Dodaj do ulubionych

Warsztat 228 - zapraszam :)

05.02.12, 18:37
Kochani!
Bardzo miło mi rozpocząć kolejny warsztat, mam nadzieję że karty będą idealne i oddadzą kwintesencję smile

27 lipca 2011r. zaczęłam "gdzieś" chodzić na "coś" i oczekiwałam "efektu" po pobytach w tym miejscu.. byłam tam dokładnie 10x ..

Pytania: (możecie pozmieniać oczywiście)

1. miejsce - gdzie zaczęłam chodzić

2. co tam robiłam - czy byłam aktywna.. czy "biernie przyjmowałam"

3. czy byłam tam sama czy wśród ludzi

4. ogólnie nazwa "tego" lub cecha charakterystyczna lub na "co" zaczęłam chodzić

5. moje samopoczucie "w trakcie"

6. jakiego efektu oczekiwałam

7. czy się doczekałam tego efektu, albo ocena końcowa.. czy coś mi dało przebywanie "tam"

Zapraszam i powodzenia!

... no i miłego tygodnia oczywiście big_grin
Obserwuj wątek
    • kita32 Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 05.02.12, 19:01
      świetny temat smile
    • ivana Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 05.02.12, 19:50
      1. Miejsce - Rycerz Monet(-)

Miejsce , w ktorym wymagana jest higiena, pedanteria czy wrecz sterylnosc. Aby uzyskac efekt chodzi sie tam systematycznie. Placi sie za pobyt w tym miejscu.

2. Co tam robilas? Czy bylas aktywna? Czy biernie przyjmowalas?-Krol Mieczy(-)

Biernie przyjmowalas cos od Krola Mieczy, albo lezalas albo siedzialas..

3. Czy bylas tam sama czy wsrod ludzi?- Rycerz Mieczy

Na mojej karcie sa dwie osoby wiec to Ty i jeszcze ktos ale to jest miejsce gdzie przychodza tez inni, miejsce publiczne..

4.Ogolna nazwa lub cecha charakterystyczna?- As Mieczy

Wydaje mi sie , ze to miejsce ma zwiazek z igłami...wiec moze chodzilas na akupunkture? Badz jakas kuracje laserowa?

5. Twoje samopoczucie w trakcie?-6 Pucharow(-)

Mialas nadzieje na poprawe sytuacji. Myslalas jak bedziesz czuc sie lub wygladac po.

6.Jakiego efektu oczekiwalas?- As Pucharow(-)

Oczekiwalas ze problemy z jakimi przyszlas zostana wylane wraz z woda z tego kielicha, ze nastapi jakas poprawa sytuacji, regeneracja..

7.Czy doczekalas sie tego efektu?-Rydwan(-)

Wyniki nie bylu w pelni Cie zadowalajace. Do konca nie spelnily Twoich oczekiwan. Takie mieszane uczucia z jednej strony cos bylo ok ale z drugiej nie do konca. Chyba liczylas na wieksze efekty.

Pozdrawiam
      https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9QwhFRJbFwZ3Ev6NqL_2dUf21waM7s7LQ9I2lYPrpm0EJfNwJ
      • olkacool Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 05.02.12, 20:56
        Witaj Ivanko, dzięki za tak szybką odpowiedź smile
        • greenwenus Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 06.02.12, 15:14
          No to ja druga choc spodziewalam sie innego rozwiazania, mam troche watpliwosci no ale trudno...
          1. Miejsce gdzie zaczela olka chodzic?
          Rycerz mieczy, Smierc i 6 monet
          Spotykamy sie tam, mozemy zbierac datki na cos, rowniez jest cos dla ducha i ciala, miejsce dla wszystkich np. dom kultury, jakies centrum odnowy biologicznej albo po prostu szpital, klinika
          2. Co tam robila?
          10 monet, 10 mieczy i Q mieczy
          i tu nie wiem , bo wyglada, ze byla malo aktywna, poddawala sie czemus, komus, czyzby robili Ci akupunkture?
          3. 3 bulaw, As mieczy i Kaplanka
          Czy byla tam sama czy wsrod ludzi?
          Wychodzi mi,ze bylas sama, ewentualnie ktos z obslugi.
          4. Ogolnie nazwa tego?
          3 mieczy, 4 monet i Sad
          I znow mi wychodzi jakies klucie, masaze jakies zabiegi, moze cos z kregoslupem, (bo ten facet na tej czworce monet taki przygarbiony.) no albo akupunktura o ktorej juz pisalam.
          5. Samopoczucie Oli w trakcie?
          10 pucharow, Paz bulaw i Slonce
          Bylas zadowolona i pelna optymizmu. Pomyslalam ze moze bylo Ci cieplo. (te karty u mnie takie sloneczne)
          6. Jakiego efektu oczekiwala?
          4 mieczy, 9 mieczy i Krol pucharow
          Myslalas, ze sie odprezysz, uspokoisz i doznasz ulgi.
          7. Czy doczekalas sie takiego efektu, czy cos Ci dalo przebywanie tam?
          Magican, 2 monet i 7 pucharow
          Niewatpliwie bylas zadowolona ale tylko na krotka mete, potem wszystko wrocilo do normy i sie zastanawialas czy bylo warto.

W pierwszym odruchu mylalam, ze chodzilas na silownie ale jakos mi karty na to nie chcialy wyjsc. Trudno wysylam, najwyzej sie myle.
          • greenwenus Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 06.02.12, 15:16
            Jeny wlasnie przeczytalam post Ivany, jak mamy podobnie, jestem w szoku.
            • olkacool Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 06.02.12, 16:18
              Witam ciepło Greenwenus, bardzo się że dołączyłaś big_grin
    • rasid Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 07.02.12, 19:34
      Witam. Dawno mnie nie było, ale już jestem. I jak zwykle ascetycznie:

Miejsce - X Pucharów.
      Miejsce związane z relaksem, dobrym samopoczuciem
      Wydaje mi się, że to także przestrzeń spokojna, odseparowana od hałasu, zgiełku miasta.

Co tam robiłaś - As Pucharów
      Intensyfikacja emocji. Byłaś aktywna, ale emocjonalnie. To wymagało od Ciebie aktywności płynącej z wnętrza. Mniej się ta aktywność odnosiła do relacji z innymi.

Czy sama? - VII Buław
      Sama, ale w pewnym sensie. Sama ze sobą, bo inni przeszkadzali. Rzecz, której się podjęłaś, wymagała też walki ze sobą, pokonywania własnych słabości.

Cecha - VI Pentakli
      Umiejętność dawania i brania. Płaciłaś też za ową przyjemność.

Samopoczucie - VIII Pentakli
      Koncentracja na pracy, technice. za dużo rzemiosła, za mało głębi.

Czego oczekiwałaś - VIII Pucharów
      Znalezienia innej drogi.

Ocena końcowa - III Mieczy
      Byłaś zawiedziona

Hmmm... Choć oprócz Asa Pucharów mało tu duchowości, to stawiam na kurs jogi, medytacji, jakiejś dziedziny samodoskonalenia siebie.
      • olkacool Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 07.02.12, 21:12
        Rasid - witaj!!!
        Bardzo się cieszę że dołączyłeś smile
        • cukinia3 Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 09.02.12, 06:23
          A oto moje karty smile

Miejsce – 10 denarów – miejsce odbywania się „tego” to jakaś duża sala, taka w stylu konferencyjnej.

Co robiłaś, byłaś aktywna czy bierna – 8 denarów, Królowa denarów, Królowa buław – z początkowym zniechęceniem, ale raczej byłaś aktywna, gdyż aktywność mogła Cię w jakimś stopniu rozwinąć i dla własnego samorozwoju słuchałaś, chociaż czasami Cię to trochę nudziło lub męczyło smile

Czy byłaś sama czy wśród ludzi – Król denarów, Koło Fortuny, Diabeł – byłaś wśród ludzi

Nazwa „tego”, cecha charakterystyczna – Królowa mieczy, As kielichów, 3 kielichów - nie wiem czemu, ale na myśl przychodzi mi tu albo basen (chociaż to bardzo nie pasuje patrząc na resztę kart), albo jakiś kurs typu NLP lub rozwoju osobistego.
          Tak, jakbyś chciała poprawić w swoim życiu coś, co wcześniej przynosiło Ci jakiś smutek lub niepewność.

Twoje samopoczucie w trakcie – Cesarz, Głupiec, 10 buław – Twoja motywacja i zaciekawienie zajęciami miały chyba tendencję spadkową. big_grin Najpierw byłaś bardzo zadowolona i uważnie słuchałaś i wykonywałaś ćwiczenia, polecenia, ale z czasem zaczęło Cię to nudzić.

Jakiego efektu oczekiwałaś – 3 denarów, Księżyc, Świat – zainwestowałaś w to po to, aby dowiedzieć się więcej na temat zdobywania pieniędzy, odnoszenia sukcesu i z takim efektem chciałaś stamtąd wyjść – z receptą jak polepszyć finansowo swoją sytuację i co zrobić, by odnieść sukces.

Ocena końcowa, czy coś z tego wyniosłaś – Wieża, Sprawiedliwość, Kapłan - choć na początku wydawało Ci się, że kurs nic Ci nie dał, to potem wcielając w życie jego zasady odczułaś jakąś poprawę w swoim życiu smile Czyli choć na początku tak to nie wyglądało, to wyniosłaś z niego ciekawe informacje.
          • olkacool Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 09.02.12, 09:51
            Witaj Cukinio smile
            Jaki ranny ptaszek z Ciebie, dzięki za interpretację smile
    • anuszzka Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 09.02.12, 23:03
      Witam!

Miejsce- 2 kielichy(4 bulaw). Miejsce bardzo przyjemne, radosne, mam wrazenie, ze jasne i kolorowe. Tam można nawiązać jakies relacje, wspolprace, na kartach mam pary.

Co robila? Kochankowie (sad). Aktywnie słuchałaś, dokonywalas jakis wyborów, mialas jakies zadania do wykonania. Sa to karty rodzinne- może spotkania dotyczyly rodziny? Na kartach ludzie patrza do gory- śpiewałaś? Tańczyłaś? Medytowalas? Na kartach mam rozebranych ludzi- może to były jednak masaze (ktos cie masowal)?

Sama czy nie? Umiarkowanie (rydwan). Tak 50/50%. Cześć zadan wykonywalas sama, a część nie. Na pewno był tam lider, który przewodzil, nakręcał spotkanie. Sama z myslami tez cos robilas, analizowałaś zapewne.

Nazwa – 7mieczy (pustelnik) Facet na karcie ucieka, a drugi idzie ze światlem po ciemku, obydwoje niosa cos w reku. Te karty kojarzą mi się z jakąs rolą, ruchem ciala, gestykulacja, cos robia rekami. To mogą być jakies cwiczenia fizyczne patrzac na same obrazki, z drugiej strony sa to karty jakies gimnastyki umysłowej, sprytu, pokonania trudnosci, zaangażowania, doświadczenia. Miejsce związane jakby z ruchem i z umysłem?

Samopoczucie w trakcie- gwiazda. Samopoczucie świetne, pelna nadziei, oczekiwan i efektow. Rzeczywiscie bylas zrelaksowana.

Jakiego efektu oczekiwałaś – 5 kielichow(9mieczy, as kielichow). Liczylas, ze się poprawi twoje samopoczucie, ze to lek na twoja dusze, umysl i cialo.

Ocena koncowa- krolowa mieczy (2 monet, 6 mieczy). Po pozniejszym przeanalizowaniu nie jestes zadowolona z efektow, liczylas na cos innego.

• olkacool Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 10.02.12, 12:41
        Witam serdecznie kolejną uczestniczkę big_grin
        Dzięki za interpretację smile
        • kita32 interpretacja 10.02.12, 19:14
          Rozkład:
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/bi/zc/8ybr/Q7znUpHE0UhIa4dbOB.jpg
          miejsce – Diabeł (-); towarzystwo – 7 Pucharów (-); działanie – Paź Pucharów (-); samopoczucie – Świat (-); oczekiwania – 2 Mieczy; efekt – 4 Monet(-); to coś – Słońce.

To coś miało Olcecool pozwolić zacząć coś nowego, nieznanego lub uczestniczenie tam było dla Olki czymś jak rozpoczęcie nowej drogi, wkroczenie w jakąś nową dla siebie dziedzinę. Słońce może oznaczać podjęcie nauki – niekoniecznie „tradycyjnej” nauki - to mogło by być coś nietypowego jak np. nauka lotów na motorolotni. Albo to może być coś, co odnawia i upiększa ciało.

Słońce jako to coś i Diabeł jako miejsce może sugerować gorące temperatury związane z tym miejscem, chociaż Diabeł może oznaczać również głębokość (jaskinie, podziemia), a odwrócony – wysokość (wieże, wieżowce) lub miejsca mocy lub kościoły, klasztory.

Olka nie była tam sama, bo na „mojej” karcie 7 Pucharów są dwie osoby. 7 Pucharów kojarzy mi się ogólnie z reklamą lub, w przypadku tego pytania – z obecnością instruktora kreującego rzeczywistość. Do 7 Pucharów najbardziej pasuje mi osoba prowadząca medytacje, „przenosząca” mentalnie prowadzone osoby w najróżniejsze miejsca czy sytuacje. Karta jest jednak odwrócona – coś tam nie grało, coś było przereklamowane.

Olka raczej nie była aktywna (Paź Pucharów (-)). Piła herbatę? Może przeżywała jakieś emocje?

Świat (-) jako samopoczucie Olki w trakcie kojarzy mi się z zamknięciem w swoim świecie. Na czas bycia tam Olka się wyłączała. Gdyby ta karta nie była odwrócona, to powiedziałabym, że Olka czuła się świetnie – była „u siebie”. Jednak odwrócenie wprowadza, podejrzewam, jakieś zakłócenie lub jakąś zmianę znaczenia karty.

2 Mieczy jako oczekiwania kojarzy mi się z brakiem jakiś wygórowanych oczekiwań. Może Olka chciała dowiedzieć się czegoś, zrozumieć coś lub poznać czego wcześniej nie rozumiała, nie znała. Może chciała nauczyć się wyczuwać jakieś energie? pola energetyczne?

Efekty – 4 Monet (-) – ogólnie koszty mogą przewyższać korzyści lub po prostu być duże (karta odwrócona), ale mimo odwrócenia - jest to karta realizacji, konkretnego bogactwa – sądzę więc, że pobyt tam przyniósł Olce wymierne korzyści.

Rozkład najbardziej kojarzy mi się z jakimiś spotkaniami medytacyjnymi, ale nie koniecznie.
          Najważniejsze w tych spotkaniach jest miejsce i samopoczucie Olki (WA). Bardzo możliwe, że chodzi o zdrowie lub urodę – spa, łaźnia, solarium? Salon piękności – jeżeli takie istnieją. Coś połączone z relaksem – np. masaż. Przebywanie tam jest dla Olki czasem dla niej samej (Świat).

Oj, ciekawa jestem wink
          • olkacool Re: interpretacja 11.02.12, 15:34
            Witaj Kito smile
            Miło mi przeczytać kolejną interpretację smile
    • andgie Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 12.02.12, 16:26
      Czesc!
      Znowu w ostatniej chwili,ale sie dolaczam.
      1. Gdzie zaczela chodzic Olkacool?
      Cesarz.
      Mnie to wyglada na jakies ekstra wyklady, szkolenia, mogoce pomoc w awansie.
      Wykladowca, glownym bohaterem byl ktos doswiadczony i dobrze sie nadajacy do tej roli.
      2. Co tam robila, czy byla aktywna, czy bierna?
      Glupiec.
      Mysle,ze byla aktywna, ale niewiele, raczej zadawala pytania ucznia, interesowala sie nowa sytuacja niz organizowala cos sama.
      3. Czy była tam sama czy wśród ludzi
      Sprawidliwosc.
      Hmm. Ciekawe. Na pewno nie bylo tam tlumu. Istniala bardzo kameralna atmosfera, chyba sie Olce podobalo indywidualne podejscie prowadzacego do kazdego z (niewielu) uczestnikow.$ 4. Ogolne nazwa.
      Znowu Cesarz.
      Wyklady. Nauka. Warsztaty .
      5. Samopoczucie Olkicool "w trakcie".
      Od. Kochankowie.
      Nienaljepsze, myslala, ze moglaby lepiej spedzac czas. Cokolwiek znudzona.
      6. Jakiego efektu oczekiwała Olkacool?
      Od. Diabel.
      Hm, znowu ciekawe. Chyba nie nastawiala sie zbyt optymistycznie, poszla tam z musu. Czula sie ciut przytloczona.
      7. Efekt, ocena koncowa.
      Moc.
      Lepszy niz sie spodziewala smile Wyszla naergetyzowana silniejsza niz przedtem.
      Zauwazylam, ze na siedem kart, 5 bylo w pozycji prostej. Sugeruje to duza pozytywnosc przezycia. To raczej Olkacool byla nastawiona do przedsiewziecia sceptycznie. Samo "cos" bylo pozytywnym doswiadczeniem.

Czekam na rozwiazanie smile
      • olkacool Rozwiązanie 12.02.12, 18:03
        Witam wink

Czas na odpowiedź, dziś krótko.. bo mam nietypowo "zabieganą" niedzielę.. więc mam nadzieję, że wybaczycie..

Chodziłam na elektrostymulację, zapłaciłam za 10 zabiegów 30minutowych - 99zł.. czyli za jeden zabieg 10zł. (kupione w Groupon)

1. miejsce - gdzie zaczęłam chodzić - salon kosmetyczny

2. co tam robiłam - czy byłam aktywna.. czy "biernie przyjmowałam" - zdecydowanie bierna, leżałam plackiem przez te 30 min.

3. czy byłam tam sama czy wśród ludzi - sama, Pani jedynie przypinała i odpinała elektrody i smarowała specjalnym żelem

4. ogólnie nazwa "tego" lub cecha charakterystyczna lub na "co" zaczęłam chodzić - elektrostymulacja

5. moje samopoczucie "w trakcie" - wbrew pozorom, przyjemne i relaksujące smile ale nuudne

6. jakiego efektu oczekiwałam ujędrnienia skóry

7. czy się doczekałam tego efektu, albo ocena końcowa.. czy coś mi dało przebywanie "tam" zero, ja nie zauważyłam absolutnie żadnej różnicy .. czyli megarozczarowanie

Teraz zamiast wydawać pieniądze w błoto - ćwiczę regularnie na orbitreku 2x35 min.
        (swoim własnym)

Dziękuję za odpowiedzi smile
        • olkacool Do Ivanki 12.02.12, 18:05
          1. Miejsce - Rycerz Monet(-)

Miejsce , w ktorym wymagana jest higiena, pedanteria czy wrecz sterylnosc. Aby uzyskac efekt chodzi sie tam systematycznie. Placi sie za pobyt w tym miejscu.
          Tak.

2. Co tam robilas? Czy bylas aktywna? Czy biernie przyjmowalas?-Krol Mieczy(-)

Biernie przyjmowalas cos od Krola Mieczy, albo lezalas ....
          Tak.

3. Czy bylas tam sama czy wsrod ludzi?- Rycerz Mieczy

Na mojej karcie sa dwie osoby wiec to Ty i jeszcze ktos ale to jest miejsce gdzie przychodza tez inni, miejsce publiczne..
          Tak, czasem ktoś w tle „się przewijał” ale nigdy nie w tym pomieszczeniu co ja..

4.Ogolna nazwa lub cecha charakterystyczna?- As Mieczy

Wydaje mi sie , ze to miejsce ma zwiazek z igłami...wiec moze chodzilas na akupunkture? Badz jakas kuracje laserowa?
          Elektrostymulacja, karta super
          wink

5. Twoje samopoczucie w trakcie?-6 Pucharow(-)

Mialas nadzieje na poprawe sytuacji. Myslalas jak bedziesz czuc sie lub wygladac po.

Tak, poza tym było naprawdę przyjemne..

6.Jakiego efektu oczekiwalas?- As Pucharow(-)

Oczekiwalas ze problemy z jakimi przyszlas zostana wylane wraz z woda z tego kielicha, ze nastapi jakas poprawa sytuacji, regeneracja..
          Tak

7.Czy doczekalas sie tego efektu?-Rydwan(-)

Wyniki nie bylu w pelni Cie zadowalajace. Do konca nie spelnily Twoich oczekiwan. Takie mieszane uczucia z jednej strony cos bylo ok ale z drugiej nie do konca. Chyba liczylas na wieksze efekty
          .

Wow.. interpretacja Super, wszystko się zgadza Ivanko!!!!!
          Wielkie brawa!
          • olkacool Do Greenvenus 12.02.12, 18:08
            1. Miejsce gdzie zaczela olka chodzic?
            Rycerz mieczy, Smierc i 6 monet
            Spotykamy sie tam, mozemy zbierac datki na cos, rowniez jest cos dla ducha i ciala, miejsce dla wszystkich … jakies centrum odnowy biologicznej

Tak, to był salon kosmatyczny i tak, wydałam tam pieniądze.. smile
            2. Co tam robila?
            10 monet, 10 mieczy i Q mieczy
            i tu nie wiem , bo wyglada, ze byla malo aktywna, poddawala sie czemus, komus, czyzby robili Ci akupunkture?
            Blisko, elektrostymulacja, piękne karty smile
            3. 3 bulaw, As mieczy i Kaplanka
            Czy byla tam sama czy wsrod ludzi?
            Wychodzi mi,ze bylas sama, ewentualnie ktos z obslugi
            . Tak, super!
            4. Ogolnie nazwa tego?
            3 mieczy, 4 monet i Sad
            I znow mi wychodzi jakies klucie, masaze jakies zabiegi, moze cos z kregoslupem, (bo ten facet na tej czworce monet taki przygarbiony.) no albo akupunktura o ktorej juz pisalam.

Dokładnie – kłucie, jak 100 malutkich igiełek na raz..
            5. Samopoczucie Oli w trakcie?
            10 pucharow, Paz bulaw i Slonce
            Bylas zadowolona i pelna optymizmu. Pomyslalam ze moze bylo Ci cieplo. (te karty u mnie takie sloneczne)
            Super, zadowolenia w trakcie było..
            6. Jakiego efektu oczekiwala?
            4 mieczy, 9 mieczy i Krol pucharow
            Myslalas, ze sie odprezysz, uspokoisz i doznasz ulgi.

.. tak, wszystko się zgadza + ujędrnię ciało ..
            7. Czy doczekalas sie takiego efektu, czy cos Ci dalo przebywanie tam?
            Magican, 2 monet i 7 pucharow
            Niewatpliwie bylas zadowolona ale tylko na krotka mete, potem wszystko wrocilo do normy i sie zastanawialas czy bylo warto
            .
            Byłam zadowolona tylko w trakcie zabiagu.. ogólnie Po efekt był mizerny..

Kochana genialnie!!!! Pierwszorzędna interpretacja smile
            • olkacool Do Rasida 12.02.12, 18:11
              Miejsce - X Pucharów.
              Miejsce związane z relaksem, dobrym samopoczuciem
              Wydaje mi się, że to także przestrzeń spokojna, odseparowana od hałasu, zgiełku miasta.

Świetnie, salonik był umieszczony „na tyłach” .. prawie peryferia miasta.. poza tym, samo pomiszczenie w głębi .. ciche i spokojne miejsce
              Co tam robiłaś - As Pucharów
              Intensyfikacja emocji. Byłaś aktywna, ale emocjonalnie. To wymagało od Ciebie aktywności płynącej z wnętrza. Mniej się ta aktywność odnosiła do relacji z innymi
              .
              No tak.. relacji z innymi w ogólne nie było.. głownie ja tam leżałam i się relaksowałam
              Czy sama? - VII Buław
              Sama, ale w pewnym sensie. Sama ze sobą, bo inni przeszkadzali. Rzecz, której się podjęłaś, wymagała też walki ze sobą, pokonywania własnych słabości
              .
              Sama.. nie liczą podłączania odłączania elektrod przez panią z obsługi
              Cecha - VI Pentakli
              Umiejętność dawania i brania. Płaciłaś też za ową przyjemność.

Dokładnie tak.. i fakt, jak dla mnie było przyjemne..
              Samopoczucie - VIII Pentakli
              Koncentracja na pracy, technice. za dużo rzemiosła, za mało głębi.

Nuuda… czekałam na efekty..
              Czego oczekiwałaś - VIII Pucharów
              Znalezienia innej drogi
              .
              Odejścia od starego „ciała” do nowego.. ujędrnionego.. wink
              Ocena końcowa - III Mieczy
              Byłaś zawiedziona

O tak, zdecydowanie.. super karta, to było megarozczarowanie

Dzięki, super poszło Rasidzie.. ciesze się że wróciłeś smile
              • olkacool Do Cukinii 12.02.12, 18:14
                Miejsce – 10 denarów – miejsce odbywania się „tego” to jakaś duża sala, taka w stylu konferencyjnej.
                Salka była raczej niewielka ale świetnie wyposażona i zadbana.. sporo „sprzętów” wszelakich

Co robiłaś, byłaś aktywna czy bierna – 8 denarów, Królowa denarów, Królowa buław – … chociaż czasami Cię to trochę nudziło lub męczyło
                Zdecydowanie mnie nudziło .. byłam bierna..

Czy byłaś sama czy wśród ludzi – Król denarów, Koło Fortuny, Diabeł – byłaś wśród ludzi
                Sama, jedynie przez chwilkę z Panią z obsługi..

Nazwa „tego”, cecha charakterystyczna – Królowa mieczy, As kielichów, 3 kielichów - …
                Tak, jakbyś chciała poprawić w swoim życiu coś, co wcześniej przynosiło Ci jakiś smutek lub niepewność.
                To pasuje, bo chciałam lepiej wyglądać i lepiej się czuć wink a nazwa – Elektrostymulacja.. pasje do kart

Twoje samopoczucie w trakcie – Cesarz, Głupiec, 10 buław – Twoja motywacja i zaciekawienie zajęciami miały chyba tendencję spadkową. Najpierw byłaś bardzo zadowolona i uważnie słuchałaś i wykonywałaś ćwiczenia, polecenia, ale z czasem zaczęło Cię to nudzić… tak, było bardzo przyjemnie (aż się nie spodziewałam) i taak, zaczęło mnie to potem nudzić..

Jakiego efektu oczekiwałaś – 3 denarów, Księżyc, Świat – zainwestowałaś w to po to, aby dowiedzieć się więcej na temat zdobywania pieniędzy, odnoszenia sukcesu i z takim efektem chciałaś stamtąd wyjść – z receptą jak polepszyć finansowo swoją sytuację i co zrobić, by odnieść sukces. To nie.. oczekiwałam poprawy wyglądu skóry, lepszego ukrwienia.. jędrności

Ocena końcowa, czy coś z tego wyniosłaś – Wieża, Sprawiedliwość, Kapłan - choć na początku wydawało Ci się, że kurs nic Ci nie dał, to potem wcielając w życie jego zasady odczułaś jakąś poprawę w swoim życiu Czyli choć na początku tak to nie wyglądało, to wyniosłaś z niego ciekawe informacje
                . .. niestety, totalna porażka.. i nikt by mnie na to ponownie nie namówił

Dzięki Cukinio za udział smile
                • olkacool Do Annuszzki 12.02.12, 18:16
                  Miejsce- 2 kielichy(4 bulaw). Miejsce bardzo przyjemne, radosne, mam wrazenie, ze jasne i kolorowe. Tam można nawiązać jakies relacje.. to się zgadza
                  wink
                  Co robila? Kochankowie (sad). …Na kartach mam rozebranych ludzi- może to były jednak masaze (ktos cie masowal)? Masaże nie.. ale stymulacja prądem… baardzo blisko smile

Sama czy nie? Umiarkowanie (rydwan). Tak 50/50%. Cześć zadan wykonywalas sama, a część nie. .. dokładnie, trochę sama, trochę z Panią z obsługi.. to Umiarkowanie bardzo fajnie się pokazało, bo ona miała za zadanie posmarowanie ciała takim żelem przezroczystym..

Nazwa – 7mieczy (pustelnik) Facet na karcie ucieka, a drugi idzie ze światlem po ciemku, obydwoje niosa cos w reku. Te karty kojarzą mi się z jakąs rolą, ruchem ciala, gestykulacja, cos robia rekami. To mogą być jakies cwiczenia fizyczne patrzac na same obrazki, z drugiej strony sa to karty jakies gimnastyki umysłowej, sprytu, pokonania trudnosci, zaangażowania, doświadczenia. Miejsce związane jakby z ruchem i z umysłem?
                  .. nazwa – elektrostymulacja, do mieczy pasuje jak ulał..

Samopoczucie w trakcie- gwiazda. Samopoczucie świetne, pelna nadziei, oczekiwan i efektow. Rzeczywiscie bylas zrelaksowana
                  . Tak, to się zgadza w 100%

Jakiego efektu oczekiwałaś – 5 kielichow(9mieczy, as kielichow). Liczylas, ze się poprawi twoje samopoczucie, ze to lek na twoja dusze, umysl i cialo. .. tak, dokładnie

Ocena koncowa- krolowa mieczy (2 monet, 6 mieczy). Po pozniejszym przeanalizowaniu nie jestes zadowolona z efektow, liczylas na cos innego… Zgadza się

super Ci poszło Kochana smile
                  Dzięki za udział
                  • olkacool Do Kity 12.02.12, 18:19
                    To coś miało Olcecool pozwolić zacząć coś nowego, nieznanego lub uczestniczenie tam było dla Olki czymś jak rozpoczęcie nowej drogi, wkroczenie w jakąś nową dla siebie dziedzinę. Słońce może oznaczać …. coś, co odnawia i upiększa ciało.
                    Tak, to idealnie pasuje

Słońce jako to coś i Diabeł jako miejsce może sugerować gorące temperatury związane z tym miejscem, chociaż Diabeł może oznaczać również głębokość (jaskinie, podziemia)
                    Bardzo fajne karty Kito.. to Słońce to prąd (i ciepło w związku z tym) na pewno i ma działać „podskórnie” czyli głęboko…

Olka nie była tam sama, bo na „mojej” karcie 7 Pucharów są dwie osoby. 7 Pucharów kojarzy mi się ogólnie z reklamą lub, w przypadku tego pytania – z obecnością instruktora kreującego rzeczywistość. Do 7 Pucharów najbardziej pasuje mi osoba prowadząca medytacje, „przenosząca” mentalnie prowadzone osoby w najróżniejsze miejsca czy sytuacje. Karta jest jednak odwrócona – coś tam nie grało, coś było przereklamowane.

Też bardzo dobrze opisane.. z naciskiem na – przereklamowane..

Olka raczej nie była aktywna (Paź Pucharów (-)). Tak! Piła herbatę? Może przeżywała jakieś emocje?
                    To nie, ale byłam wysmarowana przezroczystym, wodnym żelem..

Świat (-) jako samopoczucie Olki w trakcie kojarzy mi się z zamknięciem w swoim świecie. Na czas bycia tam Olka się wyłączała. Gdyby ta karta nie była odwrócona, to powiedziałabym, że Olka czuła się świetnie – była „u siebie”. Jednak odwrócenie wprowadza, podejrzewam, jakieś zakłócenie lub jakąś zmianę znaczenia karty… czułam się bardzo dobrze pomimo „dziwnego uczucia” w trakcie stymulacji smile

2 Mieczy jako oczekiwania kojarzy mi się z brakiem jakiś wygórowanych oczekiwań. Może Olka chciała dowiedzieć się czegoś, zrozumieć coś lub poznać czego wcześniej nie rozumiała, nie znała.
                    Fakt, nie znałam tych zabiegów wcześniej.. i w sumie chciałam zobaczyć co mi to przyniesie.. ale oczekiwałam „cudu” można powiedzieć..

Efekty – 4 Monet (-) – ogólnie koszty mogą przewyższać korzyści lub po prostu być duże (karta odwrócona), ale mimo odwrócenia - jest to karta realizacji, konkretnego bogactwa – sądzę więc, że pobyt tam przyniósł Olce wymierne korzyści…
                    Super Kito, jak dla mnie pieniądze wydane w błoto..

..Bardzo możliwe, że chodzi o zdrowie lub urodę – spa, łaźnia, solarium? Salon piękności – jeżeli takie istnieją. Coś połączone z relaksem – np. masaż. Przebywanie tam jest dla Olki czasem dla niej samej (Świat).
                    Tak, genialnie Kito !!!!!
                    Brawa.

Dzięki za udział...
                    • olkacool Do Andgie 12.02.12, 18:22
                      1 Gdzie zaczela chodzic Olkacool?
                      Cesarz.
                      Mnie to wyglada na jakies ekstra wyklady, szkolenia, mogoce pomoc w awansie.
                      Wykladowca, glownym bohaterem byl ktos doswiadczony i dobrze sie nadajacy do tej roli.

No nie.. to był salon kosmetyczny
                      2. Co tam robila, czy byla aktywna, czy bierna?
                      Glupiec.
                      Mysle,ze byla aktywna, ale niewiele, raczej zadawala pytania ucznia, interesowala sie nowa sytuacja niz organizowala cos sama.

Leżałam i się relaksowałam, to była nowa dla mnie sytuacja, byłam pełna entuzjazmu
                      3. Czy była tam sama czy wśród ludzi
                      Sprawidliwosc.
                      Hmm. Ciekawe. Na pewno nie bylo tam tlumu. Istniala bardzo kameralna atmosfera, chyba sie Olce podobalo indywidualne podejscie prowadzacego do kazdego z (niewielu) uczestnikow.

Tu się zgadza, model 1+1 i pani była tylko wtedy gdy była potrzebna, super karta

4. Ogolne nazwa.
                      Znowu Cesarz.
                      Wyklady. Nauka. Warsztaty
                      ... elektrostymulacja
                      5. Samopoczucie Olkicool "w trakcie".
                      Od. Kochankowie.
                      Nienaljepsze, myslala, ze moglaby lepiej spedzac czas. Cokolwiek znudzona..

w trakcie było ok, bo mogłam odpocząć i się zrelaksować.. choć potem mnie to nudzić zaczęło.. więc zgadza się
                      6. Jakiego efektu oczekiwała Olkacool?
                      Od. Diabel.
                      Hm, znowu ciekawe. Chyba nie nastawiala sie zbyt optymistycznie, poszla tam z musu. Czula sie ciut przytloczona...
                      oj nie.. strasznie tego chciałam,.. ciągnęło mnie jak ćmę do światła..
                      7. Efekt, ocena koncowa.
                      Moc.
                      Lepszy niz sie spodziewala Wyszla naergetyzowana silniejsza niz przedtem

.. zero efektu.. choć takim "innym" efektem było zakupienie orbitreka wink Moc pasuje

Dziękują Andgie, w ostatniej chwili ale jesteś big_grin
              • rasid Re: Do Rasida 12.02.12, 18:18
                Nie, nie poszło super smile Po prostu w umyśle mężczyzny nie istnieje pojęcie "elektrostymulacja w salonie piękności" smile)))))))))) Nie mogłem więc pobudzić mojej podświadomości smile
                • kita32 Re: Do Rasida 12.02.12, 18:26
                  > Nie, nie poszło super smile Po prostu w umyśle mężczyzny nie istnieje pojęcie "ele
                  > ktrostymulacja w salonie piękności" smile)))))))))) Nie mogłem więc pobudzić mojej
                  > podświadomości smile

Mimo to , Rasid, napisałeś bardzo dobrą interpretację smile
                  Fajnie, że wróciłeś smile
                  • olkacool Re: Do Rasida 12.02.12, 18:29
                    Jestem dokładnie tego samego zdania smile
            • kita32 Re: Do Greenvenus 12.02.12, 18:14
              Ciekawe, Olkocool smile

Gratulacje do Greenvenus i Ivany - świetnie napisałyście smile
              • olkacool Zwycięzca 12.02.12, 18:26
                Ach, znów poszło Wam bardzo dobrze.. i mam problem.. bo każdy w coś trafił.. a niektórzy nawet we Wszystko lub prawie we wszystko wink

Tu mówię szczególnie o Ivanie i Greenvenus i Kicie – rewelacyjnie, trafione idealnie…

Wygrywa Ivana (pierwsza interpretacja) … Gratuluję!!!

I wszystkim Wam jeszcze raz bardzo dziękuję za udział smile

Rasid - Tobie również, jedyny rodzynek w naszym gronie.. mam nadzieję że zagościsz na dłużej smile

Miłego wieczoru Tarociści smile
                • kita32 Re: Zwycięzca 12.02.12, 18:27
                  Brawo, Ivanko!!!!!
                  • greenwenus Re: Zwycięzca 12.02.12, 18:33
                    Gratulacje Ivanka i Kita!
                    Ja sie ciesze ze mi tak dobrze poszlo, a mialam taki smutny dzien i ktos mi jednak poprawil nastroj.
                    • kita32 Re: Zwycięzca 12.02.12, 18:35
                      Dziękuję, Greenwenus smile
                      Tobie też gratuluję smile
                    • ivana Re: Zwycięzca 12.02.12, 18:44
                      Greenwenus i Kito jestescie wielkie! Andgie niczym sie nie przejmuj, kazda z nas ma chwile zwatpienia a Ty jestes bardzo dobra!
                • ivana Re: Zwycięzca 12.02.12, 18:29
                  Bardzo dziekuje za wspanialy warsztat . Strasznie mi milo , ze udalo mi sie traficwink
                  Dziekuje wszystkim za wspoludzial!
                  Zaraz wymysle cos na kolejny warsztat.
                  • anuszzka Re: Zwycięzca 12.02.12, 19:09
                    gratuluje zwyciezcysmile
                    • ivana Re: Zwycięzca 12.02.12, 19:11
                      Dzieki Anuszzkowink
                • cukinia3 Re: Zwycięzca 12.02.12, 20:47
                  Dziękujemy za warsztat, a wygranej gratulujemy. smile))
      • andgie Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 12.02.12, 18:23
        No to kula w plot sad Trudno. Ostatnio coraz gorzej mi idzie. Gratulacje dla uczestniczek, ktorym poszlo lepiej.
        • olkacool Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 12.02.12, 18:29
          Andgie.. nie bądź taka surowa dla siebie.. widocznie Twoje karty przekazały to na
          "swój własny sposób"
        • kita32 Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 12.02.12, 18:36
          Andgie, czasami jest lepiej, czasami gorzej - to normalne.
          Ogólnie jesteś świetna - to oczywiste smile
          • andgie Re: Warsztat 228 - zapraszam :) 12.02.12, 18:46
            smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka