jagabaga92 19.11.15, 08:37 Dzieci przygotowują scenki mitów. Grupce mojego syna przypadł mit o Prometeuszu, w którym syn jest narratorem. Jaki strój mu przygotować, żeby było ŁATWO i SZYBKO? Ja kompletnie nie mam smykałki w wymyślaniu i tworzeniu strojów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camel_3d tu masz 19.11.15, 09:27 sandaly pewnie macie, przescieradlo sie znajdzie... a wieniec laurowy tez sklecisz i spryskasz zlotym sprayem Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: tu lepsza fotka 19.11.15, 09:50 przeciez nie musi byc obszywane... moze byc bez tego na brzegach..wystarczy biale. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: tu lepsza fotka 19.11.15, 12:09 > a kto to będzie obszywał? Mama narratora Odpowiedz Link Zgłoś
jagabaga92 Re: tu lepsza fotka 19.11.15, 12:11 Niezłe sobie Mama narratora zaznaczyła w pierwszym poście, że jest lewa m. in. do wszelkich obszyć Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Strój dla narratora mitu 19.11.15, 10:53 Udrapowane prześcieradło i sandały Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: Strój dla narratora mitu 21.11.15, 00:48 Kilka liści laurowych potraktowanych złotym sprayem/ teraz przed świętami jest wszędzie/ i przychwyconych nitką do opaski czy też samej tuniki z prześcieradła dopełni strój. Robiłam kiedyś taki kostium z szala dużego od sukni ślubnej. Obszyłam podobnie jak na focie wyżej-ręcznie i szybko, bo czasu było niewiele. Udekorowałam listkami złoconymi ze starego bożonarodzeniowego stroika. Wyszło super. Pracy niewiele i nie trzeba żadnych specjalnych umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Strój dla narratora mitu 21.11.15, 12:06 Przed świetami jest ostrokrzew, a nie laur. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Strój dla narratora mitu 21.11.15, 12:16 Myślisz, że ktoś się połapie? Złote ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Strój dla narratora mitu 21.11.15, 10:46 A tak ogólnie - to wpisz sobie: strój grecki z prześcieradła i obejrzyj grafikę. Moim zdaniem wystarczy białe, czyste prześcieradło, stylowy sznurek, jakieś broszki i pozłacane laury... Odpowiedz Link Zgłoś