maladanka 27.02.05, 11:27 No i jak? Kibicujecie?Startujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawisza777 Re: Puchar Magury 01.03.05, 12:23 elo! oczywiscie ze kibicujemy a startowalismy "kiedys" ...teraz jesli chodzi przynajmniej o mnie nie mam czasu. Tylko pytanie za 100pkt. juz byl czy dopiero bedzie ...pamiec zawodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Puchar Magury 01.03.05, 14:26 był w niedzielę 28.02.br - już 32 raz! Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Puchar Magury 01.03.05, 16:00 Tak...tak to wlasnie bywa jak sie czlowiek zajmuje wszystkim innym... Ale nic straconego zawsze sobie mozemy urzadzic wlasny Puchar MAgury wsrod znajomych czy to na nartach czy na desce ! Jacys chetni ? ;) Jesli chodzi o mnie to nsjwyzsza pora "zaglandnac" na stok! Maladanka bylas moze na pucharze? mozesz cos opowiedziec ? Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Puchar Magury 01.03.05, 16:14 Nie byłam ...dawniej sędziowałam, ale na nartkach sobie pozwalam ,dzis byłam na Magurze - Szwajcaria po prostu! Trasa,ze kija nie wbije, wyratrakowane,ludzi może 20 osób i luzik. Ej, jak dawniej marzylismy przynajmniej o orczyku do padaka, a teraz super. Relację z Pucharu trochę w TV Gorlice obejrzałam,ale potem była Europa da sie lubić i przełączyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Puchar Magury 04.03.05, 19:35 Widzisz to wspaniale a ja ostatnio ma MAgure narzekalem!! Ze ratrak chodzi "raz na rok " i trasa nie przygotowana itd. Tymczasem.... Przy tej liczbie narciarzy to faktycznie raj - sama przyjemnosc z jezdzenia - nikt nie przeszakdza :) TV Gorlice he he taa... w takim razie wszystko co moge zrobic to milego szusowania i moze kiedys do spotkania na stoku ! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś