giks Re: "Majówka w Regetowie" 30.05.04, 15:53 przepraszam za wcześnie się wysłało ;) Dziś tj. 30 maja(niedziela) majówka od 10 rano Program: 15:30 Konkurs skoków przez przeszkody 16:30 Występ zespołu"Ostatnia wieczerza w karczmie przeznaczonej do rozbiórki" 17:00 Zawody konne -ścieżka huculska (wersja sportowa) 18:00 Konkursy dla publiczności 18:30 Wręczenie nagród dla zwycięzców zawodów konnych 19:00 Gry i zabawy na koniach, konkurs trzech beczek 20:00 ZABAWA: gra zespół :Margraf" cena biletu wstępu 5zł od osoby, dziedzi za free ale nie wiem do ilu lat no i + 2 zł za parking Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: "Majówka w Regetowie" 30.05.04, 15:57 a we wrześniu od 10-12 Dni Huculskie chyba 10 lecie ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai giksio? 31.05.04, 05:03 a moge zapytac o co to za zespol margraf?????????????kurcze zaciekawilo mnie bo znam rodzine margrafow z uscia i zastawiam sie czy zespol ma cos wspolnego z nimi:) Odpowiedz Link Zgłoś
basman.gorlice Re: giksio? 02.06.04, 19:00 ellenai napisała: > a moge zapytac o co to za zespol margraf Możesz zapytać. Bo to o nich chodzi. Mariusz i ten najmłodszy brat graja na klawiszach we dwóch i śpiewają modne melodie taneczne. A Leszek od kilku lat prowadzi bardzo sympatyczny sklep muzyczny w Nju Sączu, jesli musze coś kupić w sklepie, to własnie im daję zarobić. Mariusz tam pracuje. www.amadeusz.info Mam nadzieję, że nie byliście na majówce, bo tak rozwalonej impry w regetowie to jeszcze nie widziałem. Jak tak się wezmą za Dni Huculskie, to ja przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai o dzieki basman za info! 02.06.04, 21:12 pytam o pozwolenie,bo naprawde nie wiem jak tu bede odebrana :) heh!:))))) no tak margrafow akurat kojarze dobrze:))))tzn tego najmlodszego nie bardzo pamietam,bo przeciez jestem w wieku leszka i mariusza i wyfrunelam stamtad dawno wiec nie pamietam co sie tam dzialo:) tak sie zastanawialam gdzie ty sie zaopatrujesz w sprzet i nawet mi przyszlo do glowy ze u leszka w saczu:) nikt nie pisze czy byl na majowce,albo zdegustowani albo nikt nie byl,widac nie ma co zalowac z tego co piszesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: "Majówka w Regetowie" 04.06.04, 20:48 >Mam nadzieję, że nie byliście na majówce, bo tak rozwalonej impry w regetowie >to jeszcze nie widziałem. Jak tak się wezmą za Dni Huculskie, to ja przepraszam. Niestety byłam i czuję się zawiedziona :((( mam nadzieję, że we wrześniu będzie lepiej :) bywam właściwie co roku. a co do margrafów to ja nie mam zupełnie pojęcia co to i kto i co i jak ale widze że basman sie wypowiedział. Nie byłam na koncercie bo było tak nudno ze po 3h wydawania kasy na samochodziki i poduszkowy zamek zmyłam się pośpiesznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś