maladanka 26.01.07, 12:44 czy ktos słyszał,że w Smerekowcu jest wyciąg narciarski? A jesli tak,to może coś więcej o nim ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thesaloniki Re: Wyciąg w Smerekowcu 26.01.07, 14:17 podtrzymuję pytanie - też chciałabym się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
bwadas Re: Wyciąg w Smerekowcu 26.01.07, 17:17 Witam Myślę, że powinien być już gotowy. Oto fotografia z listopada. www.beskid-niski.pl/index.php?pos=/galeria&ID=2809 Pozdrawiam Bartłomiej Wadas gg 4636245 ----------------------------------------------------------- www.beskid-niski.pl "Sercu bliski Beskid Niski" ----------------------------------------------------------- Newsletter portalu: www.beskid-niski.pl/index.php?pos=/subskrypcja Spis wszystkich artykułów: www.beskid-niski.pl/index.php?whatsnew=all Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Wyciąg w Smerekowcu 27.01.07, 12:08 dzięki,dostałam cynk - podobno ma ruszyć 3 lutego, ale wśród znajomych narciarzy wielkie zdziwienie, gdy pytałam,czy coś nie wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Wyciąg w Smerekowcu-ruszył 03.02.07, 17:55 dziś 3.02.br wyciąg ruszył - jazda była gratis - bardzo przyzwoity wyciąg orczykowy,stok idealnie przygotowany,oświetlenie - tylko jeszcze kanapki i herbatkę trzeba miec swoją - ale wszystko w rozruchu Odpowiedz Link Zgłoś
thesaloniki Re: Wyciąg w Smerekowcu 03.02.07, 20:12 A jaki jest stopień trudności ? Bo ja stara jestem ale początkująca i bojąca się tj. poziom trudności z Małastowa /nie z Magury/ jest dla mnie odpowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Wyciąg w Smerekowcu 04.02.07, 00:01 to jest zupełnie jak w Małastowie - łagodnie ...miłego śmigania Odpowiedz Link Zgłoś