Dodaj do ulubionych

Jak tam andrzejki??

01.12.03, 03:50
chyba ostro bylo,bo nikt na forum nie zagladam,no to czekam na
relacje:))))))))opowiadac jak bylo z tym laniem wosku i roznych rzeczy:)))))
Obserwuj wątek
    • ellenai owiane tajemnica:((((hmmmm n/t 01.12.03, 17:57

• giks Re: owiane tajemnica:((((hmmmm n/t 01.12.03, 18:05
        ja nie piszę bo mi wstyd się przyznać :(((
        choć mam znajomych Andrzejów to spędziłam je w łóżku nigdzie nie byłam i tylko
        się znerwicowałam kiepski dzień/wieczór może u was lepiej ;)
        • ellenai Re: owiane tajemnica:((((hmmmm n/t 01.12.03, 18:27
          e tam , u mnie nie bylo andrzejkow wcale, giksik no to juz nas dwie co sie
          nie bawily w ten wieczor:)))
          • giks od razu mi lepiej ;) n/t 01.12.03, 20:12
            jak wiem, że nie jestem sama :)))
            • ellenai Re: od razu mi lepiej ;) n/t 01.12.03, 21:00
              hehehhe:)))) mnie tez lepiej:)))
              • zawisza777 Re: od razu mi lepiej ;) n/t 02.12.03, 19:08
                ejjjj kobietki juz mowilem organizacja u Was zawodzi ...!
                • ellenai Re: od razu mi lepiej ;) n/t 02.12.03, 20:26
                  eeeeeee tam, nie mamy takiego skorego do zabawy jak ty zawisz:((((((hehe
                  • zawisza777 Re: od razu mi lepiej ;) n/t 03.12.03, 10:23
                    No dobra ale jaki sens siedziec w domu jesli mozna sie gdzies ruszyc?!Chyba ze
                    naprawde nie mozna....
                    • giks Re: od razu mi lepiej ;) n/t 03.12.03, 11:11
                      Obawiam się, że choćbyśmy Ci nie wiek jak tłumaczyły to nie zrozumiesz tego....
                      Poprostu są tacy co siedzą w domu mimo to, że pewnie woleli by gdzieś pójść i
                      nawet sami nie rozumieją dlaczego to robią. Ja tego też nie rozumię ale wiem,
                      że jest to możliwe... Mat dawniej to wiecznie imprezował normalnie wracał po
                      nocach do domi i to prawie codziennie a weekend to już na pewno no i wszystkie
                      inne okazje tego typu. Sama nieraz wracałam rano w niedziele z Sącza z imprezy
                      z nim i wiałam przed sąsiadami którzy szli właśnie na masze poranną hi hi hi.
                      A dziś? nie wyciągniesz go z domu latem w upały po 30 stopni on potrafił
                      siedzieć w domu zamiast pojechać choćby na klimkówkę tym sposobem byliśmy w
                      tym roku tam tylko 4 razy :(( a dawniej codziennie od rana do wieczora. W tym
                      roku czasem pojechałam z mamąbo jak pomyślałam o siedzeniu w taką piękną
                      pogode w domu to mnie szlag trafiał. Nie żebym była jakaś powsinoga ale
                      siedzieć latem w domu to grzech! I nie mam zielonego pojęcia co się MAtowi
                      stało, ze nagle nigdzie nie chce wychodzić.... zaczynam podejrzewać ze chodzi
                      o mnie.
                      • ellenai Re: od razu mi lepiej ;) n/t 03.12.03, 15:58
                        no wlasnie giks,sa tacy czasem"nieimprezowe"osobniki:)))))) hehe ja do nich
                        naleze, wole siedziec w domu,niz gdzies lazic.A co do Matta to niektorzy faceci
                        tak maja,ze z wiekem energia do zabaw im opada.Tak jest z moim, dopoki sie
                        poznalismy zaliczal imprezy w okolicy teraz w ogole nie chodzi na zadna!!!!
                        mowi ze nie lubi ,ze ten czas juz sie skonczyl i siedzi w domu, hehehh i
                        dobrze:))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka