Dodaj do ulubionych

Ellenai zdradziła Gorlice!!!!!!!!

08.06.04, 18:12
Ciągle utożsamiała sie z tym miastem ,a już szczególnie z forum Gorlice
sama niedawno napisała -cytuje........."hmmmmm i urodzilam sie w
gorlicach,wszedzie w papierach tak mam" ..............
az tu nagle patrze z sygnaturki znikną standardowy napis ........Tu sie klika na GORLICE

elle -ile to spedzonych przed monitorem minut,godzin ,dni????
i dlaczego te słowa-cytuje ......"solidarnosci i tolerancji rozwalilo
forum,nie ma co roztrzasac juz
tego ,stalo sie trudno".............
Czyżby to elle -i jej osobowośc czy tylko chorągiewka która ustawia sie tak
jak wiatr zawieje.
Elle może sie myle ,ale prawdziwi Gorliczanie nie robią tak i nie uciekaja
jak szczury z tonącego statku,a sa do końca jak prawdziwy kapitan!
Obserwuj wątek
    • ouimet Re: Ellenai zdradziła Gorlice!!!!!!!! 09.06.04, 04:12
      Ellenai-czyzbys juz szla do Szebni?
      Jeszcze chwilke,a tez tam do...ciagne.
      Okowita juz trenuje "aerobik"...przed startem do miejsca SPOTKANIA.
    • andy_sz Re: Ellenai zdradziła Gorlice!!!!!!!! 09.06.04, 05:18
      Byc moze to nie moja sprawa i jak dotad trzymalem sie z dala od Waszych
      wewnetrznych problemow, nie chcac uslyszec ze nie wiem o co chodzi i nie
      powinienem sie wtracac. Nie moge jednak stac z boku i patrzec jak publicznie
      obraza sie osobe dobrze mi znana, obdarzona przeze mnie szacunkiem i sympatia.
      Najwyrazniej zabraklo w wypowiedzi jacyy pewnej dozy dobrego smaku i podstaw
      zasad zdrowej dyskusji. Rozumiem konsternacje i pewna frustracje wywolana
      sytuacja, jaka od kilku tygodni utrzymuje sie na Waszym forum. Rozumiem to o
      tyl edobrze, ze bylem mocno emocjonalnie zwiazany z forum, ktore rowniez nagle
      przestalo dzialac tak, jak wielu tego oczekiwalo. Jednak nigdy nie doszlo do
      tego, aby ktos publicznie i przy wszystkich uczestnikach tak ostro oskarzyl
      kogos o zdrade. Najwyrazniej jacaa posluzyl sie slowem, ktorego uzycia nie
      przemyslal do konca, byc moze wydalo mu sie mniej ofensywne niz inni to
      odbieraja, a jednak z zamierzonym skutkiem, o czym moga swiadczyc te
      wykrzykniki. Jako obiektywny obserwator Waszego forum jestem gleboko poruszony
      takim zachowaniem. Moja uwage przykulo rowniez swego rodzaju kontrolowanie i
      wytykanie tego, co Ellenai robi na innych forach czy nawet w pojawiajacej sie
      pod wypowiedzia "stopce". Ciekawi mnie w jaki sposob Elly zostala "przykuta" do
      Gorlic, czemu wypomina sie jej, ze "zdradzila" to miasto, a w innych
      fragmentach ze przyznaje sie do urodzenia tam. Przeciez nie jest tak, ze
      zupelnie porzucila odwiedziny na Waszym forum, a jej aktywnosc przeniosla sie
      do kilku innych miejsc. Nie jest jednak moja intencja obrona czy
      wstawiennictwo. Jestem po prostu zdegustowany.
      Serdecznie pozdrawiam i wierze ze to bylo po prostu nieporozumienie. Tresc tego
      postu kopiuje aby w przypadku zachodzacych tuta modyfikacji miec wglad do
      oryginalu.
      • ellenai coz zwijamy sie do Szebni!:) 09.06.04, 06:31
        -hmmmmm,moi drodzy(szczerze pisze -drodzy)gorliccy forumowicze.Nadal i gorlice
        i wasze osoby pozostaja mi bliskie,bo jak jacaa slusznie podkreslil,spedzilam
        tu wiele godzin,dni na tym aby to forum zbudowac z wami wiec cos co sie kreuje
        z sercem jest bliskie i bliskim pozostanie.Niemniej jednak,bez osadzania
        nikogo,bo do tego prawa absolutnie sobie nie roszcze ,pragne znow podkreslic ze
        zaprezentowana przez dominujaca czesc was wizja forum nie jest wizja ktora ja
        wyznaje,stad ten rozdzwiek i brak mojej aktywnosci tutaj.Ja nie czuje ze mam
        wiecej do zaprezentowania tutaj cokolwiek,i prosze nie odbierajcie tego tak
        emocjonalnie i tak bardzo osobiscie.Roznimy sie i niech te roznice zostana
        uszanowane,wybory jakich dokonujemy takze.
        Czy zdradzilam kogos?osobiscie nie uwazam by sie tak stalo,jestem wolnym
        czlowiekiem i moge podejmowac decyzje ktore uwazam za stosowne,jest tylko jeden
        wymog-maja one nie obrazac nikogo i te zasade staram sie bardzo przestrzegac a
        wiec to ze pisze np w nowym saczu badz slupsku nie powinno nikogo razic bo
        lubie zmiany:)
        Moja osobowosc z budowa i dzialaniem choragwi powiewajacej na wietrze nie ma
        wiele wspolnego,po prostu ide w zyciu na takie kompromisy ktore uwazam za
        dobre dla siebie i innych.Mam wolny wybor podkreslam.A moze staram sie byc
        elastyczna?
        Jacaa, moj drogi,moze wiec po prostu nie jestem prawdziwym gorliczaninem,moim
        celem w zyciu nie jest przynaleznosc do kogos lub czegos ale do samej siebie,
        Ja lodzia gorlice nie bujam,admini to robia i bardzo dobrze,nigdy nie roscilam
        sobie praw absolutnych do tego forum:)
        oczywiscie jezeli watek bedzie interesujacy mnie to bede sie wypowiadac,ale moi
        drodzy prawde powiedziawszy NIE mam juz wiecej odwagi pisac tutaj dlugasne
        watki o byle czym a takie pisac lubie,bo mi poprawiaja nastroj!:)cmok

-----do ouimieta! no to szykuj sie w szebniach i czyzbys mial jakies wiesci od
        0kowity?czyzby ona jakas gorzale pedzila na te"okazyje?cmok

---andy pozdrawiam pomorze!cmok jak byk!bierz za pulg bo nowy sacz i slupsk
        leza odlogiem!cmok heheh

-
        .... a fuj!....sygnaturka mi dzis beka!

tu sie klika na Nowy Sacz!
        a tu sie laduje w zaprzyjaznionym Slupsku!
      • boski_yaro do andy_sz i innych 09.06.04, 09:15
        nie wiem czy się orientujecie ale to co zrobił jacaa nazywa się demokracja i to
        co się z nią wiąże a więc wolność słowa i wypowiedzi Ot tyle mojego komentarza
        do całej sprawy
        • jacaaa2 Re: do andy_sz i innych 09.06.04, 17:54
          boski_yaro napisał:

> nie wiem czy się orientujecie ale to co zrobił jacaa nazywa się demokracja i
          to
          >
          > co się z nią wiąże a więc wolność słowa i wypowiedzi Ot tyle mojego
          komentarza
          > do całej sprawy

to nie jest demokracja ,a tylko moje zdanie ,bo gdyby to była demokracja
          to..........miłego dnia :)
      • jacaaa2 Re: Ellenai zdradziła Gorlice!!!!!!!! 09.06.04, 17:17
        andy_sz napisał:

> Byc moze to nie moja sprawa i jak dotad trzymalem sie z dala od Waszych
        > wewnetrznych problemow, nie chcac uslyszec ze nie wiem o co chodzi i nie
        > powinienem sie wtracac. Nie moge jednak stac z boku i patrzec jak publicznie
        > obraza sie osobe dobrze mi znana, obdarzona przeze mnie szacunkiem i sympatia.
        > Najwyrazniej zabraklo w wypowiedzi jacyy pewnej dozy dobrego smaku i podstaw
        > zasad zdrowej dyskusji. Rozumiem konsternacje i pewna frustracje wywolana
        > sytuacja, jaka od kilku tygodni utrzymuje sie na Waszym forum. Rozumiem to o
        > tyl edobrze, ze bylem mocno emocjonalnie zwiazany z forum, ktore rowniez
        nagle
        > przestalo dzialac tak, jak wielu tego oczekiwalo. Jednak nigdy nie doszlo do
        > tego, aby ktos publicznie i przy wszystkich uczestnikach tak ostro oskarzyl
        > kogos o zdrade. Najwyrazniej jacaa posluzyl sie slowem, ktorego uzycia nie
        > przemyslal do konca, byc moze wydalo mu sie mniej ofensywne niz inni to
        > odbieraja, a jednak z zamierzonym skutkiem, o czym moga swiadczyc te
        > wykrzykniki. Jako obiektywny obserwator Waszego forum jestem gleboko
        poruszony
        > takim zachowaniem. Moja uwage przykulo rowniez swego rodzaju kontrolowanie i
        > wytykanie tego, co Ellenai robi na innych forach czy nawet w pojawiajacej sie
        > pod wypowiedzia "stopce". Ciekawi mnie w jaki sposob Elly zostala "przykuta"
        do
        >
        > Gorlic, czemu wypomina sie jej, ze "zdradzila" to miasto, a w innych
        > fragmentach ze przyznaje sie do urodzenia tam. Przeciez nie jest tak, ze
        > zupelnie porzucila odwiedziny na Waszym forum, a jej aktywnosc przeniosla sie
        > do kilku innych miejsc. Nie jest jednak moja intencja obrona czy
        > wstawiennictwo. Jestem po prostu zdegustowany.
        > Serdecznie pozdrawiam i wierze ze to bylo po prostu nieporozumienie. Tresc
        tego
        >
        > postu kopiuje aby w przypadku zachodzacych tuta modyfikacji miec wglad do
        > oryginalu.
        >
        ad 1 -nikt nikogo nie obraził
        ad 2 - wcale ellen nie znasz bo znajomosc tylko
        z netu to .........
        ad 3 - słowa jakie pisze na forum to sa moje słowa i zawsze wiem co pisze
        ad 4 - na naszym forum jest wszystko OK i wraca do normy
        ad 5 - mówie co mysle i pisze co mysle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka