ewewam 13.04.10, 21:26 Witam mam ogromny problem a zarazem pytanie. Jaki prezent kupic na 10 urodziny chlopcu? Prosze serdecznie o porade.Podkreslam ze nie jest on ani moim ani meza chrzesniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Prezent dla 10-latka 14.04.10, 00:19 A jakie ma znaczenie fakt, że ten chłopiec nie jest waszym chrześniakiem? Chyba wazniejsze jest, kim on jest i czym sie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Prezent dla 10-latka 10.11.10, 20:20 angazetka napisała: > A jakie ma znaczenie fakt, że ten chłopiec nie jest waszym > chrześniakiem? Chyba wazniejsze jest, kim on jest i czym sie > interesuje. Może finansowy tj kwestia kasy na prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Prezent dla 10-latka 14.04.10, 00:31 Poszukaj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/f,583,Zakupy.html A jak masz dużo pieniędzy na ten prezent, to polecam geomagi Ostatnio bawił się nimi mój 12-latek (bo młodsza siostra dostała nowe komplety). Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: Prezent dla 10-latka 14.04.10, 08:48 A czym się interesuje i ile pieniędzy chcesz przeznaczyć? Niesmiertelne klocki lego, np. z serii star wars merlin.pl/Star-Wars_klocki-klocki-lego/browse/search/206,2423,1.html? phrase=Star+Wars&x=16&y=14&offer&category=2423&title=&firm=&sort=ra nk&gclid=CNqNi9fLhaECFQ8qDgodol41vw Wypasioną grę planszową, np. taką: www.rebel.pl/product.php/1,606/9642/Carcassonne-BIG-BOX.html To jest gra z rozszerzeniami, mozna kupic samą podstawę za ok. 60 zł lub taką: merlin.pl/Monopoly-City-gra- planszowa_Hasbro/browse/product/206,696232.html Geomagi też polecam merlin.pl/geomag/browse/search/206,,1.html?phrase=geomag&brand=&place=206+simple&offer&category=&title=&sort=r ank&x=0&y=0 Wszystkie te rzeczy są dostępne DUŻO taniej na allegro, ale nie chciałam podawać konkretnych linków. Odpowiedz Link Zgłoś
alpha_beata Re: Prezent dla 10-latka 15.04.10, 12:45 Może klocki lego lub nieco tańsze a także fajne klocki cobi, lub jakaś gra komputerowa. Odpowiedz Link Zgłoś
patrium Re: Prezent dla 10-latka 10.11.10, 13:50 No własne, zbliżają się święta, Mikołaj i trzeba coś dzieciakom kupić, a tak naprawdę nigdy nie wiadomo w co zainwestować. Jeszcze dla takiego 10-latka jest sto razy trudniej kupić prezent,l bo ma już soje wymagania. Myślicie, ze gra na komputer będzie dobra./ Nawet udało mi się znaleźć sporo takich fajnych, akurat dla dziecka w takim wieku na swiatekgier.pl No cos trzeba będzie wreszcie wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Prezent dla 10-latka 10.11.10, 19:38 moj siostrzeniec jeszcze pod 2 latach jest pod wrazeniem prezentu od nas i jest on przedmiotem jego dumy - kupilismy mu scyzoryk Laguiole w skorzanym etui. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Prezent dla 10-latka 10.11.10, 21:33 a który mu kupiliście..ten za 79 co jest na allegro? Prostszy model czy bardziej wielofunkcyjny. Zastanawiam się czy nie kupić synowi do kompletu z krzesiwem...tylko jak mi się pokroi i coś podpali..ech Odpowiedz Link Zgłoś