05.03.12, 10:00
Dziewczyny, zdecydowalam sie na kupno tego wozka. Dziec przyjdzie na swiat koniec kwietnia/poczatek maja. Wozek obejrzalam, pojezdzilam nim, przeczytalam chyba wszystkie wpisy na tym forum. wink Generalnie to wlasnie on najbardziej odpowiada moim potrzebom. I jest piekny. Wybralam kolor Purple (po glowie chodzil mi jeszcze ew. Dark Navy).
I teraz pytanie - gdzie powinnam go kupic? Nie sztuka jest - wg mnie - wejsc do pierwszego lepszego sklepu i zalatwic sprawe (moj chlop uwaza cos wrecz odwrotnego ;D). Ja lubie rozsadnie, metodycznie... I tak blakam sie od naszych internetowych sklepow, po te niemieckie, bujam sie po ebayach i nawet na Amazonie wyladowalam. O naszym Allegro sie nie wypowiadam, tablica.pl juz lepsza. Nie jestem nastawiona ani na nowy wozek ani na uzywany. Skusi mnie okazja. I chyba wlasnie taka pojawila sie na ww. tablicy. Dark Navy, maj 2011, idealny stan, dwa spiworki i parasolka (w bezu), torba na zakupy i kocyk. 3600. Tylko napalilam sie na fiolet i nie mam pojecia jak ten granat z bezem wyglada.
Doradzicie? Pomozecie? smile
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: Stokke 05.03.12, 10:04
      a ta oferta? jeżeli bym szukała wózka z gondolą to bym się zdecydowała 4kids.com.pl/produkt/opis/7331/promocja_wzek_stokke_xplory_summer_kit_torba
      • sylki Re: Stokke 05.03.12, 10:14
        Kochana, bierz, ten który ci się podoba, a oferta jaką wkleiła Pomilak jest bardzo fajna smile
        Na śpiwór przyjdzie jeszcze czas smile
        Upolujesz coś używanego, nie wiem czy mamadawidka ma jeszcze na sprzedaż, ale miała właśnie fioletowy śpiwór
        • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 10:27
          Tak, widzialam ja. smile)) Z tych sklepowych jest najrozsadniejsza. Tylko nie widzialam ani jednego SK na oczy i nie wiem z czym to sie je. smile
          • mama1dawidka Re: Stokke 05.03.12, 11:23
            Ja mialam purple smile
            I sk pixxel
            I powiem tak fajnie wyglada zaraz jak mala pojdzie spac wkleje ci foteczke
            Ja sk uzywalam jak swoj daszej pralam
            Choc zdazylo mi sie go zalozyc i na siedzisko tzn na plastik
            ( dopiero sylki mnie oswiecila ze to sie na siedzisko zaklada )
            Heehehe a sk hmmmm miec jest fajnie ale jak nie bedziesz kiala to tez strata zadna
            Gdzies w necie ostatnio widzialam tu w niemczech komplet za 750 euro
            Choc okazji trzeba szukac ja za mojego z sk spiworkiem uchwytem na napoje
            Dalam 500 euro czyli tanio jak barszcz....
            Fakt kupilam uzywke
            A spiworek fajna sprawa na duze mrozy
            Bardzo cieply mysle dobry do 0 potem mi natala sie juz pocila
            A jesienia jak mlodego odprowadzalam
            To ja w pamku dawalam do spiworka na to kurteczka i jechalam
            Nozki byly cieplutkie bo to taki cieply on jest!
            • sylki Re: Stokke 05.03.12, 11:26
              Ta śpiworek ten z nogami, jest bardzo ciepły.
              Robiłam tak jak Mamadawidka big_grin i nie raz dziecko mimo to było spocone.
              • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 11:39
                Dotykalam ten najdrozszy - jakosc wykonania i materialy powalaly (nie na tyle zeby byl wart 800 zl big_grin) ale jednak. Bylam w szoku i po powrocie do domu pomacalam swoj spiwor. Coz, dzieci maja lepiej. big_grin
            • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 11:36
              Ooo, dziekuje za zdj. Teraz te wozki podrozaly, prawda? W sumie spiworek bedzie mi potrzebny do spacerowki, bo maly pewnie wyrosnie do zimy z gondolki. Ten dzielony na nozki jest taki cieply??
              • sylki Re: Stokke 05.03.12, 11:45
                Tak jest bardzo ciepły smile
                Wózki podrożały...czekaj musiałabym poszukać, gdzieś widziałam sklep z tanimi stokke w PL
                musze poszukać
                • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 11:50
                  Nawet na bobowozkach juz podrozaly. smile Mam rozpiske co i jak ale zostala w samochodzie. Jak wroce z pogrzebu, to napisze, ktore sklepy bralam pod uwage. No i chyba moga
                  jeszcze udzielac rabatow? Przed kupnem powstrzymuje mnie jeszcze fakt, ze z duzym prawdopodobienstwem bede jechala do Holandii i moze tam..?
                  • sylki Re: Stokke 05.03.12, 11:57
                    w bobowozkach się nie zamawia, bo będziesz czekać do usranej.....a Holandia to może być dobry pomysł, tylko czy te wózki tam są tanie
                    • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 12:13
                      Wiem, dlatego napisalam, ze nawet tam. smile W Holandii uzywka, ale ostatnio ogladalam ichniejszy serwis aukcyjny i niewiele tego bylo. uncertain
        • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 10:33
          Po prostu moj chlop jest taki, ze chcialby kupic wszystko na raz i miec to z glowy. Dlatego zastrzyglam uszami na widok tamtego zestawu ze spiworkami itp. big_grin
        • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 10:41
          A! Sylki! Szczerze zazdraszczam corki. Syna w Pinku nie ulokuje. Gdybym miala miec corke, to nie mialabym zadnych dylematow. big_grin
          • sylki Re: Stokke 05.03.12, 10:48
            A dziękuję bardzo smile

Dodam jeszcze ze navy z beżem wygląda fajnie, rozjaśnia go .

Zawsze na zimę możesz dokupić winter kit w kolorze fioletowym suspicious
            NA używki na bank trafisz (sama będę się na jesień pozbywać wszystkiego sad)
            • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 10:57
              Bo corka wyrosnie? Uch, ktos sie ucieszy.
              WK podoba mi sie bialy, a futerko rzadzi. big_grin Gdy nie bylam w ciazy, to nie mialam pojecia, ze sa tak fantastyczne rzeczy dla dzieci. Miesiac temu myslalam, ze wszystkie wozki sa takie same. Zobaczylam wtedy Bugaboo i niezle sie zdziwilam. A potem to forum i bylo juz po mnie. smile))
              • sylki Re: Stokke 05.03.12, 11:00
                Ech mi też biały, piękny jest, brudzący, ale piękny...niestety to edycja limitowana z 2010r. Na forum ma go Didis.
                W 2011 wszedł limitowany srebrny, ten mi się nie podoba.

Futerko, no tak piękne...ech mogłam go kupić...
                • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 11:18
                  Czasami gdzies widac ten WK - glownie na uzywkach. A srebrny, fakt, niezbyt im sie udal. Ino ja tylko zdjecia widzialam.
                  Czemu nie kupilas futerka? Niezle podbiloby Ci teraz cene. smile
                  Ja mam slabosc do owiec, dziecko bedzie mialo i w lozeczku i w wozeczku i na podlodze. A jak pojedziemy w gory to zarzuce na plecy swoja goralska kamizelke. Tez z owcy. big_grin
                  • sylki Re: Stokke 05.03.12, 11:24
                    Bo 800 zł, dla mnie to spory wydatek, w zasadzie mogłam kupić, ale wolałam kupić sobie i męzowi buty do squasha big_grin
                    W zasadzie, to nie mam torby na pieluchy, bo mi już nie potrzebna była, kupiłam wózek jak Mała miała 19 miesięcy, poza tym średnio mi się podobają one.
                    Nie mam SK- ale cholera wie czy mieć nie będę wink
                    Nie mam futra, tego na pewno mieć już nie będę

Nie mam bugaboo bee all black

Jak widać nie można mieć wszystkiego, fajnie jest móc coś chcieć i do tego dążyć, tak miałam ze Stokke i z WK, cholernie się cieszę, że to mam
                    • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 11:45
                      To oczywiste, tylko zauwazylam, ze nieraz uzywki na All ida za horrendalne pieniadze i tak wydedukowalam, ze na skorze niewiele sie straci. No ale skora owcza to chyba nie jest najlepsza inwestycja. big_grin Swoja droga tez bym wolala buty.

Czytalam Wasze watki i widzialam, ile radosci dawal Wam kazdy drobiazg. To urocze. smile
                  • aga_1980_31 Re: Stokke 05.03.12, 11:30
                    Ja mam skórę hand made i jestem bardzo zadowolona i przede wszystkim kosztowała mnie 150 zł a nie 800zł te pieniądze wolę wydać np na SK
                    • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 11:52
                      A jak ja wykroilas? Generalnie przeszedl mi ten pomysl przez glowe, ale co z zapachem? Mnie podobaja sie muflony - sa wlochate i maja ladny kolor, ale tym zapachem przejdzie tapicerka... Czy myle sie?
                      • aga_1980_31 Re: Stokke 05.03.12, 11:58
                        Ja mam skórę z włosiem ok 10cm w kolorze różowym, wykroiłam sama na wzór oryginalnej. Nie ma zapachu a właściwie pachnie chemią ale bardzo delikatnie, tapicerka żadnym zapachem nie przeszła używam jej już od października smile
                        • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 12:11
                          Bo Wy macie te farbowane i dlatego. sad
                          • aga_1980_31 Re: Stokke 05.03.12, 12:21
                            Mi przede wszystkim zależało na kolorowej bo zbliżonej do WK nie mogłam znaleźć więc kupiłam kolorystycznie do tapicerki i jestem bardzo zadowolona smile
                            • sylki Re: Stokke 05.03.12, 12:22
                              heh moja fioletowa też cudnie by wyglądała, ale z bastowałam nie miałam serca zabierać dzieciakom dywanika smile
                              • aga_1980_31 Re: Stokke 05.03.12, 12:24
                                Hehehhehehe to się nazywa fajna mama big_grin Ja taka nie jestem tongue_out
                            • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 12:27
                              Ale Wy cwaniary macie corki. smile))
                              • sylki Re: Stokke 05.03.12, 12:29
                                Nawet po dwie tongue_out
                                • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 12:35
                                  big_grin Ale Wam fajnie.

No dobra, przyznam sie. Chodzi jeszcze o misia - Fioleta. big_grin To czlonek naszej rodziny, ktorego pyszczek zdaje sie mowic „Czy ja mam mozg?”. big_grin Ma takie oczy teskniace za rozumem i ten wozek Purple to glownie pod niego. big_grin
                                  • aga_1980_31 Re: Stokke 05.03.12, 12:40
                                    Na tablicy jest fioletowy stokke ze spiworkiem parasolką i adapterami za 3400
                                    • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 12:56
                                      Widzialam, ale zniecheca mnie to, ze ma dwa lata. I porownujac do tej oferty z Dark Navy... No wiesz. smile
                                      • sylki Re: Stokke 05.03.12, 12:59
                                        Zawsze możesz kupić ten z dark navy, jak ci się kolor nie będzie jednak widział, kupisz fiolet a to sprzedasz.
                                        Sprzedaje się tapicerkę + budkę + torbę na zakupy i taki sam zestaw się kupuje smile
                                        • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 13:05
                                          A! Myslalam, ze torby nie! Kurde, teraz mi sie spieszy, ale potem pobuszuje i zobacze jakie sa srednio ceny tych tapicerek i jak sa chodliwe.
                                          • sylki Re: Stokke 05.03.12, 13:10
                                            torba na zakupy, torba na pieluchy nie smile
                                            torba na zakupy to to co stoi na wózku, a pieluchowa to ta którą zawieszasz smile
                                            • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 13:15
                                              Rozumiem. Po prostu to, co jest w zestawie. Tylko teraz wrocilam do punktu wyjscia. big_grin
                                      • aga_1980_31 Re: Stokke 05.03.12, 13:01
                                        To fakt masz rację smile
                                  • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 12:41
                                    A poza tym wszyscy w rodzinie zdrowi. big_grin
      • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 10:31
        Widzialam. smile Tylko ciezko mi sie zdecydowac. Po prostu zobaczylam tamta oferte na tablicy i zglupialam.
        Ale widze, ze obstawiacie nowy, tak?
        • sylki Re: Stokke 05.03.12, 10:43
          Jeżeli tamten ma gwarancję, a z tego co widzę raczej ma, to bierz.
          Summer Kit to tapicerka na lato, jej koszt to ponad 600 zł, w skład wchodzi
          - budka
          - plecy
          - wkłada frotte na siedzisko do spacerówki
          - parasolka
          - i taka osłonka/daszek p.słoneczny.

Ta więc za 4200 zł możesz mieć
          albo nowy wózek z
          - torbą
          - summer kitem

albo
          używany z
          - torbą
          - 2 śpiworkami
          - parasolką
          - kocykiem
          i jak będziesz chciała, to dokupisz sobie SK i za 4200 masz większy zestaw smile

A jak on był kupiony w maju jako nowy, to gwarancje ma jeszcze 1 rok i 3 miesiące na wszystko, oraz dodatkowo rok (jak został zarejestrowany, jak nie to ty to możesz zrobić) na stelaż czy konstrukcję siedziska.

Jednym słowem ten z tablicy bardziej się opłaca wink
          • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 10:52
            Wiem! Tylko boje sie tego koloru! Gdyby to byl Purple to wzielabym ood razu. smile A co do SK - czytalam u Was, ze jest podobno kiepskiej jakosci i chyba pare dziewczyn bylo mocno niezadowolonych?
            Kurde, pojade chyba do sklepu i przymierze parasolke do tego wozka.
            • sylki Re: Stokke 05.03.12, 10:57
              Dziewczyny pisały coś o napach, że odpadają.
              Zawsze możesz kupić w sklepie purple z SK o ile jeszcze ten kolor mają,
              po czym sprzedać SK i zapolować na dodatki wink
              • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 11:13
                Przeciez to jest nierealne. Jeszcze nie mam wozka a juz ogarnelo mnie chciejstwo i gdyby nie resztki zdrowego rozsadku lezalabym wlasnie na futerku przykryta kocykiem i popijala kawe z kubka wlozonego do uchwytu na kubek. Ach, jeszcze slonce swieci - zaluzje nie pomagaja - potrzebuje parasolki!!! big_grin
                • sylki Re: Stokke 05.03.12, 11:19
                  Tak, szał jest straszny wink
                  Mnie skutecznie stopowała cena, no ale przy 3 dzieci trzeba być rozsądnym, choć wózkomania dopadła mnie właśnie przy 3 dziecku
                  Wyszłam z założenia, że nie można mieć wszystkiego.

Kupiłam skórę z polskiego barana, fioletową, miałam ją wyciąć, by wsadzić do wózka i co, a no dzieci mi ją skonfiskowały...jest taka milusia, a w dupkę grzeje big_grin idealna doczytania bajek czy książek ;D
                  • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 11:27
                    Ze mnie tez zaden krezus no i poki co nie mam nawet jednego brzdaca, wiec jestem w stanie Cie zrozumiec.
                    Pytanie za 100 pkt - skora, ktora kupilas, pachnie owca?
                    • sylki Re: Stokke 05.03.12, 11:30
                      Nie, owcą nie, ale chemią waliła długo. Ciężko jest dostać w Szczecinie skórę, a jak były, to nie w kolorze jaki chciałam. Zamówiłam przez net.
                      • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 11:54
                        Kumam. Mialas „wyprawiana” chemicznie. Te moje muflony smierdza/pachna owca.
                        • sylki Re: Stokke 05.03.12, 11:57
                          raczej farbowaną, bo futro śmierdziało, skóra nie.
            • mkj1904 Re: Stokke 05.03.12, 11:02
              My mamy SK i wcale nie twierdzę, że jest kiepski..... Jak dla nas rewelacja. Prany był co tydz, 2 tyg na plaży, uzywany około 5 miesięcy, przeżył 6 lotów samolotem ( nie mieliśmy jeszcze wtedy PramPack) i wygląda jak nowysmile I ta osłonka przeciwsłoneczna rewelacyjna!!! O wiele praktyczniejsza niż parasolka na wyjazdachsmile Więc my SK polecamy smile
              • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 11:20
                Mialyscie mi pomoc!!! smile)) A mam jeszcze wiekszy metlik w glowie. smile))
                • aga_1980_31 Re: Stokke 05.03.12, 11:26
                  Ja bym chyba wzięła ten używany zawsze możesz sobie potem wymienić tapicerkę na inny kolor jeśli Ci się kolor nie będzie podobał smile
                  • mama1dawidka Re: Stokke 05.03.12, 11:29
                    Noi musisz pamietac ze serwis tez maja rewelacyjny!
                    Nawet po gwarancji!!!
                  • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 11:30
                    A co z gadzetami? smile Boze, moglam po prostu kupic Purple a teraz totalnie zglupialam. uncertain Bo przyznajcie, ta oferta jest b. korzystna...
                    • sylki Re: Stokke 05.03.12, 11:34
                      No jest korzystna, tylko czy będziesz zadowolona z tego koloru?
                      Co do sprzedaży tapicerki, to łatwo się mówi, na allegro jakoś szału na nie nie ma, więc co, sprzedasz ją za 400 zł, a nowa kosztuje 1000zł

Musisz sobie skalkulować wszystko
                      W zasadzie tak czy siak taniej wychodzi navy, nawet ze sprzedaża tapicerki oraz kupnem nowej wink
                      spiworek od gondoli możesz też sprzedać, to kolejne 100-200zł w kieszeni.
                      • aga_1980_31 Re: Stokke 05.03.12, 11:35
                        Sylki ale jeszcze zostaje ebay smile A tam z wymianą tapicerki na inną nie ma żadnego problemu smile
                        • sylki Re: Stokke 05.03.12, 11:46
                          Nie ma, ale ja np, nie mogę tam wystawiać, bo nie mam pay pal
                          • aga_1980_31 Re: Stokke 05.03.12, 11:48
                            Sylki teraz mieć paypala to żaden problem musisz się tylko zarejestrować smile
                • sylki Re: Stokke 05.03.12, 11:29
                  Phi, wiesz co ja miałam jak chciałam stokke a kasy nie miałam, ja tu próbuję sobie go obrzydzić, a te wstrętne baby wink mnie nakręcały jeszcze bardziej...i wiesz co, nie żałuję big_grin

Myślę, że najpierw kup wózek, spiworki nie będą ci potrzebne na już.
                  Spiworek do gondoli też nie, nigdy go nie użyjesz
                  W chwili obecnej potrzebujesz wózka , torby na pieluchy, uchwytu na kubek.
                  Parasolka - hmmmm wiesz mam parasolkę i ten wózek z nią jest przeogromny, nie wiem czy dla maluszka nie wolałabym jednak SK big_grin
                  • aga_1980_31 Re: Stokke 05.03.12, 11:34
                    Ja śpiworka do gondoli używałam i uważam że jest super smile No ale ja rodziłam w grudniu więc Ty już używać nie będziesz na pewno wink
                    Parasolka jest super natomiast osłonki z SK dla ponad rocznego dziecka jakoś sobie nie wyobrażam no chyba że śpi smile
                    • sylki Re: Stokke 05.03.12, 11:35
                      Aga, ale ona nie ma ponad rocznego dziecka wink
                      a SK parasolkę ma, choć dla mnie jest on kolubryniasty z parasolką wink
                      • aga_1980_31 Re: Stokke 05.03.12, 11:47
                        Nie no ja wiem, że nie ma pisałam tylko na moim przykładzie big_grin Że u mnie już osłonka SK się nie sprawdzi także na pierwsze pól roku to tak potem nie koniecznie a parasolka sprawdza się cały czas smile
                      • didis Re: Stokke 05.03.12, 11:50
                        Fajna promocja jest też w 4kids - za 4300 masz gondolę, spacerówkę, sk i torbę do wózka. Musiałabyś dokupić tylko śpiworek no a kolor sama wybierasz. Dokładasz 700 zł, ale masz nówkę. Jak ci się tak fiolet podobał, to moze jak już bvędziesz spacerówką jezdzila się wymienimy na jakiś czas - bo ja mam ochotę potestować navysmile
                        Eff sylki, że też ja dziewczynki nie mama albo ty chłopcabig_grin
                        • sylki Re: Stokke 05.03.12, 11:59
                          Didis, ona o tym z 4kidsa wie tongue_out
                          A ja sie cieszę, ze nie mam chłopca big_grin, bo mam większe możliwości w wyborze koloru ;D
                          No i gdyby był chłopiec nie kupiłabym tak tanio pinka, bo nie pomyslałabym o wymianie tapicerki przecież suspicious
                  • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 11:57
                    Litosci. big_grin Chlop mnie zaraz spyta z kim romansuje, bo siedze taka podekscytowana i swiat dookola dla mnie nie istnieje. big_grin
                    • sylki Re: Stokke 05.03.12, 12:00
                      hahahaha, noo jak już tu wpadłaś, to masz przechlapane tongue_out
                    • aga_1980_31 Re: Stokke 05.03.12, 12:00
                      Skąd ja to znam smile Pocieszę Cię tylko że u mnie ten stan trwa od pięciu lat i nadal nie przemija tongue_out
    • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 12:08
      Dziewczyny, a czym jest tapicerka w Stokke? Po prostu zdejmuje sie ja i wymienia kolor? No ale wtedy - gdybym kupila ten wozek z tablicy - mam bezowa parasolke, granatowe torby i... Ma to sens? Tzn. najpierw kupuje, troche jezdze i sprzedaje zeby moc jezdzic Purple?
      • aga_1980_31 Re: Stokke 05.03.12, 12:10
        Wg mnie beż jest tak uniwersalnym kolorem, że będzie pasował do każdego koloru. Również do purple.
        • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 12:24
          Moze uporzadkujmy. Dziec z maja.
          Potrzebuje: gondolke i spacerowke. Uchwyt na kubek. Torbe na pieluchy. Spiwor tylko na zime - wtedy syn bedzie mial pol roku. Kocyki podobaja mi sie rozne, wiec nie mam cisnienia na ten Stokke. Na SK tez nie, ale mowicie, ze przydatny? No i ten Purple...
          • sylki Re: Stokke 05.03.12, 12:29
            Wiesz przydatny, ale tak naprawdę to gadżet, nie jest niezbędny.
            Tylko jak się napalisz, to juz koniec, po tobie i twoim portfelu suspicious
            • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 12:39
              No wlasnie napalon to jestem jedynie na kolor fioletowy i WK. Chyba popoluje jeszcze na uzywke Purple a jak nie bedzie nic ciekawego w ciagu 2 tyg to kupie ten zestaw z SK i wtedy zima dokupie spiworek. A myslicie, ze 4kids daliby jeszcze rabat?
              • aga_1980_31 Re: Stokke 05.03.12, 12:41
                Podobno 5 % albo 6 chyba są w stanie
                • sylki Re: Stokke 05.03.12, 12:43
                  ja bym próbowała, w końcu zapytać możesz big_grin
                  • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 13:02
                    Zadzwonie do nich. smile
                • thank_you Re: Stokke 05.03.12, 13:00
                  To chyba tak bedzie najlepiej? Nowy, kolor jaki chce, z torba, zima dokupie jeszcze spiworek a za rabat uchwyt. No i SK.
                  • sylki Re: Stokke 05.03.12, 13:04
                    i bez kombinowania smile
    • mama1dawidka Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 13:23

tu fotka z moim stokke z futerkiem ( jeszcze wtedy bylo nieobciete futerko ) sorki za jakosc fotki
      noi futerko mialo jakis tam zapach no jak Sylki pisze taki chemiczny
      teraz mloda na nim uwielbia sie bawic
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/a4eLbk6KJD2KkpiUgB.jpg
      a tu sk w wersjii zimowej w srodku spala mlloda 1,5 roku smile
      a tu z spiworkiem
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/0TwH1xYYxE1bZVofrB.jpg
      ale mysle ze ladniej by sie wozek plus spiworek prezentowal np z rozowym spiworkiem
      albo na opak rozoy stokke z purple spiworkiem

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/aWbDWrvHjWoRnv5WfB.jpg
      • didis Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 14:28
        Mi mój fiolet się znudził. Jedyny plus, że dobrze stoi. A marzy mi się nowy brązbig_grin A jaki sk będziesz brała?
        • thank_you Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 16:40
          A dlugo masz, ze sie znudzil? Ja jeszcze nawet nie wiem jak taki SK wyglada na zywo. W Swiecie Dziecka widzialam tylko WK. I tutaj z tego co widze Purple maja tylko dziewczynki..
      • thank_you Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 16:35
        Ooo matkooo! Sliczne! A powiedz mi, czym jest ten material idacy tak na skos od budki? I zgadzam sie, taki pomieszany bylby jeszcze ladniejszy, tyle ze to nie jest opcja dla mnie, bo bede miala syna.
        Te wszystkie wozki to Twoje? smile Po co Wy ich tyle macie? To tak jak z butami - buch, milosc i musze je miec? smile
        • aga_1980_31 Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 16:43
          Tak myślałam, że gdzieś rzuciły mi się w oczy te fotki z ogłoszenia z tablicy smile Czyli nie jest ze mną tak źle tongue_out
          www.ebay.co.uk/itm/2011-Stokke-Xplory-Dark-Navy-Stroller-Newborn-Carrycot-Stokke-Accessories-/251000090245?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item3a70c56e85#ht_650wt_1396
          • mama1dawidka Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 17:01
            Hehe ja sie zajmuje sprzedaza wink
            W sumie te co mi sie podobaja to je zostawiam a jak mi fos nie tal to poprostu
            Je sprzedaje i kupuje inny kolor mam ppdzielone wozki na moje
            Do sprzedania do sprzedania ewentualnie
            A stokke mialam wyjatkowo dlugo od jesieni
            Ale od paru tygodni tylko stal cieszyl oko...
            Sprzedalam dziada hehe
            A to co zwisa z budki to czesc sk
            Ale jak by tak kiedys trzecie to mam juz liste
            Stokke joolz beeplus i easywalker lub uj smile
            • thank_you Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 17:07
              Ale Ci dobrze. smile A po ile go sprzedalas? Tak z ciekawosci pytam. smile
              • mama1dawidka Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 17:44

• thank_you Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 17:50
                  Kurde, czyli warto polowac.. Regularnie zagladam na ebay tylko jakos potem zapominam o tych konczacych sie aukcjach! uncertain
          • thank_you Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 17:05
            Czyli to sciema? Bo raz Rzeszow raz WB...
            • thank_you Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 17:20
              A tu o co chodzi?

tablica.pl/oferta/stokke-xplory-v3-IDKob3.html
              • sylki Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 17:21
                a tego, to nawet najstarsi górale nie wiedzą, pani nie odpisuje na maile wink
                • sylki Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 17:23
                  a czerwonego nie chcesz,
                  www.ebay.de/itm/Stokke-Xplory-Neu-Kinderwagen-Jogger-Buggy-/320856725232?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item4ab48d16f0#ht_740wt_1124
                  • thank_you Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 17:37
                    I zmienic tapicerke? Czerwony mi nie lezy, ten kolor szybko mnie nudzi i meczy.
                • thank_you Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 17:34
                  A to co wkleila Aga? Takie same zdje
                  • sylki Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 17:36
                    Może nie mają jak fotek zrobić, może kupili w GB, a teraz sprzedają, może w ogóle nie maja wózka i liczą nie wiem na co...zapytaj może
                    • thank_you Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 17:42
                      Yhy, ma go pol roku i mieszka w Rzeszowie a sprzedaje, bo sie przeprowadza. Uwaga, pisze. smile
                      • thank_you Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 17:52
                        Napisalam. Zobaczymy, co mi odpowie.
                        • aga_1980_31 Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 19:27
                          O ile na allegro jest prawie pewne, że nie trafisz na oszusta to na tablicy żadna. Wpłacisz kasę i lipa. Choć nie twierdzę że tutaj tak jest ale zastanowiły mnie te same fotki. No chyba że to ten sam sprzedawca.
                          • sylki Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 19:50
                            no ale ten z ebaya się sprzedał nie.
                            Już po raz kolejny widzę na tablicy wózek, którego fotki są "zapożyczone" z ebaya uncertain
                            • aga_1980_31 Re: Stokke wygrzebane fotki :) 05.03.12, 19:59
                              No niby się sprzedała ale czy doszło do transakcji tego nie wiem.
                              • thank_you Re: Stokke wygrzebane fotki :) 07.03.12, 13:16
                                Nie dostalam odpowiedzi a i ogloszenie zniknelo z tablicy. Niezle, nie? smile
                                • mama1dawidka Re: Stokke wygrzebane fotki :) 07.03.12, 16:12

• thank_you Re: Stokke wygrzebane fotki :) 07.03.12, 16:48
                                    To strasznie szybko ktos przeprowadza transakcje. wink
                                    • thank_you Re: Stokke wygrzebane fotki :) 07.03.12, 16:52
                                      No i jak sprzedajes, to wrzucasz pewnie swoje zdjecia. smile Tutaj zastanowil mnie uklad okien - zupelnie niepopularny w PL, ale pomyslalam sobie, ze Stokke tez nie jest, wiec czemu ktos mialby sie nie wyroznic. wink
                                      Trzymaj pamiatki, trzymaj. smile
                                      • pomilak1 Re: Stokke wygrzebane fotki :) 07.03.12, 18:54
                                        no ale ja wózek zostanie sprzedany to ogłoszenie się "ściąga" po sprzedaniu a nie po dostaniu kolejnych maili z propozycją kupna smile
                                      • aga_1980_31 Re: Stokke wygrzebane fotki :) 07.03.12, 19:28
                                        Zdjęcia były na 100% z UK
                                        • thank_you Re: Stokke wygrzebane fotki :) 07.03.12, 20:47
                                          Dzieki za tamten link. smile)) Przynajmniej nie jest mi zal..
                                  • aga_1980_31 Re: Stokke wygrzebane fotki :) 07.03.12, 19:29
                                    Mamodawidka a czy Pałąk masz z obiciem fioletowym
                                    • sylki Re: Stokke wygrzebane fotki :) 07.03.12, 19:55
                                      odpowiem ci za nią big_grin
                                      Tak ma fioletowe obicie tongue_out
                                      • aga_1980_31 Re: Stokke wygrzebane fotki :) 07.03.12, 20:11
                                        To ja chcę zakupić tongue_out Czy mamadawidka chce sprzedać ? smile
                                  • schumcia71 Re: Stokke wygrzebane fotki :) 17.06.12, 12:49
                                    Witam czy ma Pani do sprzedazy ten zestaw zimowy ;D
                                    • sylki Re: Stokke wygrzebane fotki :) 17.06.12, 21:32
                                      Schumcia, a kogo pytasz?
                                      przy takiej ilości wpisów, z drzewka już niewiele się da wyczytać smile
                                      • schumcia71 Re: Stokke wygrzebane fotki :) 18.06.12, 07:43
                                        Witam chodzi mi ogolnie kto ma do sprzedania zestaw zimowy z futerkiem big_grin
                                        • sylki Re: Stokke wygrzebane fotki :) 18.06.12, 08:45
                                          hmm, ale z futerkiem na siedzisko?
                                          Bo ogólnie WK nie ma w zestawie futra wink za wyjątkiem tego przy budzie oraz na mufce smile
                                          • schumcia71 Re: Stokke wygrzebane fotki :) 18.06.12, 10:56
                                            rzecz jasna chodzi mi o winter kit ( czyli na bude i na rece mamy wink ) oraz owcza skore do wozka big_grin
                                            • aga_1980_31 Re: Stokke wygrzebane fotki :) 18.06.12, 19:06
                                              A no to WK i skórę ( skóra sprzedawana oddzielnie ) smile Daj ogłoszenie na ogłoszeniowy tu Twoje zapytanie zginie smile
      • pola_2012 Re: Stokke wygrzebane fotki :) 13.04.13, 14:14
        Witam.
        Czy będzie Pani sprzedawać SummerKita ?
        Pozdrawiam
    • agnes_nyc Ale sie rozpisaly stokkemaniaczki :) 05.03.12, 19:41

• pomilak1 Re: Ale sie rozpisaly stokkemaniaczki :) 05.03.12, 20:51
        hehe a ja podczytuję i mnie skręca że nadal go nie mam tongue_outtongue_outtongue_out ale już nie długo hihihihi
        • tonieja22 Re: Ale sie rozpisaly stokkemaniaczki :) 07.03.12, 17:23
          thank you, w Holandii nowy stokke, cały zestaw, z gondolą itd ostatnio oglądałam na promocji za 900euro. a powiedz na jakich stronach holenderskich szukałaś stokke? Bo ja uważam że na ichniejszym all jest tego dużo.
          • sylki Re: Ale sie rozpisaly stokkemaniaczki :) 07.03.12, 17:30
            a co to jest ichniejsze allegro?
          • thank_you Re: Ale sie rozpisaly stokkemaniaczki :) 07.03.12, 17:46
            www.markplaats.nl

No tak, ale oferta 900 euro to nie aj waj. A jesli bede chciala cos sciagnac albo krazyc za granica w celu kupna, to chcialabym zeby ta cena byla zachecajaca. Oczywiscie nie chce wozka za darmo, najwyzej kupie ten zestaw w 4kids i tez bede zadowolona. smile
            • tygisek Re: Ale sie rozpisaly stokkemaniaczki :) 07.03.12, 21:39
              kurcze, ja troche poza tematem a troche w temacie, dotarlam dzis do stacjonarnego sklepu, gdzie na oko widzialam stokke, tego nowego wink jestem w szoku, jak duze jest siedzisko spacerowe....wlasciwie dla mojego ponad dwuetniego drobniaka (ale wzrostowo w normie, jak rowiesnicy, nie taki znow maluski on) moglabym spokojnie kupic ten wozek - nie mowie o finansach, tylko o tym, ze moje dziecko mialoby jeszcze w nim luz...zmiescilby sie nawet z owca wink kolor prezentowany totalnie niewyjsciowy - czerwien oczojebliwa, taka jakiej niecierpie szczerze, ale woz zrobil na mnie wrazenie....wroce tam z Mlodym i go z ciekawosci wloze i pojezdze sobie po sklepiewink musze, bo inaczej sie udusze! fajnie Wam ze macie/bedziecie mialy mozliwosc posiadania takiego wozka, to musi byc wielka przyjemnosc smile
              • gaga-sie Re: Ale sie rozpisaly stokkemaniaczki :) 07.03.12, 21:43
                Widzę,że dotarłaś do naszego sklepusmile Też byłam zdziwiona...
                • tygisek Re: Ale sie rozpisaly stokkemaniaczki :) 07.03.12, 22:06
                  oj, dotarlamsmile
                  • sylki Re: Ale sie rozpisaly stokkemaniaczki :) 07.03.12, 23:07
                    No przecież pisałam...niedowiarki phi tongue_out
                    • tygisek Re: Ale sie rozpisaly stokkemaniaczki :) 07.03.12, 23:51
                      nie no wierzylam Ci, widzialam chyba z 4 letnia (conajmniej) dziewczynke w starym stokke, i to naprawde nie mala...ale jakos nie myslalam pod "swoim" katem, ju nol...
                      • sylki Re: Ale sie rozpisaly stokkemaniaczki :) 07.03.12, 23:58
                        aj noł aj noł big_grin
                        Boski jest, choć ma swoje wady jak każdy wózek smile
                        • tygisek Re: Ale sie rozpisaly stokkemaniaczki :) 08.03.12, 00:06
                          naapewno tak smile ale milosci Saras do parasolek no nie pojme za Chiny wink z calym szacunkiem dla Agi!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka