Gość: ewa IP: *.noname.net.icm.edu.pl 23.04.02, 13:56 mam 10 letniom corke i zastanawiam sie czy dawac jej jeszcze rajstopy (cienkie co prawda) - mimo ze jest cieplo to jednak rano podwiewa . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roseanne Re: jakie rastopy na teraz IP: *.sympatico.ca 23.04.02, 15:16 daj jej rajstopy, a do teczki pare skarpet. moja 7 latka po prostu sie przebiera w szkole, jak jej za goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: jakie rastopy na teraz IP: 209.226.65.* 23.04.02, 15:34 rozo - twoja coreczka bardzo cie kocha i nie chce ci robic przykrosci - dzieciom zawsze (!) jest za cieplo, czasem tylko maja lepszy charakter od nas i robia wiele dla swietego spokoju - ona ci to powie za jakies 10 lat zadnych rajstop, zadnych czapek, szalikow, rekawic chyba, ze jest -20 w wietrze, poza tym zawsze mozna sie rozgrzac biegnac szybko za kolezanka, ktora tez juz ciut zmarzla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne oj DODO IP: *.sympatico.ca 23.04.02, 15:54 moze i dzieciom jest zawsze za cieplo. Ale jak rano tupta w mijscu i tuli sie do mnie oczekujac na autobusik (dzis -2) no to wiesz ,ten tego. jak jest cieplej to nie ma sprawy, tez pamietam wymykanie sie do szkolki w letnim ubranku (pod chalatem, obowiazkowym w podstawowce). Oby do wiosny. Tulipany jeszcze nie padly :o) Odpowiedz Link Zgłoś