ellenai 01.12.03, 03:50 chyba ostro bylo,bo nikt na forum nie zagladam,no to czekam na relacje:))))))))opowiadac jak bylo z tym laniem wosku i roznych rzeczy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: owiane tajemnica:((((hmmmm n/t 01.12.03, 18:05 ja nie piszę bo mi wstyd się przyznać :((( choć mam znajomych Andrzejów to spędziłam je w łóżku nigdzie nie byłam i tylko się znerwicowałam kiepski dzień/wieczór może u was lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: owiane tajemnica:((((hmmmm n/t 01.12.03, 18:27 e tam , u mnie nie bylo andrzejkow wcale, giksik no to juz nas dwie co sie nie bawily w ten wieczor:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: od razu mi lepiej ;) n/t 01.12.03, 21:00 hehehhe:)))) mnie tez lepiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: od razu mi lepiej ;) n/t 02.12.03, 19:08 ejjjj kobietki juz mowilem organizacja u Was zawodzi ...! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: od razu mi lepiej ;) n/t 02.12.03, 20:26 eeeeeee tam, nie mamy takiego skorego do zabawy jak ty zawisz:((((((hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: od razu mi lepiej ;) n/t 03.12.03, 10:23 No dobra ale jaki sens siedziec w domu jesli mozna sie gdzies ruszyc?!Chyba ze naprawde nie mozna.... Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: od razu mi lepiej ;) n/t 03.12.03, 11:11 Obawiam się, że choćbyśmy Ci nie wiek jak tłumaczyły to nie zrozumiesz tego.... Poprostu są tacy co siedzą w domu mimo to, że pewnie woleli by gdzieś pójść i nawet sami nie rozumieją dlaczego to robią. Ja tego też nie rozumię ale wiem, że jest to możliwe... Mat dawniej to wiecznie imprezował normalnie wracał po nocach do domi i to prawie codziennie a weekend to już na pewno no i wszystkie inne okazje tego typu. Sama nieraz wracałam rano w niedziele z Sącza z imprezy z nim i wiałam przed sąsiadami którzy szli właśnie na masze poranną hi hi hi. A dziś? nie wyciągniesz go z domu latem w upały po 30 stopni on potrafił siedzieć w domu zamiast pojechać choćby na klimkówkę tym sposobem byliśmy w tym roku tam tylko 4 razy :(( a dawniej codziennie od rana do wieczora. W tym roku czasem pojechałam z mamąbo jak pomyślałam o siedzeniu w taką piękną pogode w domu to mnie szlag trafiał. Nie żebym była jakaś powsinoga ale siedzieć latem w domu to grzech! I nie mam zielonego pojęcia co się MAtowi stało, ze nagle nigdzie nie chce wychodzić.... zaczynam podejrzewać ze chodzi o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: od razu mi lepiej ;) n/t 03.12.03, 15:58 no wlasnie giks,sa tacy czasem"nieimprezowe"osobniki:)))))) hehe ja do nich naleze, wole siedziec w domu,niz gdzies lazic.A co do Matta to niektorzy faceci tak maja,ze z wiekem energia do zabaw im opada.Tak jest z moim, dopoki sie poznalismy zaliczal imprezy w okolicy teraz w ogole nie chodzi na zadna!!!! mowi ze nie lubi ,ze ten czas juz sie skonczyl i siedzi w domu, hehehh i dobrze:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś