wesola_kicia 09.12.05, 17:21 jakiej muzy lubicie słuchać i gdzie mozna sie dobrze pobawić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiryu Re: gdzie.......?? 10.12.05, 00:44 Jakiej? Elektronicznej :] Kazik tez czasami poplynie z glosnikow... Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: gdzie.......?? 12.12.05, 20:35 słucham: disco - dyskotekowej, tanecznej, techno - ale tego sprzed 3 lat najlepiej - uwielbiam tańczyc, to moja druga?, trzecia? lub czwarta? pasja:) Słucham też ska - przy okazji pozdro dla Skangurów - zwłaszcza tego Jednego... Polski rock nie jest mi obcy... Ale staram się wiedzieć co w trawie piszczy ,więc wszystkiego słucham Odpowiedz Link Zgłoś
mruczesobie Re: gdzie.......?? 12.12.05, 22:44 a ja słucham klasycznej i gitarowej i jazzu ciut,psychodelicznej również,ale najbardziej to kocham requiem wszelakie,opery smutne i andrea b. i skrzypce ... Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: gdzie.......?? 14.12.05, 17:01 Dodam jeszcze do tego "spisu" DJ'a Tiesto :-) Ekstraklasa wśród DJ'i... Odpowiedz Link Zgłoś