l_k 13.11.02, 09:27 Witam. Czy ktoś może polecić w Chrzanowie jakiś lokal piwny, który na dłuższą metę nie okazuje się "mordownią". Mam zawsze ze znajomymi problem w wybraniem takowego :(. Pozdrawiam, Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malop Re: Lokal IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 19:14 I spradź czy jest w nim WC abyś mógł spuścić wodę Odpowiedz Link Zgłoś
qqlio Re: Lokal 14.11.02, 10:45 Malop. Albo straciłeś nerwy albo rozum. Opanuj się, bo obudzisz się kiedyś w kaftanie. Ty chyba jednak nie pracujesz w Urzędzie Miasta, bo chodzisz raczej jeszcze do podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_galicja Re: Lokal 14.11.02, 10:46 Jest taka cukiernio-kawiarnio-pizzeria z piwkiem przy Rynku (tam na linii między kościołem a Krakowską). W sumie kulturalnie i spoko. Jakby w toalecie pływał Malop, to zgodnie z jego sugestią spuść wodę ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
l_k Re: Lokal 14.11.02, 11:06 wolna_galicja napisał: > Jest taka cukiernio-kawiarnio-pizzeria z piwkiem przy Rynku (tam na linii > między kościołem a Krakowską). W sumie kulturalnie i spoko. Znaczy pewnie Linda. Fakt całkiem tam przyjemnie. Ponoć ostatnio pomyśleli też o nałogowcach tworząc zaparawaniony kącik palacza. To dla mnie (niestety) jest plus. > Jakby w toalecie pływał Malop, to zgodnie z jego sugestią spuść wodę ;)))))) To raczej niemożliwe (pływanie Malopa). Malop pewnie nie ma czasu na rozrywkę. Niestrudzenie tropi inwestycje lokalne :). Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś