roger93 09.03.04, 23:40 wód ci u nas dostatek.. jaką pijecie? co powiecie o muszyniance? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delfinek27 Re: która mineralna? 09.03.04, 23:43 Ja piwniczanka zielona - pyszna jest Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: która mineralna? 10.03.04, 00:21 wspomagalam swoj rejon i wysowianka byla nr jeden:) a tu nie ma wody mineralnej buuuuuuuuu:((((( najbardziej lubilam jezdzic do zrodelek w wysowej po wode,moja ulubiona to byla stasznie slona Aleksandra! a wy znacie te wody? Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: która mineralna? 10.03.04, 08:36 ja popijam Żywca, a to ze względu na małą zawartość sodu:-) nie pogardzę też piwniczanką, ani wysowianką - byleby były niegazowane. Elle, znam te wszystkie źródełka w Wysowej:-) uwielbiam tam jeździć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: która mineralna? 10.03.04, 11:39 a Nałęczowianki nikt nie pija??? Zywiecką też lubię oczywiście niegazowaną no i jeszcze wodę tlenową ale to tylko w aptece i to mało której :((( Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez najlepszy byl zuber 10.03.04, 12:03 smierdzial okrutnie nadpsutymi jajami.teraz go nie ma w sklepach:( Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: najlepszy byl zuber 10.03.04, 12:14 a ja widuję zuberka czasem a patece gdzieś ostatnio widziałąm ale zawsze też można sobie zrobić wycieczkę wo Wysowej i przywieźć samamu prosto z kurka w parku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai gomez cmok ja lubie zubera hehehe 10.03.04, 17:12 a ze jajami smierdzi ,no to trudno ,nos sie zatyka i pije heheh cmok,dzieki za odwiedzinki cmok:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: gomez cmok ja lubie zubera hehehe 15.03.04, 16:33 piwniczanka zielona ...dosc czesto tez "import" wlasny Naleczowianki za "pol ceny" z skaza na etykietach itd.- generalnie w sklepach troche za droga w tyj czesci polski :( Odpowiedz Link Zgłoś
dominux Re: która mineralna? 15.03.04, 19:52 Z wszystkich wód mineralnych najbardziej lubie Zywca!!! A tak na poważnie to Wysowianka. Odpowiedz Link Zgłoś