ninka.1 22.01.09, 15:01 W przedszkolu odbędzie się bal pod znakiem Disneya. Dziewczynki mają być poprzebierane za księżniczki a chłopcy za jakąkolwiek postać z Disneya. Podpowiedzcie za co mogę przebrać mojego 6 latka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: strój na bal 22.01.09, 15:54 Piotruś Pan Chudy z "Toy Story" Jack Sparrow z Piratów pan Inieniemacny wall-e oprócze tego: Myszka Miki, Kubus, Tygrysek ale pewnie za duzy jest i chyba Power Ragers tez są Disneya. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: strój na bal 22.01.09, 18:05 Pinokio Tarzan Herkules Bestia (z "Piekna i bestia") Kasnoludek Pirat Kucharz (Ratatui) images.buch.de/images-adb/f8/89/f889a549-a638-4e35-8fd2-1927a0b6d502.jpg ) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: strój na bal 22.01.09, 20:34 a moze by tak, w ktorego z zagubionych chlopcow lub braci Wendy? Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: strój na bal 24.01.09, 18:31 ninka.1 napisała: > W przedszkolu odbędzie się bal pod znakiem Disneya. Dziewczynki mają być > poprzebierane za księżniczki a chłopcy za jakąkolwiek postać z Disneya< U mnie dokładanie tak samo, więc już ci piszę za co mogą przebrać się chłopcy, bo u nas jest to wypisane na plakacie, a ja to sobie spisałam, a więc: - królewicz - pinokio - alladyn - robin hood - indianin - myszka miki - kaczor donald - dumbo - nemo - babmi - gumisie - król Lew - dalmatyńczyk - kubuś puchatek i inne postacie z bajki Odpowiedz Link Zgłoś