Gość: Kaśka IP: 212.14.38.* 24.09.02, 09:17 Pilnie poszukuję psychologa - pedagoga dla przedszkolaka w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśka Re: Psycholog w Szczecinie IP: 212.14.38.* 02.10.02, 09:02 Litości, halo, czy jest tam ktoś ze Szczecina - to bardzo pilne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artuone Re: Psycholog w Szczecinie 06.10.02, 23:33 ... jestem ze szczecina... kobieto!!! otworz ksiazke telefoniczna!!! z kad ty jestes???? KSIAZKA TELEFONICZNA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Psycholog w Szczecinie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 15:43 Dzięki za wyjątkowe wsparcie i tolerancję!!! Czy masz mnie za idiotkę?? Wyobraź sobie, że wiem że istnieją książki telefoniczne, a nawet gazety z gazetą. pl włącznie! Chodzi o długoterminową poiekę na przedszkolakiem z widocznym kalectwem, o pomoc jemu w akceptacji tego problemu i mnie jako matce takiego dziecka w pogodzeniu z się z tym problemem. I wyobraź sobie że trzech kolejnych psychologów miało na ten temat mniejsze pojęcie ode mnie. Nie chcę już dłużej eksperymentować, pytałam o kogoś sprawdzonego. Gratuluję samozadowolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
artuone Re: Psycholog w Szczecinie 07.10.02, 17:16 sorry ale twoje zapytanie brzmialo czy niezna ktos dobrego psychologa! Skad ja mialem wiedziec ze to jet powazniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś