white_mag 15.05.06, 10:24 Witam, potrzebuje pilnie kupic pajaczka dla mojego dziecka, prosze o porade gdzie w Krakowie mozna go kupic??? Z gory dziekuje Mag Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_ep Re: pajaczek 15.05.06, 14:14 > potrzebuje pilnie kupic pajaczka dla mojego dziecka, prosze o porade gdzie w > Krakowie mozna go kupic??? Chodzi Ci o takiego pajączka jak w reklamie? Taki mi się niedawno obiło o oczy taki post na www.fizjo.pl/ : Pytanie: "Poza tym, czy uważacie używanie pajączka (tego dźwiękowego) za dobry pomysł? " Odpowiedź: "Niedobry pomysł. A przy skoliozach bardzo niedobry pomysł. Przydatny za to do lokalizacji bawiącej się latorośli..." glinki.com/?l=fdnawz Ja osobiście jako koszmar młodości wspominam "nie garb się" - dla mnie to było nienaturalne, niewygodne, niepotrzebne i w ogóle byłam nastawiona na "anty". Jestem bardzo szczęśliwa, że nikt nie wymyślił wtedy pajączka. Teraz po latach wiem, że odpowiednie ćwiczenie same ustawiają mnie w miarę właściwej pozycji - podobnie jak dobrze dobrane krzesło i stanowisko pracy. A może niepotrzebnie to piszę, bo masz na myśli np. tarantulę Pozdrawiam Jola - mama sześciolatka kochającego robale Odpowiedz Link Zgłoś
marysia191 Re: pajaczek 18.05.06, 19:52 Przed zakupem pajączka poradź się jeszcze kilku osób (rehabilitanta, ortopedy). Ja chciałam sprezentować pajączka synowi, który ma skoliozę, ale skutecznie wybito mi to z głowy (ponoć, gdy dziecko się porządnie zgarbi, pajączek przestaje piszczeć). Odpowiedz Link Zgłoś