renia1807 20.10.06, 11:58 Czy ktoś wie czy jest taki w Chrzanowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariopsychol Re: SKLEP Z E ZDROWĄ ŻYWNOŚCIĄ? 20.10.06, 14:36 W tych czasach nie ma czegos takiego jak zdrowa zywnosc:))) wiec sklepow takich tez nie ma:) a najlepiej kupowac w tesco:)) ja tylko kupuje w tesco i jak narazie jestem zdrowy:D Odpowiedz Link Zgłoś
clarisa1 Re: SKLEP Z E ZDROWĄ ŻYWNOŚCIĄ? 20.10.06, 15:28 Jest na Piłsudskiego prawie dokładnie naprzeciw poczty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: SKLEP Z E ZDROWĄ ŻYWNOŚCIĄ? 20.10.06, 21:04 na Krakowskiej też jest Odpowiedz Link Zgłoś
usx Re: SKLEP Z E ZDROWĄ ŻYWNOŚCIĄ? 22.10.06, 11:05 Koles ty chyba jestes jakims wspoludzialowcem tego tesco. Oczywiscie, ze w tych czasach jest cos takiego jak zdrowa zywnos, a Polska jest jednym z nie wielu krajow UE, ktory moze cos w tej kwestji zaoferowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_alice Re: SKLEP Z E ZDROWĄ ŻYWNOŚCIĄ? 24.10.06, 15:35 Jest, jest, nawet kilka. I osiedlowe sklepiki pod tym względem pozytywnie zadziwiają - tam gdzie mieszkam zrobili specjalny "kąt" dla żywności sojowej, bezglutenowej, dla diabetyków itp. Odpowiedz Link Zgłoś
tercia7 Re: SKLEP Z E ZDROWĄ ŻYWNOŚCIĄ? 16.11.06, 22:02 Mogę zapytać gdzie jest ten sklepik? Chodzi mi o żywność bezglutenową... Kupuję ją w sklepie na Piłsudskiego, ale chciałabym wiedzieć gdzie jeszcze mozna ją kupić w Chrzanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
tercia7 Re: SKLEP Z E ZDROWĄ ŻYWNOŚCIĄ? 08.12.06, 08:51 ann_alice zaglądnij tu ... bo jestem ciekawa tego sklepu z bezglutenową zywnością... Odpowiedz Link Zgłoś