Dziewczyny, zdecydowalam sie na kupno tego wozka. Dziec przyjdzie na swiat koniec kwietnia/poczatek maja. Wozek obejrzalam, pojezdzilam nim, przeczytalam chyba wszystkie wpisy na tym forum.

Generalnie to wlasnie on najbardziej odpowiada moim potrzebom. I jest piekny. Wybralam kolor Purple (po glowie chodzil mi jeszcze ew. Dark Navy).
I teraz pytanie - gdzie powinnam go kupic? Nie sztuka jest - wg mnie - wejsc do pierwszego lepszego sklepu i zalatwic sprawe (moj chlop uwaza cos wrecz odwrotnego ;D). Ja lubie rozsadnie, metodycznie... I tak blakam sie od naszych internetowych sklepow, po te niemieckie, bujam sie po ebayach i nawet na Amazonie wyladowalam. O naszym Allegro sie nie wypowiadam, tablica.pl juz lepsza. Nie jestem nastawiona ani na nowy wozek ani na uzywany. Skusi mnie okazja. I chyba wlasnie taka pojawila sie na ww. tablicy. Dark Navy, maj 2011, idealny stan, dwa spiworki i parasolka (w bezu), torba na zakupy i kocyk. 3600. Tylko napalilam sie na fiolet i nie mam pojecia jak ten granat z bezem wyglada.
Doradzicie? Pomozecie?