaś reklama najbardziej agresywana (kolokwialnie:
                            oczoje.na) dotyczy na ogół towarów o niskiej wartości.
                            Kliniczne zaś przypadki samochwalców faktycznie nie wdają się w polemiki na
                            swój temat...
                            12@
                            • bwadas Re: autoreklama 10.02.04, 13:04
                              Najlepiej nikogo o niczym nie informowac i narzekać, ze nic się w okolicach nie
                              dzieje...

".... że pisząc "musiał" skorzystać z
                              części wiedzy którą sam wniosłem do szerokiego tematu jakim jest Beskid Niski....."
                              A to jest dla mnie ciekawe stwierdzenie, z chęcią bym poznał szczegóły (możesz
                              napisać na priva)
                              Pozdrawiam
                              • ellenai Re: autoreklama 10.02.04, 15:48
                                no to jednak bijatyka sie wytworzyla nam na forum:(panowie nie tak ostro! jest
                                ok!
                                • jacaaa2 Re : Luziiiiiiiiiiiiik! 10.02.04, 16:33
                                  a mnie to wszystko po prostu smieszy i nawet nie ma po co zabierać głosu co
                                  prawda przypomina nasze sejmowe obrady i pewnych panów z .......(pewnej partii)
                                  ale zeby sie od razu tak bulwersować no cóz trza mieć że tak powiem "słabego
                                  nerwa"
                              • bwadas Re: autoreklama 10.02.04, 18:42
                                Szkoda...chciałem rozpocząć rzeczową dyskusję poza forum...ale "12" nie
                                skorzystał z zaproszenia.
                                To jest mój ostatni post w tej sprawie!
                                Pozdrawiam
                                • ellenai bartek, od dawna wiadomo ze....... 10.02.04, 18:50
                                  krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje.....................wiec nie ma sie co
                                  dziwic:) cmok
                                • aleks44 Re: autoreklama 10.02.04, 18:58

To przykre co Cie spotkało , ale nie przejmuj sie
                                  Czas goi rany, przejdzie Ci
                                  Nie zapominaj że ,,Sercu Bliski Beskid Niski,,
                                  I tego się trzymaj

> pozdr aleks44
                                  • zawisza777 Re: autoreklama 11.02.04, 19:44
                                    szkoda ze dodchodzi do takich sytuacji aczkolwiek sa one nie uniknione...kazdy
                                    z nas poczuje sie kiedy poszkodowany bo zawsze znajdzie sie ktos kto nas
                                    zkrytykuje....takie zycie...trzeba z tego wyciagnac nauki i dzialac dalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka