Dodaj do ulubionych

Stała sie rzecz straszna

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 23:23
Stalo sie cos strasznego, i prawde mowiac nie wiem, kogo sie poradzic, wstydze
sie tego juz od tygodnia. mialo to miejsce w dlugi weekend, gdy wraz z zona i
corka pojechalismy na weekend na Mazury. wszystko bylo ok, gdyby nie jeden
epizod - straszny epizod. mieszkalismy w pensjonacie, w pokoju z lazienka;
ostatni raz bylismy na wczasach z Izunia, gdy miala 2 latka, a teraz ma juz 5.
i w pierwszy dzien po przyjezdzie bylem zmeczony po podrozy, w koncu z Łodzi to
kawalek drogi. spalem jeszcze o 10 rano. zona i Iza wstaly wczesniej, zona
brala prysznic, a mala sie nudzila; musze jeszcze wspomniec, ze mamy duzy dom,
i Iza ma swoj pokoj i nigdy nie spedza z nami nocy ani porankow.

nie wiem, co jej przyszlo do glowy, ale zeszla ze swojego lozka i weszla do
mnie pod koldre. gdy sie obudzilem, poczulem tylko z ktos dotyka mojego penisa.
to bylo okropne - widziec usmiechnieta twarzyczke Izy, i pyatanie "co to tatus
w majtkach ma"? normalnie wlozyla mi reke w bokserki! najgorsze, ze dostalem
wtedy wzwod. do konca wyjazdu juz siebie i ją pilnowalem, budzilem sie w nocy i
wczesnie rano; teraz ciagle sie boje, ze ona wroci do tego. czesto patrzy sie w
okolice mojego proncia, raz nawet probowala dotknac, oczywisci mialem wtedy
spodnie, ale przeciez to straszne! nie mowilem zony, najbardziej boje sie, ze
posadzi mnie o molestowanie Izy. co mam teraz zrobic?
Obserwuj wątek
    • Gość: nick Re: Stała sie rzecz straszna IP: *.intech.pl 09.05.02, 00:10
      Jakiś popierdolony buc o ksywie: artur_72 napisał(a)m.in:

>
      > posadzi mnie o molestowanie Izy. co mam teraz zrobic?
      >

Prowokacja nieudana cwelu.Co masz teraz zrobić?Najlepiej udaj się do psychiatry
      ty niedojebany świrze.
      • Gość: ja Re: Stała sie rzecz straszna IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 10:31
        Ale skończony cham z tego nicka !!!!!!!!!!!!!!!!
        • chudyy Re: Stała sie rzecz straszna 09.05.02, 10:57
          Gość portalu: ja napisał(a):
          > Ale skończony cham z tego nicka !!!!!!!!!!!!!!!!

no cham, ale opis kolesia co ma problem to lekko zaciąga prowokacją; dlaczego? za
          dużo szczegółów mnie się wydaje.
          mam córkę i coś wiem o naturalnej ciekawości małych dzieci, ale ten opis brzydko
          pachnie
      • Gość: artur_72 prostak IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 00:28
        czlowieku, co ty robisz na tym forum? masz dzieci? jesli tak, to gratuluje im
        takiego ojca. pozazdroscic

lepiej juz pracuj w tym swoim ipnecie, zamiast wchodzic ze słomą w butach na to
        forum.
    • Gość: rubeus (Nie)Stała sie rzecz straszna IP: *.noname.net.icm.edu.pl 09.05.02, 10:58
      Nie stało sie nic strasznego - przecież to była zwykła reakcja
      fizjologiczna!!! . Powiedz o zajściu żonie, porozmawiaj z córką że nie dotyka
      się tatusia/mamusi w tym miejscu, lub poproś żonę o to. To jest też dobry czas
      na wytłumaczenie córce róznic między chłopcami a dziewczynkami i w ogóle
      pierwsze informacje na temat seksualności (są książeczki dla dzieci w tym wieku
      i proste poradniki dla rodziców).
      Jeśli
      • Gość: mamusia Re: (Nie)Stała sie rzecz straszna IP: *.proxy.aol.com 09.05.02, 19:55
        prowokacja pachnie wiek malej - 5-latka juz powinna znac i chlopiece i damskie
        narzady plciowe. wiec jesli opis jest prawdziwy to drodzy rodzice izy maja
        troche tylow. ale bez paniki - wystarczy, ze je kazde z was bedzie przy kazdej
        ew. probie dotkniecia mowic, ze zadne z was sobie tego nie zyczy, ze nie
        lubicie etc. a najlepiej od razu dodac, ze jej rowniez nikomu (poza myciem ew.)
        nie wolno dotykac.
        moja mala ma 2 3/4 - probowala "polaskotac" tate i mnie tez ale jej
        powiedzielismy, ze nie chcemy i przestala. a jak sie chciala zbuntowac przy
        myciu jej- ze ona tez nie chce i nie lubi, to jej przyznalismy racje tylko
        wyjasnilismy, ze pupa nieladnie pachnie i trzeba ja potraktowac myjka.
        • Gość: artur_72 Re: (Nie)Stała sie rzecz straszna IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 00:34
          dziekuje za wsparcie, skorzystam z dobrych rad.
          co do wieku Izy, to staramy sie nie useksualniac zbytnio córki - mieszkamy w
          dobrej dzielnicy a nie w jakichs blokach, gdzie dzieciaki.... szkoda gadac.
          • roseanne Re: (Nie)Stała sie rzecz straszna 10.05.02, 00:41
            nie zaleznie od dzielnicy dziewczynka powinna wiedziec czym sie rozni od
            chlopczyka i MUSI byc swiadoma , ze nikt nie ma prawa dotykac jej w"okolice
            majtek".
            rozne typki sie zdarzaja!!!!!
          • Gość: mamusia Re: (Nie)Stała sie rzecz straszna IP: *.proxy.aol.com 10.05.02, 15:53
            na jakim wy swiecie zyjecie rodzice izy - twoje bardzo nieprzyjemne
            doswiadczenie pokazuje, ze warto pojsc inna, otwarta droga. zaoszczedzicie
            sobie teraz klopotu, a i w przyszlosci iza wam zaufa i opowie o swoich
            problemach - i oby to byly pierwsze milosci a nie molestowanie przez kogos. jak
            ma sie w przyszlosci odwazyc na taka intymna rozmowe jezeli nauczycie ja teraz,
            ze temat jest tabu. a jako anekdote przytocze mojego kolege ze szkoly - ktory
            zdesperowany niewiedza (2 klasa podstawowki) zamknal nas u siebie w domu i nie
            wypuscil dopoki mu kazdy nie pokazal przyrodzenia.
            popatrz na nas - mala ma niecale 3 latka. nigdy sie nie przemykalismy z
            lazienki do pokoju ani nie bronilam jej zajrzec pod prysznic, naturalna koleja
            rzeczy chciala i mnie i meza "polaskotac" i teraz juz wie, ze sa czesci ciala
            absolutnie intymne. wrecz przesadnie podkresla, ze ona tez nie lubi i myje sie
            sama.
    • fnoll Re: Stała sie rzecz straszna 10.05.02, 10:53
      wyluzuj smile

mozesz jasno powiedziec swojej corce, ze twoj siusiak to twoja sprawa i nie
      zyczysz sobie zadnych ingerencji z jej strony i tyle
      jak dziecko wyczuje, ze jestes jakis nerwowy w tych kwestiach, to bedzie mialo
      zla nauke na przyszlosc

pzdr

fnoll
      • Gość: mamma2 Re: Stała sie rzecz straszna IP: *.chello.pl 10.05.02, 18:26
        A co ma piernik do wiatraka: bloki czy dobra dzielnica. jak już ktoś napisał
        niezależnie od dzielnicy dziecko powinno odróżniać chłopca od dziewczynki i
        wiedzieć, że pewne okolice ciała są intymne i nie powinno się ich dotykać. I co
        to znaczy "useksualniać"? Czy rzetelna wiedza i wyznaczenie własnych granic
        jest bardziej useksualniająca niż głaskanie tatusia po ptaszku? Jeśli wy nie
        będziecie potrafili ich wyznaczyć Wasza córka również nie będzie tego
        potrafiła, tym łatwiejszym stanie się łupem pedofilów. Piszę to z
        własnego "dziecięcego" doświadczenia.
        Aha przyznam że Twój drugi post po prostu zwalił mnie z nóg.
    • Gość: Police Re: PRZESTANCIE ODPISYWAC PEDOFILOWI IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.05.02, 20:15
      A to ci dopiero zboczona 5 latka. Pracowalam kiedys na Komendzie Glownej
      Policji w sekcji przestepstw dokonywanych na dzieciach. Mialam do czynienia z
      takimi zboczencami jak ty.Jeden wsuwal sie pod koldre 7 letniej corki jak matka
      szla na druga zmiane do pracy. Teraz gnije wiezieniu. Moze i ty odbywasz taka
      kare.
      • Gość: mamusia Re: PRZESTANCIE ODPISYWAC PEDOFILOWI IP: *.proxy.aol.com 10.05.02, 20:47
        biore pod uwage ze historia jest zfalszowana (mala jest za duza), ale moze
        nasze odpowiedzi pomoga w wychowywaniu innym - takim co to sie plonia jak malec
        zapyta co tata/mama ma w majtkach.
        bo sam/a musisz przyznac, ze najlepsza prewencja molestowania dzieci (zoladek
        mi sie sciska za kazdym razem)to ich rozsadne i odpowiednie do wieku ale
        otwarte wychowanie seksualne.
        • Gość: Police Re: PRZESTANCIE ODPISYWAC PEDOFILOWI IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.05.02, 17:28
          Nie sadze ze ten akurat watek jest dobry aby dyskutowac powaznie na temat
          uswiadamiania i wychowania seksualnego. Lepiej zalozyc inny watek. To ze
          dziecko jest uswiadomione i wie jak nazywac poszczegolne czesci ciala, nie
          ustrzeze go przed pedofilem. Oczywiscie nie jestem za traktowaniem tego
          tematu jako tabu, ale nie mozna rowniez dzieci uszczesliwiac na sile , zbyt
          wczesnie do ich wieku. Wazne jest natomiast uczyc dziecko co to znaczy dobry i
          zly dotyk. Trzeba je uczyc tego aby zwierzyly sie komus komu ufaja( rodzic,
          nauczyciel itp) w razie problemow z kims kto czyni ze czuja sie zle. Wiekszosc
          pedofilow dziala w obrebie rodziny. Moga to byc czlonkowie rodzin lub osoby
          zwiazane z rodzina, ktorzy celowo przyjaznia sie z rodzicami, aby zdobyc ich
          zaufanie i w dogodnym momencie zostac sam na sam z dzieckiem. Staraja sie
          wzbudzic w dziecku poczucie winy, wstydu. Zmuszaja je do utrzymania
          sekretu ,strasza badz szantazuja, aby prawda nie wyszla na jaw. Najgorsze co
          moze spotkac abjuzowane dziecko to brak wiary w to co dziecko mowi, jezeli juz
          odwazy sie powiedziec te straszna prawde, badz zatajanie prawdy przed innymi(
          tajemnica rodzinna).
          • Gość: mamusia Re: PRZESTANCIE ODPISYWAC PEDOFILOWI IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 19:35
            wszystko to odpowiada stanowi mojej wiedzy. tylko latwiej rozmawiac o dobrym i
            zlym dotyku (szczegolnie ze strony najblizszych)jesli dziecko swiadome jest
            intymnosci ludzkiego ciala. kiedy zaczyna sie wychowanie seksualne a kiedy jest
            to dopiero nazywanie czesci ciala po imieniu i podkreslanie ich intymnosci to
            sprawa zaiste wylacznie definicji, waskiej lub szerokiej. dla mnie wychowanie
            seksualne zaczyna sie od od nazwania pupy pupa. w moim wypadku mala pacnela
            mnie w (ubrany)biust i mowi "duzy brzuch". wiec ja najnormalniej w swiecie ja
            poprawilam, ze to biust wlasnie i ze mnie zabolalo. mysle, ze to bylo adekwatne
            do jej wieku i sytuacji.
            ale nurtuje mnie inna sprawa - jak ocenic watek taki jak ten ? po czym poznac
            czy zalozyciel jest serio ? przyznam, ze mam obawy iz jakis pedofil czytajac
            o "normalnosci" dzieciecej ciekawosci moze poczuc sie utwierdzony w tym co
            podsuwa mu (tak czytalam) jego chora wyobraznia.
            • Gość: ewa TO BZDURY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 12.05.02, 21:55
              GDYBY CORKA MIALA 2 LUB 3 LATKA TO MOZE BYM UWIERZYLA, MAM 2 DZIECI 6 I 7 LAT I
              DOSKONALE WIEM JAK SIE DZIECKO ROZWIJA!!!!!!!!!!!! tO JAKAS PROWOKACJA ALBO
              WYTLUMACZENIE SIE PRZED SAMYM SOBA. NA MIEJSCU TWOJEJ ZONY CHRONILABYM CORKE
              PRZED TOBA.
              • Gość: mamusia Re: TO BZDURY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 13.05.02, 12:12
                tez sie tego obawiam, ze facet szuka usprawiedliwienia. mnie tez wiek sie nie
                zgadza.
      • Gość: 12 Re: PRZESTANCIE ODPISYWAC PEDOFILOWI IP: *.derep.cegelec.alcatel.fr / 10.22.33.* 13.05.02, 17:18
        a moim
        • Gość: frisky2 Re: PRZESTANCIE ODPISYWAC PEDOFILOWI IP: 62.233.139.* 13.05.02, 17:26
          Przeciez z samego tytulu watku widac ze to podpucha. Czy jakikolwiek rodzic
          napisalby, ze stala sie rzecz straszna, bo dziecko dotknelo go w przyrodzenie?
          Chyba ze sam by zrobil rzecz straszna.....
          A jesli facet jest rzeczywiscie pedofilem, to dla niego jest jedna rada - jak
          najszybciej do seksuologa, psychologa itp.
          • Gość: mamusia Re: PRZESTANCIE ODPISYWAC PEDOFILOWI IP: *.proxy.aol.com 14.05.02, 19:49
            a mnie sie to w innym punkcie nie zgadza - dzieci bezkrytycznie przejmuja
            wzorce zachowan rodzicow, 5letnia dziewczynka wychowana jak mowi
            facet "aseksualnie" lub wg mnie po koltunsku nie "odwazyla by" sie na zlamanie
            tabu, raczej poszukalaby informacji wsrod rowiesnikow (sama pamietam ze w
            przedszkolu za pokazanie pupy kosztowalo cukierka).
            i co dalej, moze warto zeby police faceta wytropila.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka