dorydka 03.08.05, 15:23 Jest jeszcze jeden nowy pubik - admosfera fajna i piwko w przystępnej cenie i muzyki na żywo można czasem posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: ALKATRAZ nowy pub 03.08.05, 18:04 ..a gdzie to jest jeśli można wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
dorydka Re: ALCATRAZ nowy pub 04.08.05, 14:47 ALCATRAZ znajduje się na ulicy Garbarskiej, wejście od strony ul. Nadbrzeżnej od podwórka Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: ALCATRAZ nowy pub 04.08.05, 17:16 wielkie dzięki za info ale nadal zupełnie nie kojarze gdzie to to jest :( a te okolice znam dość dobrze ... chyba musze sie tam wybrać na dokładne rozpoznanie w terenie :D chyba, że będziesz tak miła i coś mi jeszcze naświetlisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: ALCATRAZ nowy pub 04.08.05, 22:16 to i ja nie wiem co to i gdzie to -może to"Awaria" zmieniła nazwę??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorydka Re: ALCATRAZ nowy pub 05.08.05, 08:47 Na przeciwko AWARI znajduje się pizzeria a idąc dalej w dół ul. Garbarską w następnym budynku tuż obok pizzeri znajduje się ALCATRAZ ale wejście nie jest od strony ulicu Garbarskiej tylko od podwórka (od ul. Nadbrzeżnej). Polecam. Aż tak trudno nie jest trafić Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: ALCATRAZ nowy pub 05.08.05, 20:44 hmmm... teraz to napewno musze sie tam wybrać na spacer. Nawet tamtędy kilka dni temu przechodziłam ale nic mi sie w oczy nie rzuciło nowego. a to jest ajkieś nowe czy już racze stare? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinektg Re: ALKATRAZ nowy pub 05.08.05, 21:43 a ja nigdzie ostatnio nie chodze nie chce mi sie i nie mam ochoty-wole sie wyspać Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: ALKATRAZ nowy pub 05.08.05, 22:23 co to mówisz... nie ma to jak pifko w dobrym towarzystwie :) no i nikt nie mówi że trzeba zarwać noc ;) można kulturnie wrócić do domu np. o 22 :D Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: ALKATRAZ nowy pub 08.08.05, 18:30 a teraz to już Awarie i Fizical zamkneli a raczej zlikwidowali Odpowiedz Link Zgłoś
szwejk3 Re: ALKATRAZ nowy pub 08.08.05, 19:02 Takie czasy nastały po 11 latach i na Fisical przyszla kolej ale Ty giks chyba nie zalujesz go za bardzo bo raczej tam nie wpadalas? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: ALKATRAZ nowy pub 08.08.05, 20:31 zdarzało mi się bywać... Ty za to wyglądasz na stałego bywalca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwejk3 Re: ALKATRAZ nowy pub 08.08.05, 20:42 Mozna tak powiedziec. Az mi sie serce krajalo jak z tamtad wszystko wynosilem Odpowiedz Link Zgłoś