enaka 19.03.07, 14:18 Czy nie sadzicie, ze to forum powinno stac sie forum fotograficznym? Jedni mogliby sie pochwalic swoja praca, inni, mniej doswiadczeni, podpatrzec pomysly. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usianka Re: fotoforum 19.03.07, 14:50 miło by było... jak na razie fotki są linkowane do innych stron Odpowiedz Link
awok jestem za! 19.03.07, 17:26 chociaż nie umiem wklejać zdjęć ale wierzę, że ktoś by mnie naumiał Odpowiedz Link
em_es a forum prywatne może być fotoforum? 20.03.07, 13:55 bo chyba nie może - no chyba, że coś się zmieniło ale pomysł fajny oczywiście Odpowiedz Link
margot79 Re: a forum prywatne może być fotoforum? 26.03.07, 17:57 Gdyby się dało, to byłoby świetnie! Odpowiedz Link
enaka Re: a forum prywatne może być fotoforum? 27.03.07, 14:39 Sadzilam, ze wszystkie ponizsze fora fotograficzne sa prywatne: fotoforum.gazeta.pl/0,0.html Ale moze sie myle. Odpowiedz Link
em_es to nie są fora prywatne 29.03.07, 08:51 jeśli się mylę i coś się zmieniło, to proszę mnie poprawić, ale do tej pory nie było możliwości utworzenia prywatnego fotoforum, fora fotograficzne co prawda bywają tworzone na życzenie użytkowników (np. jako uzupełnienie forum dyskusyjnego) i posiadają społecznych moderatorów (jak Galeria Potraw np.), jednak nie są prywatne Odpowiedz Link
ixeska Re: to nie są fora prywatne 03.05.07, 16:01 Chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wklejac fotki, no nie??? ) Odpowiedz Link
ioki9 Nie ;p 03.05.07, 17:41 Ja tam nie lubię tych for fotograficznych. Cały urok tego forum polega na tym, że można ..i pogadać ...i popytać ...i pokazać swoje zdjęcia. Mi się podoba tak jak jest. Odpowiedz Link