ellenai Re: jacaaa2 05.08.04, 22:57 jaca cmokamy ciebie na forum sadeckim ,a poniewaz sie piecza tu serniki to cie przywitamy serownikiem!cmooooooooooooooooooook jak z sacza do gorlic!cmoki rozgosc sie i rozmosc tutaj !cmok Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jacaaa2 05.08.04, 23:01 tak pukam niesmiało bo u mnie pusto i tylko polityczne dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai dyskusje polityczne macie ciekawe 05.08.04, 23:04 musze to przyznac,ale moga one zmeczyc,wiec zapraszamy na serniczek i wlasnie setka sie nawinela,wyciagaj kielicha to nalejemy! moze dado przyniesie szarlotke i winka i bedziemy sie milo bawic!cmoooooooook Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: dyskusje polityczne macie ciekawe 05.08.04, 23:07 ellenai napisała: > musze to przyznac,ale moga one zmeczyc,wiec zapraszamy na serniczek i wlasnie > setka sie nawinela,wyciagaj kielicha to nalejemy! moze dado przyniesie > szarlotke i winka i bedziemy sie milo bawic!cmoooooooook hmmmm toż to forum alkoholowe a nie nowy sacz Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai no nie mow 05.08.04, 23:09 ze sie nie chcesz przylaczyc do naszego grona degustujacych trunki! cmok heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai gdzie?????????? 05.08.04, 23:12 bo napewno nie u mnie hehehhehehehhe cmok Odpowiedz Link Zgłoś
dado Re: dyskusje polityczne macie ciekawe 05.08.04, 23:08 ellenai napisała: > musze to przyznac,ale moga one zmeczyc,wiec zapraszamy na serniczek i wlasnie > setka sie nawinela,wyciagaj kielicha to nalejemy! moze dado przyniesie > szarlotke i winka i bedziemy sie milo bawic!cmoooooooook jak nie bedzie winka to herbatka z pradem tez bedzie fajnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: dyskusje polityczne macie ciekawe 05.08.04, 23:09 dado napisał: > ellenai napisała: > jak nie bedzie winka to herbatka z pradem tez bedzie fajnie.. może być Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai herbata z rumem!!!!!!!! 05.08.04, 23:10 aj w domu na oknie u mnie rum stoi w butli a ja od domu godzine drogi jestem dopiero jutro tam bede! herbatka z pradem rulez!ehhehe Odpowiedz Link Zgłoś