Dodaj do ulubionych

polskie wózki

05.03.03, 14:01
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia i uwagi dotyczące polskich wózków, np.
Implast, Polak, czy Tako? Interesują mnie wózki trzyfunkcyjne. Bardzo proszę
o wszelkiego typu komentarzesmile
Pozdrawiam
Zuzia
Obserwuj wątek
    • Gość: annamaria Re: polskie wózki IP: 148.246.67.* 05.03.03, 19:07
      ja mialam polski wozeczek, niestety nie pamietam nazwy producenta, nawet marki.
      bylam z niego naprawde b. zadowolona, bowiem przy stosunkowo niskiej cenie (w
      porownaniu z zagraniczna oferta rynkowa)spelnial wszystkie moje oczekiwania
      (lekki, "miekki" w prowadzeniu, estetycznie wykonczony, i super praktyczny z
      uwagi na wiele bocznych kieszonek i spodni koszyczek). nie mialam tez zadnego
      problemu z odsprzedaniem go.
      mysle, ze pod wzgledem walorow uzytkowo-estetycznych,polskie wozeczki wcale nie
      ustepuja wozeczkom zagranicznym.
    • Gość: tygrys Re: polskie wózki IP: *.chello.pl 06.03.03, 14:02
      Ja niedawno nabyłam właśnie polski wózek Toma jest naprawdę OK. Ma duże koła i
      resorki, trzy opcje: głeboki, spacerówka i spacerówka deszczowa smile)). wiem, że
      to nie to samo co zachodnie trzy funkcje ale jest duży porządnie zrobiony w
      ładnym kolorze z kieszonkami i koszem na zakupy. Nie polecałabym go komus kto
      nie ma windy i musiałaby nosić do po schodach- ma swoją masę poza tym jest
      naprawdę świetny i kosztował 400 zł a nie 800 czy 900. Mogłabym wydać więcej
      pieniędzy na wózek ale nie wydaje mi się to konieczne ze wzgledu na fakt że ma
      mi on służyć jedynie do spacerów po warszawskim Ursynowie smile)).Tak więc
      wszystko zależy od przeznaczenia pozdrawiam Mama miesięcznej Basi
    • kulka_ Re: polskie wózki 09.03.03, 11:11
      Ja też mam polski wózeczek i też sobie go bardzo chwalę. Ma duże, pompowane
      koła jest wygodny i praktyczny. Zapłacilam za niego 500 zł. Jest też bardzo
      ciężki, ale mam windę, więc nie ma problemu. Dla porównania powiem, że moja
      koleżanka kupiła sobie Bebe car Raider (nie wiem czy nie pomyliłam czegoś w
      nazwie) w każdym razie zapłaciła za niego 1300 zł. i też jest bardzo ciężki.
      Inne funkcje są wiadomo lepsze, ale mi wystarczą takie jakie mam i do tego 800
      zł oszczędności.
      • Gość: Monika Re: polskie wózki IP: *.acn.pl / 10.65.2.* 09.03.03, 20:39
        Ja kupiłam polski wózek firmy El-Jot z dwiema funkcjami ( gondolka i spacerówka
        oddzielnie ) za 400 zł jestem z niego bardzo zadowolona- praktyczny ( duże,
        pompowane koła, dobre resory )i ładny. Szkoda pieniędzy na szpanowanie wózkiem,
        lepiej zaoszczędzone pieniądze wydać na ciuch dla siebie...
        Pozdrawiam
    • Gość: andzik Re: polskie wózki IP: *.pl / 10.20.1.* 09.03.03, 20:40
      Od 6 miesięcy używam wózka Implast Roy i jestem naprawdę bardzo zadowolona.
      Bardzo miekko się prowadzi- ma duże pompowane koła, które radzą sobie z
      wszelkimi nierównościami terenu, przy tym jest dość lekki. Gondola jest
      rewelacjna, za to z poczatku miałam pewne zastrzeżenia do spacerówki, chyba
      głównie wizualnie niezbyt mi się podobała. Dobrze się jednak sprawuje a to
      chyba najważniejsze. Generalnie polecam. Kosztował 790 zł.
    • olga.kiryluk Re: polskie wózki 06.04.03, 12:15
      ja właśnie jestem zainteresowana wózkiem POLAK model KID, jeśli któraś z Was ma
      lub miała to proszę o opinie. A może któraś z Was chciałaby sprzedać wózek tej
      firmy???
      Jeśli tak to proszę o kontakt olga.kolacin@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka