Dodaj do ulubionych

Najlepszy wet...

IP: base7:* / 10.10.87.* 29.07.03, 14:04
Jeżeli jest tu ktoś ,kto psiada psa to niech się podzieli ze mną informacjami
na temat wetów. Który najlepszy w Gorlicach???
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena Re: Najlepszy wet... IP: base7:* / 10.10.87.* 30.07.03, 16:16
      No super, że tu ktoś wogóle zagląda. Wiem, że Gorlice to miasto nieprzyjazne
      dla psów ale aż tak, żeby nikogo tu nie spotkać z psem kto podzielił by się ze
      mną informacjami?! To już tragedia :(
      • Gość: m Re: Najlepszy wet... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 22:18
        dobry jest 'brodziaty" na zawodziu, i Harmata na Krasinskiego tyle ze straszy
        swoimwyglądem. Na zawodziu tez jest Ciesla, ale jego zona potraktowala nas
        kiedys nie kulturalnie. pozdrawiam.
    • Gość: Lena Re: Najlepszy wet... IP: base7:* / 10.10.87.* 19.08.03, 11:39
      Dzięki m, w końcu ktoś się odezwał. Potrzebuje weta do zabiegu sterylizacji
      mojej suni, więc "brodziaty" odpada, warunki w gabinecie nie są za fajne a i
      sprzętu nie ma, Cieśle też zdążyłam poznać - niestety zawiodłam się na
      obydwóch. O wecie na Krasińskiego też słyszałąm( podobno jest ich tam dwóch,
      ale nie wiem który tan lepszy), że jest dobry ale nie mogę tam trafić. M, czy
      mógłbyś (mogłabyś) mi napisać jakie tam ma warunki, jak tam trafić?

Ps. Dlaczego straszy swoim wyglądem?
    • Gość: m Prywatne opinie nt. weterynarzy w Gorlicach IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 23:09
      cze Lena. nie wiem czy jest dwóch na Krasinskiego, bo ja bylem tam kilka
      krotnie i zawsze trafialem na tego jednego. Jego diagnoza w przypadku mojego
      psa byla zawsze dobra. a dlaczego straszy- bo ma straszne blizny na twarzy nie
      wiem czy po jakims wypadku czy pozaze? Ale podkreslam ze to sa moje subiektywne
      oceny, moze Ciesla jest dobry ale ja nie zdązylem sie przekonac bo akurat jego
      zona miala wazniejsze sprawy niz jakis klient z psem. pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Lena Re: Najlepszy wet... IP: base7:* / 10.10.87.* 20.08.03, 12:17
      Dzięki m :)
      Mam do Ciebie jeszcze jedną prośbę, czy mógłbyś mi napisać jak trafić do tego
      weta na Krasińskiego? Baaaardzo proszę, jeśli możesz, bardzo mi zależy na tym,
      bo Ci weci na zawodziu uśmiercili mi szczeniaka i mam do nich wielki żal, a
      drugiego psiaka nie chce stracić, więc jeśli byś mógł, to bardzo proszę napisz
      jak tam trafić.
      Pozdrawiam
      • Gość: m Pozdrawiam Cie Leno IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 22:42
        Cze Lena .Bardzo prosto tam trafić, tzn, nie bylem tam przez ostatnie pół roku
        ale chyba sie nic nie zmianilo. Pierwsz droga Za szkołą podstawową w prawo
        jadąc od Zawodzia. Potem prosto do domu mieszkalnego. Jedyny taki posród
        wielkiej płyty. Tam tez urzeduje stolaz Sikora, gabinet miesci sie w piwnicy.
        Wczesniej trzeba sprawdzić godziny przyjęc ja ich nie pamietam. Ja zawsze
        chodzilem w sobote. Przychodziłem troche wczesniej bo potem była kolejka.
        Pozdrawiam. Napisz potem jak Ci poszło. Szalony M
        • Gość: Lena Re: Pozdrawiam Cie Leno IP: base7:* / 10.10.87.* 21.08.03, 12:37
          Dzięki za info Szalony M
          Czy to ten dom za ogrodzeniem,a na tym domku jest tablica, gdzie pisze "stomatolog"?
          Jak narazie się nie wybieram do weta bo nie ma jeszcze takiej potrzeby, więc prędko nie napiszę Ci jak nam poszło ;)
          Pozdrawiam...
          • Gość: m Re: Pozdrawiam Cie Leno IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 22:48
            Cze Lena. tak jak pisalem wcześniej ,szczgółów nie pamietam ale to chyba
            właśnie ten budynek. Pozdrawiam Cie serdecznie , oraz Twojego pupilka.
            • Gość: Lena Re: Pozdrawiam Cie Leno IP: base7:* / 10.10.87.* 22.08.03, 14:09
              OK. Dzięki, również pozdrawiam Cię i Twojego pupila.
              • Gość: m Re: Pozdrawiam Cie Leno IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 23:11
                Teraz mam wyżła - 15 miesięcznego. a wczesniej suczke jamnika. A Ty Leno
                jakiego posiadasz pieska?
                • Gość: Lena Re: Pozdrawiam Cie Leno IP: base7:* / 10.10.87.* 23.08.03, 09:15
                  Wcześniej miałam mix-boxerka(ona), a teraz od niedawna 3 letnią sunie ze schroniska, skundlony colli + owczarek niem.
                  • Gość: m Reksio IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 11:02
                    Cze Lena. To spoko, a gdzie go trzymasz w domu czy ,na zewnątrz. Bo mój pies od
                    uodzenia siedzi w budzie.Pozd.
                    • Gość: Lena Re: Reksio IP: base7:* / 10.10.87.* 25.08.03, 12:33
                      Cze m. Mój w domu, bo mieszkamy w bloku, więc nie ma innego wyjścia.
                      Tego wyżła to chyba nie trzymasz na łańcuchu? Co?
                      • olaf10 ala i as 25.08.03, 22:24
                        cze Lena. Oczywiscie ze nie, mieszkam w domu z dużym ogrodem a mój pies ma swój
                        kojec 8/3m , i profesjonalna bude. On naweyt chyba sam nie wie jaki jest
                        szczęsliwy. Załuje tylko ze z powodu pracy zaniedbuje jego spacery do lasu.
                        pozdrawiam. szalony m
                        • Gość: Lena Re: ala i as IP: base7:* / 10.10.87.* 26.08.03, 12:08
                          Cze m/Olaf10. No to bardzo się cieszę, że jeszcze są ludzie na tym świecie i traktują swojego psa jak przyjaciela a nie jak rzecz. Mój psiak potrafi przespać cały dzień w domku i jest szczęśliwy, że go wogóle ma; a spacerki do lasu to tylko w weekend kiedy ruch na ulicy jest mały, bo piesiu jest nieźle wystraszony, pewnie była bita czy co? A Twój piesiu to ma raj na ziemi ;)
                          Pozdrawiam.
                          • Gość: m 2003 IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 23:12
                            cze Lena. Wszystko spoko, jak sie ma warunki na trzymanie psa to OK. Najgorzej
                            jak ludzie kupują jakies dziwne psy typu: ras niebezpiecznych albo modne
                            ostatnio Alaskany i trzymają je w bloku. tragedia. dla psa i dla ludzi.
                            Pozdrawiam. M.
                            • Gość: Lena Re: 2003 IP: base7:* / 10.10.87.* 28.08.03, 12:57
                              Cze. Zgadzam się z Tobą, niestety taka jest prawda. Kiedyś oglądałam reportarz o walkach psów, pokazywali jak młody pit bull zagryzał szczeniaka podobnego do owczarka niem., tragiczne, aż płakać się chce jak okrutni potrafią być "ludzie".
                              I niestety przez takich "ludzi" opinie o psach np. Rottwailer czy pit bull (amstaf) są takie jakie są. A kary w naszym "kochanym" kraju za znęcanie nad zwierzętami to są godne wyśmiania.
                              Pozdrawim, z nadzieją na lepsze jutro.
                              • Gość: m u la la la IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 22:30
                                Cze L. spoko. zgadzam sie z Tobą w całosci. Pozdrawiam. PS: nasze wspolne forum
                                jest imponujące jak na nasze miasto.
                                • Gość: Lena Re: u la la la IP: base7:* / 10.10.87.* 30.08.03, 10:07
                                  Cze M. Dzięki nam to forum troche odżyło. ;)
                                  Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka