buba2000 15.05.06, 22:53 za szybko enter wszedł , mam pytanie czy planowałyscie jak rozmiesciś gości ? czy to istotne kto usiądzie przy dziecku? a może to główny bohater tego dnia ma decydować? co o tym myślicie czy ustawić wizytówki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea747 Re: komunia 16.05.06, 09:54 Jesteśmy po komunii.U nas córcia decydowała kto usiądzie obok niej: miała zyczenie żeby to byli chrześni, których bardzo lubi. Reszta gosci usiadła na pozostałych wolnych miejscach, tak jak chciała.Nie mieliśmy wizytówek, ale może to jest dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka13 Re: komunia 16.05.06, 09:54 U nas przy córce siedzieliśmy my - rodzice. Reszta nie była planowana, każdy siadał gdzie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
magi222 Re: komunia 17.05.06, 08:15 U nas na Komunii w lokalu też puściliśmy wszystkich na żywioł i efekt był taki,że obraziła się Babcia, która bardzo mi wcześniej pomogła Gdybyśmy mieli przygotowane karteczki z miejscami kto , gdzie ma usiąść uniknęlibyśmy wielu przykrych sytuacji np.: takich, gdzie dzieci właściwie nie były wliczane , ale gdzieś usiąść musiały i efekt był taki,że zabrakło miejsc Naprawdę jeszcze raz polecam solidnie się przygotować Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: komunia 18.05.06, 22:11 magi222 napisała: .: takich, gdzie dzieci właściwie nie były wliczane , ale > gdzieś usiąść musiały i efekt był taki,że zabrakło miejsc tzn.jakich jakie kryterium bylo?ja od razu pytalam-takie dziecko,ktore samo nie funkcjonuje-czyli roczne stolka nie ma ale juz trzyletnie tak. u nas kolo dziecka siedzieli rodzice i bylo to tylko na obiedzie,potem wszystko sie pomieszalo a dzieci glownie szalaly na dworzu Odpowiedz Link Zgłoś
buba2000 Re: komunia 18.05.06, 22:40 wizytówek jednak nie będzie, ale miejsca siedzące dla każdego tak, przyjęcie w domu ,aby do niedzieli,ufff Odpowiedz Link Zgłoś